Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 172

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.419 Cevap: 5.357
tatar068 - avatarı
tatar068
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #1711
tatar068 - avatarı
Ziyaretçi
ben aksaray doğumlu bir gencim tesadüf eseri google da kırım türkleri sayfasın da denk geldim bende bi tatar olduğum için sitenize üye oldum

Sponsorlu Bağlantılar
valla ne deyim ben bu site de ne yapacağımı bilmiyordum ama ne olduysa siteyi çok beğendim elinize kolunuza sağlık
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen tatar068; 1 Nisan 2007 13:46 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
teknıkvaka - avatarı
teknıkvaka
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #1712
teknıkvaka - avatarı
Ziyaretçi
ben gayet ıyı buldum sıteyı bılım acısından basarıarınızın devamını dılerım

Sponsorlu Bağlantılar
vede bende eger ılgılaenırsenız madde ve ozellkılerın sılaytı bulunmakta ısteyene gonderırım

vede peygamberımıze(s.a.v)yapılan sygısızlılara goz yummayalım derım eger dını ogrenmek ısteyen olusa nalatırım bundan zevk duyarım

ben burayı bılım gelısmelerı yazdım ve buldum gayet ıyı buldummm Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Happy

dın konusunda sessız kalmayın ve eger bosluktaysanız ban basvurun
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Blue Blood; 1 Nisan 2007 15:12
mülteci - avatarı
mülteci
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #1713
mülteci - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben MÜLTECİ tamamen tesadüf eseri sitenizi gördüm çok ilgimi çekti bir resimci olarak dizaynı benm için ilgi çekiciydi henüz yeniyim ve neler olduğundan haberim yok umarım beraberliğimiz devam eder......
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
abraj - avatarı
abraj
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #1714
abraj - avatarı
Ziyaretçi
Evet çoklarında olduğu gibi bende winksleri ararken buldum ayrıca siteyide harika buldum etrafta fazla gezeceğimden emin olun artık buradayım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
By Yusuf - avatarı
By Yusuf
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #1715
By Yusuf - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar Adım Yusuf İzmir KarşıYakadanım Kolaylar Gelsinn Msn Happy MsXlabs'ı Eskinden Beri Biliyodum üye Olmak Nasip Olmamıştı Ama Şükürr Dün Oldum Çokta Büyük Site Olduğunu Herkeste Biliyodu 1 haftadır Bulamadığım Ödevi 1 saatte buldum Çok Dua Ettim Msn Happy Emeği Geçen ARkadaşLAra Çok çok Teşekkür Ediyorumm üyELeri ise Çok Hoşnut Bir Durumda Tıpkı Evimde nasılsam Burdada BöyLeyimm Tek Geçerim Bu Siteyi Saygılarımla..GüzeL GünLEr Ve VakitLEr GEÇirMEkk DİleğiyLee CeNabı HaKk SiziNLe Olsun Msn HappyMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ferruhyb - avatarı
ferruhyb
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #1716
ferruhyb - avatarı
Ziyaretçi
MSXlabs ile yiğenim için bir ödev vardı onu araştırırken tanıştım.işimi bitirdikten sonra site ve forumlar ilğimi çekti .hoşuma ğitti üye olayım dedim.üye olduğum için çok memnunum.site ve forumlar çok ğüzel.inşallah hep beraber daha nice ğüzel ğünlere.Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
efsane_72 - avatarı
efsane_72
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #1717
efsane_72 - avatarı
Ziyaretçi
sizinle tesadüfen tanıştım...sorunumun cevabını araştırırken siteye üye oldum.zaman zaman kullanıcı adımı unuttum yeniden üye oldum...eee nede olsa benim yaş sitedeki arkadaşlara göre büyükce...yaşlanıyoruz ..unutuyorum ..ama her defasında yeni bir isimle buralarda oluyorum...aldığım bilgiler herzaman işime yaradı..çalınan msn mi geri aldım sayenizde...bir çok konuda aydınlandım..sizleri tanımaktan dolayı çok memnunum.ne zaman başım sıkışsa başvurduğum yer MsXLabsMsn Happy

hep buralarda olun emi!!! sakın biryerlere kaybolmayın..sağlıcakla kalın

fyz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
RuBi - avatarı
RuBi
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #1718
RuBi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ben kısaca Think,
Belki alışkanlık, belki tutku, belki de kimilerinin bana 1 kaç kere dediği gibi, MsX benim hayatımın vazgeçilmezi.. Hayatımda ve hep olması, arzularımdan 1'i..
Mükemmelliğin içinde mükemmelikle alay etmek gibi 1 duygu MsX'te olmak..
Neyse, zamanla anlarsınız demeye çalıştıklarımı..

Bir forum yöneticisi olarak seni çok iyi anlıyorum...bir forum için, aynı duyguları ben de yaşıyorum çünkü..Müthiş bir şey bu, tarif edilemez; 2.ci ailem bile dedirmiştir. Msn Happy

...

Ne zaman Google arama motorundan bir program vs. arasam, sorularımın bir tekini bile cevapsız bırakmayan, MxLabs olmuştur.

Gerçekten kaliteli bulmuştum, yeni değilim, belki siteye uğrayacak ve onunla ilgilenecek vakti bulamıyorum ama hep kalbimde burası Tender

Burayı sevgiyle büyüttüğünüz belli ve en güzel yolu izliyorsunuz.

Öyle her siteye üye olmam ve beni fethedemezler kolay kolay
ama burası çaldı kalbimiMsn Tongue

Yöneticileri tebrik ediyor, tüm arkadaşları selamlıyorum.

Her ne kadar geç kalsam da...içimden geldi bir tebrik etmek Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yavuz_cebi - avatarı
Yavuz_cebi
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #1719
Yavuz_cebi - avatarı
Ziyaretçi
MaTTo sagolsun
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.