Selamlar;
Ben bu siteyi yaklaşık 3 sene önce bir arkadaşımın abisinin aracılı ile üye oldum.Aradan uzun zaman geçince tabi "Kullanıcı adımı" dahi unuttum.yenibir üyelikle sizlerleyim...
Slm arkdaşlar bende yeniyim siteye çok katkım olur inşallah siteyi googlede pro ararken buldum girdim baktım gerçekten herşey çok gsl hemen üye oldum şimdiden bütün arkdaşlara ii paylaşımlar...Siteyi tanımaya çalışıoyrum daha ilerde katkım olajak inşallah...
Allah tanıştırandan razı olsun çok güzel bir site insanlarıyla sohbetiyle ve forumlarıyla , çok seviyorum burayı bu siteyi kuran tüm adminlerime burdan sevgilerimi gönderir ellerinizden öperim teşekkür ederim böyle bir site kurduğunuz için
merhabalar internette dolaşırken tesdüf olarak sitenizi buldum.Sitenizi incelem fırsatı bularak bir çok konuda yararlanacağım bilgilerin olduğunu gördüm elinize ve emeğineze sağlık derken tüm çalışanlara teşekkürlerimi bir borç bilirim.
SLM. ARKADASLAR BEN BU SİTE TAMAMEN BENI ANLATIYO SANKİ , HEP KENDIME SORMUSUMDUR , MUTLAKA BENİM TARZIMA UYGUN BİR YER VARDI . AMA BULAMADIM BU AKSAM ISE TAMAMEN TESADUF BULDUM ... VALLAHİ TEK KELİME HARİKA BİŞEY OLMUŞ YAPINDAKI ARKADASLARIN ELLERİNE SAĞLIK ..
slm merhabalar ben serdar kocaeliden 20 yaşındayım kocaeli üniversitesinde okuyorum 2. sınıftayım bu siteyi tamamen tesadüfen buldum googledan ne arasam genelde burası çııkıyordu bende dedim demek aradığım herşey bu sitede zaten ve üye oldummmmm