Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 175

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.419 Cevap: 5.357
gunebakan - avatarı
gunebakan
Ziyaretçi
9 Nisan 2007       Mesaj #1741
gunebakan - avatarı
Ziyaretçi
yaşar günaçgünü dinlerken üye olmaya karar verdim ayrıca benim de sizin kadar iyi bir sitem olmasada GÜNE DÜŞENLER Ay ışığı ve bir kaç sitede üyeliğim var ayrıca siir gecesindede moderatörüm ciddiyim ve seviyem olmayan insanların bana mail atmasına engel olursanız memnun olurum
kendi sitemdede eleştirilerinizi bekliyorum saygılarımla demeden önce chatla şunla bunla uğraşamam ama yazdığım yazılar için yayınlayacağım bir bölümünüz varsa sevinirim teşekkür ederim
Sponsorlu Bağlantılar

Güleser TEMEL
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hozyigit - avatarı
hozyigit
Ziyaretçi
9 Nisan 2007       Mesaj #1742
hozyigit - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben Hakan . Bir yakınımın rahatsızlığıyla ilgili bilgi ararken şans eseri sitenizi açtım ve nedendir bilmem siteye üye oldum. Biraz inceleyince ne kadar doğru bir iş yapmışım anlıyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2007       Mesaj #1743
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
valla bende şu anda şoktayım neler yazacağımı dahi bilemiyorum körler dünyasında tek gözü olan kraldır derler ama bilinki yalan dır böyle bir sitenin tammamen bu ülkenin insanları tarafından yapılması onur verici siteyi gezerken adeta kalbim duracak gibi oldu MUHTEŞEM tek sorun gezinirken o kızın soluması açıkcası tüyler ürpertici bende kendim resim yapıyorum yada yaptığımı zanediyordum taki burayı tesadüf eseri bulana dek neyse fazla uzatmayayyım herkese en içten dileklerimle başarılar diliyorum gerçi dilemesemde zaten sizler yeteri kadar başarmışsınız saygılarımla
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kara melek - avatarı
kara melek
Ziyaretçi
10 Nisan 2007       Mesaj #1744
kara melek - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya çek senet işlerini araştırmak için girdim.ses efektleri bir harika işte bende bmyle ilginç şeylere BA-YI-LI-YO-RUMMMMMMMMMMMMM....ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum ben.chat yapmak istiyorum,sizlerle tanışmak ilginç olan herkesle ama pek bilmiyorum ne yapacağımı..vaktimin en boş anlarında bile giriyorum..tşk.lerrrrrrrrrrrrrrrrrr
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
tatlı_fenerli - avatarı
tatlı_fenerli
Ziyaretçi
10 Nisan 2007       Mesaj #1745
tatlı_fenerli - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs ı ablam önerdi ona çok tşk ediyorum tam aradığım site ne ararsam var site sahiplerine saygılar yaşasın msxlabs.Msn Happy

ama bi sorum olucak adminlere messenger 8.1 çoklu oturum açma yamasını indirdim herşeyi tamamladım ama benim msn mi açıyorum ablamın msn si 15-20 saniye sonra kapanıyor onun msn sini açıyorum benimkisi kapanıyor yardım edebilirseniz çok sevin
irim saygılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen tatlı_fenerli; 10 Nisan 2007 15:30 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
asi_neshter - avatarı
asi_neshter
Ziyaretçi
10 Nisan 2007       Mesaj #1746
asi_neshter - avatarı
Ziyaretçi
Gothic Resim ararken tesadüfen denk geldi en kapsamlı ve en hoş fotoları buradan buldum diyebilirim!!.. Öle görünüyoruki ''msxlabs''ın bu kapsamlı paylaşımları sayesinde burası benim için vazgeçilmez bir dorm olcak gibi görünüyor...
Paylaşımlarınız gerçekten çok hş ellerinize sağlık!!..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Karamela_58 - avatarı
Karamela_58
Ziyaretçi
10 Nisan 2007       Mesaj #1747
Karamela_58 - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteye rap ile arastırma yaparken tanıştım gercekten muhtesem bi site emeği gecen herkese çok çok tşk ediyorum:...)Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
esmer06 - avatarı
esmer06
Ziyaretçi
10 Nisan 2007       Mesaj #1748
esmer06 - avatarı
Ziyaretçi
Valla Tesadüf Oldu Ama İyi Oldu Kimse Tavsiye Etmedi Öyle Nette Takılırken Gördüm ve Üye Oldum İnşallah Bende Aranızdan Ayrılmayacam
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
TheONE - avatarı
TheONE
Ziyaretçi
10 Nisan 2007       Mesaj #1749
TheONE - avatarı
Ziyaretçi
s.a ben kütahya'dan Recep
Forumu mukemmel buldum iyiki boyle bır forum acmısssınız
ayrıca foruma gırmem takdir-i İlahi'dir...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
egementürk - avatarı
egementürk
Ziyaretçi
10 Nisan 2007       Mesaj #1750
egementürk - avatarı
Ziyaretçi
belkide aradığım yer burasıydı üye olmadan arşive kaldırılmış konularla ilgilendim ve burada olmam gerektiğine karar verdim.aradığım konuları burada buldum çoğu konular hislerime tercuman oldu aranızda olmaktan dolayı mutluyum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.