Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 154

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.506 Cevap: 5.357
fuhreer - avatarı
fuhreer
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #1531
fuhreer - avatarı
Ziyaretçi
reklam yapmıyım baska bi siteye taklıyordum biş iarıyordum googlede buldum ve gercektren emeh deher veren saygılı bir yönetim biçimiyle karşılaştımö bu cok iyi geldihim sitede üyelerin bir deheri yok çorbaya tuz misali biri gider biri gelir muhattabındalar bu beni züzyordu artık adam gibi takılcahım bir yer var bu konuda cok mutluyum
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
iyiyurekli - avatarı
iyiyurekli
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #1532
iyiyurekli - avatarı
Ziyaretçi
TEMALARA BAKARKEN RASLADIM GÜZEL BİR SİTEYE BENZİYO BACAĞIM ZAMAN GÖSTERECEK BUNU
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
soya - avatarı
soya
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #1533
soya - avatarı
Ziyaretçi
googlede msn yaması ararken bu siteye girince üye oldum
dizaynı sesler efektlere bayıldım harika Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #1534
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
ÇOK GÜZEL BİR SİTE...BEN ASLAN BURCUYUM BEN BEGENDİYSEM ZATEN GÖREN HERKES BEGENİR İNANIN BANA..ASLAN BURCUYLA İLGİLİ ARASTIRMA YAPARKEN CIKTI KARSIMA..SİTENİN GİZEMLİ YÖNÜ HOSUMA GİTTİ..AYRICA COK HOS HERSEY..BENDE DEDİMKİ KIZIM BU SİTE TAM SANA GÖRE..HADİ BAKALIMMM.HOSGELDİM BENN VE HERKESS...Msn Grin Wave
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hüzünçiçeği - avatarı
hüzünçiçeği
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #1535
hüzünçiçeği - avatarı
Ziyaretçi
googlede tesadüfen buldum .Bir denemek istedim .Memnun kalırsam devam ederim.kanatindeyim . Yenilikler için başarılar dilerim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
taha - avatarı
taha
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #1536
taha - avatarı
Ziyaretçi
merhaba :ben taha=gerçek adım. DERYA TAŞKIRANMsn SadNOT ADIM BAYAN ADI AMA ERKEYİM) neyse site harika ve ben çok acemi pc kullanıcısıyım bu konuda ciddiyim. admin ler daha da detaylı bilgi isterse mail ata bilir endimi tanıtma konusunda ben basit biriyimMsn Happy amacım iyi pc kullanıcısı olmak ümit ediyorum bu site bana çok şeyler ögretecek çünkü sıcak ve enerjisi yogun bir site sevgiyle hazırlanmış ve temiz duygularla ileliyor bu his ede biliyorum neyse lafı uzatmayım: tüm emegi geçenlere allah yardım etsin harika bir site olmuş en derin saygı ve sevgilerimle elinize ve yüreginize sağlık.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
heleteli - avatarı
heleteli
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #1537
heleteli - avatarı
Ziyaretçi
selam... tam inceleme imkanım olmadı ama güzel gibi...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
taha - avatarı
taha
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #1538
taha - avatarı
Ziyaretçi
tesadüfen buldum iyiki bulmuşum Msn Happy adminlerin eline saglık harika site olmuş. en derin saygı ve sevgilerimle.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
daseg27 - avatarı
daseg27
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #1539
daseg27 - avatarı
Ziyaretçi
selam biraz sağda biraz solda bi baktım tam karşımda bideneyelim dedik umarım bende sitede iyi zaman geçirir ve bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
pasur - avatarı
pasur
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #1540
pasur - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben pasur,
sitemizi nette arama yaparken keşfettim ve gerçekten harika en önemlisi seviyeli...
başarılar dilerim...