Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 137

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.559 Cevap: 5.357
korsannnn - avatarı
korsannnn
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #1361
korsannnn - avatarı
Ziyaretçi
ne dıyecegımı bılmıyorum cok guzel bır sıte tasarlamıssınız ne ardıysam bulabılıyorum allah basarılarınızı dewamını getırsın allaha emanet olun..!
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
tugcem - avatarı
tugcem
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #1362
tugcem - avatarı
Ziyaretçi
mrb bu siteyi bugün başka bir sitede linkini görerek buldum bugün burda ilk günüm ama siteyi çok beğendim çok başarılı
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hi_axi_seytain - avatarı
hi_axi_seytain
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #1363
hi_axi_seytain - avatarı
Ziyaretçi
Google dan allah razı olsun yani oradan buldum . Karşılaştığım en iyi sitelerden biri diyebilirim .İlk verdiğim tepkileri anlatmak isterdim ama maalesef anlatılmaz yaşanırMsn Happy çok kaliteli bi site olduğu için üye olmak istedim.Aslında tek sebebi bu hayran oldum yaa o sesler, resimler ,uyumluluk ve dahası...ben bu steye üye olmalıyım dedirtti ve işte burdayım Msn Happy))
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
depresif - avatarı
depresif
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #1364
depresif - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar....Bencede google saolsun buluşturdu bizi sizinle..Site için sölicek söz bulamıorm züper ötesi bişe olmuş gerçekten elinize sağlık..Güzel vakit geçirmek dileğiyle....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dewil74 - avatarı
dewil74
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #1365
dewil74 - avatarı
Ziyaretçi
slm herkese gerçek şu bende vbulletin ilgili konu ararken bende google den buldum ......Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen dewil74; 2 Şubat 2007 21:54 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #1366
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Googleden msn çoklu oturum ararken buldum yamayı indirmek için üye oldum sonra siteyi gezdim baktımki gerçekten burdaki yetkili ve üye arkadaşlar bişileri paylaşıp sitenin kalitesini verimliliğini paylaşımın önemini bizlere aktarıyolar bende bu siteyi sevdim ve msxlabs sitesi ile yakından ilgilenmeye başladım.. Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
serdarx - avatarı
serdarx
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #1367
serdarx - avatarı
Ziyaretçi
selam istenizi şans eseri buldum ve çok begendim umarım bundan devamlı burdayım sanırım elinize saglık

selam sitenizi çok begendim elinize saglık, buraya devam edecegim bundan sonra herkese iyi geceler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen serdarx; 2 Şubat 2007 22:17 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
şah - avatarı
şah
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #1368
şah - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba
Grupları tararken buldum,istediğiniz herşeyi sorabilmek hoşuma gitti,ciddiyette benimiçin çok önemli verdiğiniz emek için teşekkürler.
Şah
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
justwitch - avatarı
justwitch
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #1369
justwitch - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben justwitch. siteyi dolaşırken buldum. hoşuma gitti üye oldum. umarım ii vakit geçiririm. eğlenceli bi yere benziyo.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ChaTLaX - avatarı
ChaTLaX
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #1370
ChaTLaX - avatarı
Ziyaretçi
Slm Msx labs ben de ChaTLaX siteye kuzenim sayesinde üye oldum...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.