Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 170

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.447 Cevap: 5.357
yasarsidki - avatarı
yasarsidki
Ziyaretçi
28 Mart 2007       Mesaj #1691
yasarsidki - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba; sitenizi Google'dan buldum. Alanımla ilgili kaynaklar ararken tesbit ettim ve tıkladım. Ben internetle oldukca geçtanışan biriyim. Hasbelkader kitap yazıyorum. Tamamlanmış çalışmalarım var, ama halen devam eden çalışmalarım da var. Bunun için internetten bilgi arıyorum. Sitenizde de din ve ilahiyat sayfasında bana yarayan bilgileri buldum. Çok hoşuma gitti. Dolayısıyla teşekkürler ederim. Benim de inançlarla ilgili yayınlanan bir sitem var. Reklam olur diye ismini vermiyorum. Ama sitenizin banner'ını yayınlamaya başladım sitemde.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim, genç arkadaşlarım.
Sponsorlu Bağlantılar
Saygılarımla.
yasarsidki
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
TALİP - avatarı
TALİP
Ziyaretçi
28 Mart 2007       Mesaj #1692
TALİP - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben yücel , burayı tesadüfen buldum google den buldum .tarih,teknoloji,ekonomi. sağlık ,doğa ve doğalgıdalara ilgi duyorum özenti ve sahtekarlığa karşıyım .72 millete aynı ğözle bakarım. şişlide oturuyorum.hayatta kalabilmek için ,çaba gösteriyorum. herkese merhaba der sağlıklı günler dilerim
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
darkpurpleamonra - avatarı
darkpurpleamonra
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #1693
darkpurpleamonra - avatarı
Ziyaretçi
Sunum konusu için google dan arama yaparken çıkıverdi karşıma... Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kurbağa - avatarı
kurbağa
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #1694
kurbağa - avatarı
Ziyaretçi
walla Google'da dolaşırken tesadüfen tanıştım MsXLabs'la...
İlgimi çekti,beğendim we hemen üye oldum Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kalaemre - avatarı
kalaemre
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #1695
kalaemre - avatarı
Ziyaretçi
aslında kardesımın donem odevını arastırıyordum sans eserı gırdım desem dogru olur Msn Wink .... ama ıyıkı gırmısım cunku ortam guzel profıl genıs... ben unıversıte ogrencısıyım konyada 2. sınıfım... bu sıteyı hazırlayan ve emegı gecen herkese tesekkuru borc bılır sevgılerımı gonderırım....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
feridon59 - avatarı
feridon59
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #1696
feridon59 - avatarı
Ziyaretçi
inanın nasıl olduğunu ben daha önüz farkına farabilmiş değilim geziyordum net te birden karşıma cıktı www.msxlabs.org ilginç geldi tasarımı animasyonları efekleri bir garip daha önce hiç böyle bir tasarım görmedim işin aslı biraz dağınık gibi yani karışık zamanla alışırız doğruya doğru ne yalan söyleyeyimki site çok farklı bir çok sitelere takılıyorum ama bu site çok farklı evet evet biraz kafa karıştırıcı bakalım zaman neyi gösterir bilemem ama fena değil gerci nasıl yorum yabayım bilmiyorum sadece göz gezdirdim dedimya zaman benim adım feridun gerci burada benim nikimi kulanan var oda bir garip geldiyaaa 11 yıldan beri benim nikim feridon bir çok sitede de var neyse uzun lafın kısası bende buradayım tabi beni aranızda kabul ederseniz tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımla.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
semacaaa - avatarı
semacaaa
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #1697
semacaaa - avatarı
Ziyaretçi
SLM UZUN ARAMALARIM ESNASINDA TESADÜFEN TANIDIĞIM SİTENİZ TEK KELİME İLE MÜKEMMEL KUSURSUZ BİR ŞEY YOKTUR EĞER VARSA BU MUHAKKAK SİZİN SİTENİZ OLMALI İNANILMAZ BİŞİ YAAAA BENİM İLGİLENDİĞİM KONU FANTASTİK RESİMLER HİKAYELER YAZILAR VS. VS. BURADA ARADIĞIMDAN ÇOK FAZLASI VAR. TŞK EDERİM.
BU ARADA BEN BİRAZ HAYALPEREST - DUYGUSAL- ŞAİR (şiir yazarım çünki) RUHLU VE EFSANEVİ-MASALSI DÜŞLERDE VE HAYALLERDE YAŞAYAN BİRİYİ M.
ASLEN İZMİRLİ KADIKÖYDE İKAMET EDEN 24 YAŞINDA TESETTÜRLÜ ANAOKULU ÖĞRETMENİ BİR BAYANIMSİZDEN DİLEĞİM İLGİLENDİĞİM KONU VE HABERLER YÖNÜNDEN MAİL ADRESİME MSJ ATMA İMKANINIZ VARSA BUBENİ SONDERECE SEVİNDİRİR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI AMA GELİŞEREK DEVAMINI DİLERİM
***DENİZKIZI***
Sema Nur DERTOP

Mail Adresi Vermek Yasaktır
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen NihLe; 30 Mart 2007 11:41
blue38050 - avatarı
blue38050
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #1698
blue38050 - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim ben kayseri den
hürriyet meslek de okuyorum 4. sınıf bilgisayar yazılım öğrencisiyim
paylaşımlarınızın devamını diler 18 yaşındayım bekarım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
lazurat - avatarı
lazurat
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #1699
lazurat - avatarı
Ziyaretçi
Bir program arıyordum.Tesadüfen sitenize girdim.Programın orjinalini almak emekli maaşıyla mümkün değil.
Benim uzmanlığım PCB (PrintedCircuit Board) üretimi idi.Merak edenlere yardım edebilirim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
FiRaRi61 - avatarı
FiRaRi61
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #1700
FiRaRi61 - avatarı
Ziyaretçi
falla google da gesiniodum..siteyi buldumMsn Happye iyi olmuS yha...=)=)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.