Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 144

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.536 Cevap: 5.357
mesene - avatarı
mesene
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #1431
mesene - avatarı
Ziyaretçi
google...
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
desert snake - avatarı
desert snake
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #1432
desert snake - avatarı
Ziyaretçi
ben google de windows live messengerı arıyordum ve bu adresle karşılaştm bana ismi ilk başta garip gelmişti ama girince windows live messengeri yükledikten sonra forumun anasayfasına girdim ve baktm ki güzel şeyler vardı bende üye oldum ve iyi ki de üye olmuşum hiç pişman değilim
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
gnusmas - avatarı
gnusmas
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #1433
gnusmas - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar ben gnusmas burayı bir arkadaşıma döküman bulmak için gogalede ararken buldum sitenin yayınında ve yapımında emeği olan arkadaşlara başarılar dilerim umarım keyifli vakit geçiririz saygılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ghosts - avatarı
ghosts
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1434
ghosts - avatarı
Ziyaretçi
slm, discovery proramımı bozulmustu google dan buldum. site güzel ancak çok fazla animasyon ve flash var yeni biri için biseler bulmak çok zor. acemi bi insan herhangibir proğramı indirirken bile zorlanıyor ama sitenin en beendiim yanı birebir teknik destek vermesi. Msn Happy gerci bana faydası olmadı ama tavsiye ettiim arkadaslarım memnun. sitenin en beenmediim yanı ise abartılmıs kurallar. örnein bayan olup olmadıına bile bakmadıım birine umarım evli diilsindir dedim ceza aldım Msn Happy. neyseki ceza pek girmediim yerleri kapsıo.
total olarak arkadaslar güzel bi iş başarmış, tebrik ve tesekür ederim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
one to one - avatarı
one to one
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1435
one to one - avatarı
Ziyaretçi
TEŞEKKÜR EDERİM.Msn Happy ASLINDA GEZİNİRKEN BULDUM SİZİ İNTERNETTE. SİVASTA OKUYORUM. MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4. SINIF ÖĞRENCİSİYİM. SİTENİZ BİR ÇOĞUNDAN DAHA SEVİYELİ VE CİDDİ. GÖRÜNÜMÜ DE OLDUKÇA GELİŞMİŞ GELDİ BANA.BİRAZ KARIŞIK GİBİ AMA ALIŞIK OLMADIĞIMDAN OLABİLİR. YALNIZ MERAK ETTİĞİM ŞEY SİTENİN AMACI NEDİR. ALALADE OLAMDIĞI BELLİ AMA AMAÇ NEDİR.
BANA BİRAZ AÇAR MISINIZ.
HA! BİR DE KENDİME BEN DE RESİM SEÇMEK İSTİYORUM. YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
asli_eva - avatarı
asli_eva
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1436
asli_eva - avatarı
Ziyaretçi
ben live messengerım için skin ararken buldum sizi ve resmen aşık oldum göz kırpma arşiviniz harika bu sitede fazla yazım yok ama olsun yinede bu sizi sevmediğim anlamına gelmez ben bu kadar çok şey bilmiorum ondan yazmıorum yoksa sizden asla eksik etmem yardımımı bunu bilin arkadaşlarMsn Up
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Asi_Kedi - avatarı
Asi_Kedi
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1437
Asi_Kedi - avatarı
Ziyaretçi
msn discovery arıyodum msndeki arkadaşlarımından indirmek için link istedim ve MsX i önerdiler arat bulursun dediler ve bulduk memnunda olduk işte Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
okyanus035 - avatarı
okyanus035
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1438
okyanus035 - avatarı
Ziyaretçi
google üzerinde yaptıgım aramalar sırasında sitenizle tanıştım bende amatör olarak web siteleri yapmaya çalışıyorum ama kendimi daha geliştiremedim umarım sitenizden bişeyler öğrenebilirim web sayfanız şuana kadar çok hoşuma gitti.Tasarımı çok güzel ilginiz için çok teşekkürler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
AngelDark - avatarı
AngelDark
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1439
AngelDark - avatarı
Ziyaretçi
slm bende googleden buldum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cadi_esra - avatarı
cadi_esra
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #1440
cadi_esra - avatarı
Ziyaretçi
bende bi arkadasın tavsiyesi üzerine üye oldum siteye baktım konular güzel insallah burda olmaya devam edicem hersey için tesekkurler emekleri gecen arkadasları da tebrik ediorum...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.