Herkes baya güzel tanışmış şimd,i gelelim bana aslında uzun zamandır ziyaretçi olarak takılıyordum uye olmak ıstedım ama şuanda kullandıgım nıck baskası tarafında kullanılıyormuş neyse sorundeıl onemlı olan nıck degıl nıckımın işlevidir umarım herkes katılır bana dedım ya zıyaretcı olarak takılıyordum ılk bulusum ise şiir arar ken buldum ben saygılarımla ..
herkese merhaba. çok yeniyim aranızda. çiçeğim burnumda yeni pıtlalı yani . google'da gezerken buldum sizi. iyi ki de bulmuşum dedim. üslubunuz çok güzel. en çok da bu hoşuma gitti. bu arada "msXLabs aio "yu yükledim. ne güsel bişey o öyyleee .
sizden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. siteye verdiğiniz emek ve gelecekteki paylaşımlar için şimdiden teşekkürler. görüşmek üzere...
merhaba ben AKASYA,
msxlabs'tan msneme resim indirmek isterken bide üye olim dedim.İyide etmişim şimdi burdan vazgeçemiyorum,hayatımın bir parçası oldu.heleki chat box'ta insanlarla muhabbet etmekten çok hoşlanıyorum.BU siteyi kuran msxlabs ekibine TEŞEKKÜRLER....bir numarsınız
merhaba ben AKASYA,
msxlabs'tan msneme resim indirmek isterken bide üye olim dedim.İyide etmişim şimdi burdan vazgeçemiyorum,hayatımın bir parçası oldu.heleki chat box'ta insanlarla muhabbet etmekten çok hoşlanıyorum.BU siteyi kuran msxlabs ekibine TEŞEKKÜRLER....bir numarsınız
HoşgeLdin akasya unutmaki sen bizim için bir numarasın cana yakın muhabbetinLe Bizi etkiliyosun Kısa zamanda bize uyum sağlaman çok sevindirici bende başta Zorlandım ama Sonucu MuTLu Edici oluyor..Tekrardan Hoşgeldin..Mavi 'ye HuzuRa açılan Renk..te MutLu Olman Dileği İle İyi EğLenceleR..aynı günde üye oLmusuz
Selam ben durguNSel aslında uzun zamandan beri üyesi olduğum ve yetkili olduğum bir çok site olduğu için her hangi bir siteye kaydolacağımı hiç düşünmezdim bende Google'da bir konu ararken tesadüf girdim bana özel olan nickimle karşılaşınca sinirlenip kayıt olup yetkili arkadaşlardan yardım isteyip veya nickimi çalan arkadaşla irtibata geçip çıkıcaktım fakat sevdim bu siteyi ve bundan sonrada sürekli olarak girmeyi düşünüyorum...
Her ne kadar fazla vakti olmayan bir insan olmasamda iyi vakit geçireceğime eminim.
Yani HOŞBULDUM
Selam ben durguNSel aslında uzun zamandan beri üyesi olduğum ve yetkili olduğum bir çok site olduğu için her hangi bir siteye kaydolacağımı hiç düşünmezdim bende Google'da bir konu ararken tesadüf girdim bana özel olan nickimle karşılaşınca sinirlenip kayıt olup yetkili arkadaşlardan yardım isteyip veya nickimi çalan arkadaşla irtibata geçip çıkıcaktım fakat sevdim bu siteyi ve bundan sonrada sürekli olarak girmeyi düşünüyorum...
Her ne kadar fazla vakti olmayan bir insan olmasamda iyi vakit geçireceğime eminim.
Yani HOŞBULDUM
selam,
ben sitenizle tamamen google'dolaşırken tanıştım.İlgimi çekti bu çekiş öyle hızlandıki dayanamadım kaydoldum.kötü mü yaptım yok.bir anda sıcak bir ilgiyle karşılandım.teşekkür ederim.ben forumunuzda yeniyim ama öğrenceğim çok şey olduğuna eminim biraz yaşlıyım ama gençlerle yarışabileceğime inanıyorum .
tüm güzelliklerin MsXLabs üyelerinin olması dileğiyle.
Sword.