Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 153

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.506 Cevap: 5.357
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #1521
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Herkes baya güzel tanışmış şimd,i gelelim bana aslında uzun zamandır ziyaretçi olarak takılıyordum uye olmak ıstedım ama şuanda kullandıgım nıck baskası tarafında kullanılıyormuş neyse sorundeıl onemlı olan nıck degıl nıckımın işlevidir umarım herkes katılır bana dedım ya zıyaretcı olarak takılıyordum ılk bulusum ise şiir arar ken buldum ben Msn Happy saygılarımla ..
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
zsk82 - avatarı
zsk82
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1522
zsk82 - avatarı
Ziyaretçi
herkese merhaba. çok yeniyim aranızda. çiçeğim burnumda yeni pıtlalı yani Smiley9 . google'da gezerken buldum sizi. iyi ki de bulmuşum dedim. üslubunuz çok güzel. en çok da bu hoşuma gitti. bu arada "msXLabs aio "yu yükledim. ne güsel bişey o öyyleee Msn Happy .
sizden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. siteye verdiğiniz emek ve gelecekteki paylaşımlar için şimdiden teşekkürler. görüşmek üzere...
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
akasya - avatarı
akasya
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1523
akasya - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben AKASYA,
msxlabs'tan msneme resim indirmek isterken bide üye olim dedim.İyide etmişim şimdi burdan vazgeçemiyorum,hayatımın bir parçası oldu.heleki chat box'ta insanlarla muhabbet etmekten çok hoşlanıyorum.BU siteyi kuran msxlabs ekibine TEŞEKKÜRLER....goodbir numarsınızkiss
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1524
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akasya adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben AKASYA,
msxlabs'tan msneme resim indirmek isterken bide üye olim dedim.İyide etmişim şimdi burdan vazgeçemiyorum,hayatımın bir parçası oldu.heleki chat box'ta insanlarla muhabbet etmekten çok hoşlanıyorum.BU siteyi kuran msxlabs ekibine TEŞEKKÜRLER....goodbir numarsınızkiss

Msn Coffee HoşgeLdin akasya unutmaki sen bizim için bir numarasın cana yakın muhabbetinLe Bizi etkiliyosun Kısa zamanda bize uyum sağlaman çok sevindirici bende başta Zorlandım ama Sonucu MuTLu Edici oluyor..Tekrardan Hoşgeldin..Mavi 'ye HuzuRa açılan Renk..te MutLu Olman Dileği İle İyi EğLenceleR..WalkingTenderaynı günde üye oLmusuzMsn Tongue
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Antimodes - avatarı
Antimodes
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1525
Antimodes - avatarı
Ziyaretçi
GoogLe da GezinirKen Farkettim site girişindeki fLash Gösteri vs Resmen büyüLedi Dedim ßen Buraya Üye oLmaLıyım

Herkeze mutlu günleer...Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1526
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Antimodes adlı kullanıcıdan alıntı

GoogLe da GezinirKen Farkettim site girişindeki fLash Gösteri vs Resmen büyüLedi Dedim ßen Buraya Üye oLmaLıyım

Herkeze mutlu günleer...Msn Happy

Hoşgeldin aramızaSmiley32 Bu mavi'de huzur var..paylaşım var..Walking
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
durgNSel - avatarı
durgNSel
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1527
durgNSel - avatarı
Ziyaretçi
Selam ben durguNSel aslında uzun zamandan beri üyesi olduğum ve yetkili olduğum bir çok site olduğu için her hangi bir siteye kaydolacağımı hiç düşünmezdim bende Google'da bir konu ararken tesadüf girdim bana özel olan nickimle karşılaşınca sinirlenip kayıt olup yetkili arkadaşlardan yardım isteyip veya nickimi çalan arkadaşla irtibata geçip çıkıcaktım fakat sevdim bu siteyi ve bundan sonrada sürekli olarak girmeyi düşünüyorum...
Her ne kadar fazla vakti olmayan bir insan olmasamda iyi vakit geçireceğime eminim.
Yani HOŞBULDUM Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1528
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
durgNSel adlı kullanıcıdan alıntı

Selam ben durguNSel aslında uzun zamandan beri üyesi olduğum ve yetkili olduğum bir çok site olduğu için her hangi bir siteye kaydolacağımı hiç düşünmezdim bende Google'da bir konu ararken tesadüf girdim bana özel olan nickimle karşılaşınca sinirlenip kayıt olup yetkili arkadaşlardan yardım isteyip veya nickimi çalan arkadaşla irtibata geçip çıkıcaktım fakat sevdim bu siteyi ve bundan sonrada sürekli olarak girmeyi düşünüyorum...
Her ne kadar fazla vakti olmayan bir insan olmasamda iyi vakit geçireceğime eminim.
Yani HOŞBULDUM Msn Wink

Tabiki .. Msn Tongue

HoşgeLdin Aramıza..Walking
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sword - avatarı
sword
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1529
sword - avatarı
Ziyaretçi
selam,
ben sitenizle tamamen google'dolaşırken tanıştım.İlgimi çekti bu çekiş öyle hızlandıki dayanamadım kaydoldum.kötü mü yaptım yok.bir anda sıcak bir ilgiyle karşılandım.teşekkür ederim.ben forumunuzda yeniyim ama öğrenceğim çok şey olduğuna eminim biraz yaşlıyım ama gençlerle yarışabileceğime inanıyorum .
tüm güzelliklerin MsXLabs üyelerinin olması dileğiyle.
Sword.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
merve28 - avatarı
merve28
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1530
merve28 - avatarı
Ziyaretçi
valla ben bu siteyi google den buldum dilerim ki benimde vazgecilmezlerim arasında yer alırMsn Happy

ŞİMDİDEN EGLENMEYE BASLADIM BU SİTEDE İYİKİ KARSILASMISIM DİYORUM BU SİTEYLE SÜPER TEK KELİMEYLE Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Blue Blood; 28 Şubat 2007 02:35