öncelikle allah ın selameti üstünüze olsun temmenisinden sonra site yapımında emeği geçen pc koltuğumda yer yapan arkadaşlara ii olmuş vallaha helal der teşekkür ederim.
aranıza katılmak adına bi kaygım olmadığından web de ihtiyacım olan bir programcıkı ararken ilk kez sizin sitenizi gördüm ve bamak için bir tık yetti.
inşallah aradığım programları sayenizde bulurum olmassa mesaj da atarım
yalnız ilgimi çeken şudur; bu kadar dolu içerik yazılmış bu site senelerdir kullandığım internette ilk defa karşıma çıktığı için şaşkınlık içindeyim
neyse uzun lafın kısası Ferhat Cengiz ben yaş 23 bakırköy yeni mahalle hastahanesinde doğma bahçelievler soğanlı da oturan şanlıurfa bozova yaylak köylüyüm epeydir de belde durumundadır. Sizden istediğim şudur en yeniler oldukça bana e-mail ile bildirebilirmisiniz ki zaten ilgi alanlarım pek yoktur omerta oynamaktan olmadı işte velhasıl kelam yabancı diller ile alakalıyım elimden geldiği kadar çeviri yaparım dünyanın her yerinden sohbet ettiğim insanlar da vardır ancak benim dilimde profesyonel çeviri yapmak çok zordur "lahnet olsun bu da mı dandik çeviri programı nasıl bi gramer ile icat etmişler ah ulan zamanı emdik yine hay aksi şeytan vb" laflar aklıma bazen gelir ben daha çok ağır ithamlardan hoşlanırım neyse ek olarak yabancı dil ile alakalı türkçe ye tam olmasada %50 profesyonel iş yapan bir program görürseniz web çevirici ya da cümle çeviricide olabilir haber vermesseniz ölümü öpün.
tekrardan bu siteyi yapanlara teşekkür eder yazımı okuyacak arkadaşlara da sonsuz şükranlarımı sunarım ahahaha diyerek allah bizi muaffak etsin inşallah saygılarımı sunarım elimden geleni de yaparım ama önce siz gelmelisiniz hadi allah kolaylık versin eyvallah O//