Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 147

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.536 Cevap: 5.357
deryus - avatarı
deryus
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #1461
deryus - avatarı
Ziyaretçi
bende bi program ararken rastladım siteye herşey iyi güzelde siteye girince çıkan o sesler neMsn Grinherkese iyi gezmeler...
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ibrforevers - avatarı
ibrforevers
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #1462
ibrforevers - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar ...Bende bir program arıyordum ama kendimi kayıt bilgilerini doldururken buldum ...Msn HappyGözel bir atmosfer,okuduğum dialoglardan anlıyorum bunu... Umarım yanlızlık çekmem...Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
umutcan - avatarı
umutcan
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1463
umutcan - avatarı
Ziyaretçi
selam
öncelikle böyle bir web sayfasini acip bizlere yardimci oldugunuz icin tesekkür ederim.ve basarilarinizin devamini dilerim.
bundan sonra sik sik sizlerden eksik oldugum konulardan yararlanmaya calisip burada bulusacagiz.
msn discovery i indirmek isterken tesadüfen bu siteyi ksfettim.ama neden bir türlü hala discovery i aktif hale getiremedim.umarim basaririm.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
the_bisey - avatarı
the_bisey
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1464
the_bisey - avatarı
Ziyaretçi
ben bi şarkı sözü arıyodum, bu siteye girdim... beğendim kayıt oldum...
PEACE
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Tarkan4407 - avatarı
Tarkan4407
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1465
Tarkan4407 - avatarı
Ziyaretçi
Mavi renk her zaman hoşuma gitmiştir. Arama yaparken ekrana yansıyan rengin cazibesine kapılıp ta buralara kadar sürüklendim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1466
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
ben arkadasimin tavsiyesi üzerine geldim ..ama MAVI RENK beni de cezbetti.. mavi hastasiyim da azicik..Msn Happy)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Xboard_02 - avatarı
Xboard_02
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1467
Xboard_02 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba..
MsxLab's i Şahsen googLe da masaüstü makinemin bozuLupda lapTopa kaLmam sebebiyLe aradığım msn skini sayesinde buLdum . asLında bundan önceside var bir arkadaşım sürekLi burada takıLır , Msn de değişik emo skin vb.. ŞeyLerLe beni şaşırtırdı..
Bende KatıLmak istemişdim o zaman ama Nasip oLmadı üyeLik aLımı kapaLıydı o sıraLar

Nasip bugüneymiş.. Neyse Herkez'e merhba..hoşbuLdum ..Msn Happy Bu sırada bana msnden space'e Wmp koyma ve şarkı yükLeme buLma yöntemLerini anLatabiLecek deneyimLi bi arkadaş varsa msn adresimi vermek istiyorum , Çünkü yapamadım .. Msn Happy

Çenem düşükdür ama geneLde geceLeri böyLe oLuyo Msn GrinSağoLun..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1468
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Xboard_02 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba..
MsxLab's i Şahsen googLe da masaüstü makinemin bozuLupda lapTopa kaLmam sebebiyLe aradığım msn skini sayesinde buLdum . asLında bundan önceside var bir arkadaşım sürekLi burada takıLır , Msn de değişik emo skin vb.. ŞeyLerLe beni şaşırtırdı..
Bende KatıLmak istemişdim o zaman ama Nasip oLmadı üyeLik aLımı kapaLıydı o sıraLar

Nasip bugüneymiş.. Neyse Herkez'e merhba..hoşbuLdum ..Msn Happy Bu sırada bana msnden space'e Wmp koyma ve şarkı yükLeme buLma yöntemLerini anLatabiLecek deneyimLi bi arkadaş varsa msn adresimi vermek istiyorum , Çünkü yapamadım .. Msn Happy

Çenem düşükdür ama geneLde geceLeri böyLe oLuyo Msn GrinSağoLun..

Hos Geldiniz..
bu link yardimci olabilir

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen NeutralizeR; 18 Şubat 2007 14:14
Xboard_02 - avatarı
Xboard_02
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1469
Xboard_02 - avatarı
Ziyaretçi
İnanırmısın biLmem emma ben 2 gündür orada doLanıyorum ama anLamış değilim Koyuyorm WMp yi mp3 Linki'ni yazıyorum ama ne hikmet'se geLmiyorCrying Şu wmp oLayını bi çözsem Tam süPer oLacakk..NaughtyNaughty
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1470
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Xboard_02 adlı kullanıcıdan alıntı

İnanırmısın biLmem emma ben 2 gündür orada doLanıyorum ama anLamış değilim Koyuyorm WMp yi mp3 Linki'ni yazıyorum ama ne hikmet'se geLmiyorCrying Şu wmp oLayını bi çözsem Tam süPer oLacakk..NaughtyNaughty

Verdigim link'teki konuya sorununuzu detayli olarak gecin, anlayan birisi yardimci olacaktir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.