Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 139

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.559 Cevap: 5.357
muber06 - avatarı
muber06
Ziyaretçi
5 Şubat 2007       Mesaj #1381
muber06 - avatarı
Ziyaretçi
Msxlabs ile Messenger Göz Kırpmaları ararken bir tanıdığımın vasıdası ile tanıştım.İnanılmaz güzel bir Site şimdilik çözmeye çalışıyorum ilerde bende Msxlabs dostlarıma birikimlerimle ve net üzerinden tanıştığım ve irtibatlı olduğum dost ve akrabalarımada tafsiyelerimle yardımcı olmak isterim...
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
KraL_KoBrA - avatarı
KraL_KoBrA
Ziyaretçi
5 Şubat 2007       Mesaj #1382
KraL_KoBrA - avatarı
Ziyaretçi
şimdi şöyle anlatayım!!!
ben arama motoruna format yazdım sonuçlarda bu güzel site çıktı tıkladım...bi üye ismini hatırlamıyorum!!
Sponsorlu Bağlantılar
çok açıklayıcı bir şekilde format nasıl atıldığını resimli olarak anlattı...sonra sitei fln biraz gezdim dolaştım sonra dedimki
vay be süper site ben en iyisi buraya üye olayım(arkadaşlar öle yalan fln değil dalga flnda geçmiyorum)
ve işte artık burdayım
umarım iyi vakit geçiririz!!!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
princetongirl818 - avatarı
princetongirl818
Ziyaretçi
5 Şubat 2007       Mesaj #1383
princetongirl818 - avatarı
Ziyaretçi
değişik bişyler arıyordum rengi ve içeriği ilgimi çekti merak ettim sonu üyelik.. hoş bir ortam
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
özgem - avatarı
özgem
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #1384
özgem - avatarı
Ziyaretçi
bende msn arka plan değiştiricisi ararken buldum ve hoşuma gitti üye oldum amaaa tabi yeni üye olduğum için hiç bir şey bilmiyorum Msn Sad bana yardım edebilecek birileri var mı_??Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mc_tiko - avatarı
mc_tiko
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #1385
mc_tiko - avatarı
Ziyaretçi
slm ben mc_tiko isteyen arkadaslar tiko da die bilir su an yeniyim ama sanki uzun zmandır msx in bi parcasıymısım gibi hissediyorum ve sunu belirtmeliyimki hislerim beni yanıltmaz ben aslında medusanın albüm ve resimlerini indirmek için googleye girdigimde bu siteyi gördüm ve dolasmaya basladım aslında ben forum sayfaları hakkında fazla bişi bilmeem ama bana yardımcı olundugu takdirde elimden gelenin en iiiisini yapmaya calsıcam şimdiden hepinize ayrı ayrı tesekkür edrim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
GizLi - avatarı
GizLi
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #1386
GizLi - avatarı
Ziyaretçi
msn arayüzü arattırdım google'da nasip işde msxlabs'a tıkladım . bikaç sayfayı dolaşdım ve görsel efektler olsun uyum olsun çok hoşuma gitti. (dosya indirmek için üye olmak gerekiyormuş.) üye olduğuma memnun oldum Msn Happy güzel bir forum. Ben forum maniayımdır 1azcık Msn Wink

Selam..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
yasmin03 - avatarı
yasmin03
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #1387
yasmin03 - avatarı
Ziyaretçi
walla bende plus ararken tanıştım MsX iLe ama bundan sonra heb burdayım harby süber bi yer butün arkadaşlarımada tavsiye edijem Msn Grin :Smiley32
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #1388
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yeni Gelen Arkadaşlar Hoşgeldiniz Aramıza Msn Coffee Tender
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #1389
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
008X0899 welcome
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sevda - avatarı
sevda
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #1390
sevda - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya herkesinde dedigi gibi tesadufen girdim diyebilirim cunku oyle oldu internetten stuffplug ariyordum ve bu forum acildi tesekurederim...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.