MRB ben başka bir şey arıyodum buna girdim merak etdim ve 3 saat filan kurcaladım bakdım site çokkk güzel bu sitedede takılıyorum artık ve işş.bundan sonra bu sitede takılıcam
ben bu siteyi gezinirken tesadüfen buldum ve cok hosuma gitti ilginc ve genis kapsamli bi site,harikasiniz ve ben buradan cimam artik ona göre,siteyi hazirlayanlara sevgiler ve tesekkürlerrrrrr
_facetoface_
Ben bugün sitenizi tesadüfen google'da buldum. Hemen üye oldum. Çünki içimde çok memnun olacakmışım gibi bir his vardı. Umarım bu bir yanılgı değildir. Şimdiden tüm katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler. Başarılarınızın devamı dileğiyle.
Ben 1,5 - 2 sene önce bir messenger hatasının sebebini ararken üye oldum buraya. Fakat daha önce aktif değildim sitede Şimdi ise o açığı kapatmaya çalışıyorum gerçekten hoş bir ortam var burada
Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder. Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..