merhabalar
Benim site ile ilk tanışmam 17.03.2007 anlayacağınız daha yeniyim çok beğendim siteyi özellikle adının MAVİKARANLIK olması beni çok etkiledi.Çünkü mavi yi ve karanlığı cok severim
Aranıza katılmak güzel
Bilgisayarı 5 ay önce aldık.kullanmayı yeni öğreniyorum.küçük bebeğim olduğundan fazla vaktimde olmuyor.ben sesli msn görüntü resmi ararken sizin sitenize girmiştim.Giriş sayfanız beni biraz ürküttü.neden bilmiyorum kötü bir site olabileceğini düşündüm.şu an bu fikrim değişti.güzel bir site .
merhaba..siteyle tanışmam tamamen tesadüf..ben bir öğretmenim ve tiyatrom için gerekli olan ses efektlerini arıyorum.sitenizi gördüm.ilgimi çekti.üye oldum.umarım aradıklarımı bulabilirim.bu arada fazlaca gizemli olmaya çalışmışsınız gibi geldi bana.kendinizi serbest bırakın.insanlara sadelik çekici gelmeyebilir.ama unutmayın :her gün doğaya yeniden açtığımız GÖZlerimizin nasıl yaratıldıgının sırrı hala çözülebilmiş degil.teşekkürler
msx labs'a arkdaşımın tavsiyesi üzerine kayıt oldum. çok iyi bi site olduğunu söyledi ve bu konuda haklı olduğunu üye olduktan sonra anladım . gerçekten içerikleri çok güzel ve gereksiz bişey yok.kafa ütüleyen bi site değil ama şu girişteki müziği olmasa tam süper olacak
Ben RockDream Siteniz bir harika bunu daha öncede belirtmiştim gece gündüz nette olan biriyim yıllardır böle bir site aradım sonunda buldum artık hep burdayım..