Merhabalar ...Bende bir program arıyordum ama kendimi kayıt bilgilerini doldururken buldum ...Gözel bir atmosfer,okuduğum dialoglardan anlıyorum bunu... Umarım yanlızlık çekmem...
selam
öncelikle böyle bir web sayfasini acip bizlere yardimci oldugunuz icin tesekkür ederim.ve basarilarinizin devamini dilerim.
bundan sonra sik sik sizlerden eksik oldugum konulardan yararlanmaya calisip burada bulusacagiz.
msn discovery i indirmek isterken tesadüfen bu siteyi ksfettim.ama neden bir türlü hala discovery i aktif hale getiremedim.umarim basaririm.
Merhaba..
MsxLab's i Şahsen googLe da masaüstü makinemin bozuLupda lapTopa kaLmam sebebiyLe aradığım msn skini sayesinde buLdum . asLında bundan önceside var bir arkadaşım sürekLi burada takıLır , Msn de değişik emo skin vb.. ŞeyLerLe beni şaşırtırdı..
Bende KatıLmak istemişdim o zaman ama Nasip oLmadı üyeLik aLımı kapaLıydı o sıraLar
Nasip bugüneymiş.. Neyse Herkez'e merhba..hoşbuLdum .. Bu sırada bana msnden space'e Wmp koyma ve şarkı yükLeme buLma yöntemLerini anLatabiLecek deneyimLi bi arkadaş varsa msn adresimi vermek istiyorum , Çünkü yapamadım ..
Çenem düşükdür ama geneLde geceLeri böyLe oLuyo SağoLun..
Merhaba..
MsxLab's i Şahsen googLe da masaüstü makinemin bozuLupda lapTopa kaLmam sebebiyLe aradığım msn skini sayesinde buLdum . asLında bundan önceside var bir arkadaşım sürekLi burada takıLır , Msn de değişik emo skin vb.. ŞeyLerLe beni şaşırtırdı..
Bende KatıLmak istemişdim o zaman ama Nasip oLmadı üyeLik aLımı kapaLıydı o sıraLar
Nasip bugüneymiş.. Neyse Herkez'e merhba..hoşbuLdum .. Bu sırada bana msnden space'e Wmp koyma ve şarkı yükLeme buLma yöntemLerini anLatabiLecek deneyimLi bi arkadaş varsa msn adresimi vermek istiyorum , Çünkü yapamadım ..
Çenem düşükdür ama geneLde geceLeri böyLe oLuyo SağoLun..
İnanırmısın biLmem emma ben 2 gündür orada doLanıyorum ama anLamış değilim Koyuyorm WMp yi mp3 Linki'ni yazıyorum ama ne hikmet'se geLmiyor Şu wmp oLayını bi çözsem Tam süPer oLacakk..
İnanırmısın biLmem emma ben 2 gündür orada doLanıyorum ama anLamış değilim Koyuyorm WMp yi mp3 Linki'ni yazıyorum ama ne hikmet'se geLmiyor Şu wmp oLayını bi çözsem Tam süPer oLacakk..
Verdigim link'teki konuya sorununuzu detayli olarak gecin, anlayan birisi yardimci olacaktir.