Merhabalar aranızda olmaktan çok mutluyum.Sitenizi inceledim daha önceden üye olduğum forum sitelerinden çok farklıve güzel.Aslında burayı bana kimse tavsiye etmedi yada arayıpda bulmadım.Msn Discovery'güncelleştirmek için uğraşırken buraya tesadüfen düştüm,ama merak etmeyin bir yerim kırılmadı,yaram beremde yok.
Herkese merhaba... birçok kişi gibi tanıştım bende MsX ile.google da bir program arıyorken tesadüf eseri karşıma çıktı.iyiki de çıkmış aradığım birçok şeyi burda bulabiliyorum. burası harika bir yer,şimdiden vazgeçilmezlerim arasına girecek gibi görünüyor MsX.
Aramakdan cok aranmayı yaşamakdan cok yaşatmayı sevmekden cok sevilmeyi severim kısacası ben buyum sizleride tanımakdan buyuk şeref duydum umarım daha bir cok konulara imzalar atarız başarılarınızın ve başarılarımın davami dileyi ile hayırlı akşamlar diliyorum........
selam MsXlabs la tanismam sadece bir tesadüf....birseyler ararkengoogle den karsima cikti.....ve ben kayit olmaya karar verdim..ümidim burada hosca vakit gecirmek.....
slm arkadaşlar gerçi öncedende bu siteyi biliyordum ben serkan bilgisayar programcılığını okuyorum genelde bu sitede yardım alıyordum ama bu sitenin açılımı çok hoşuma gidiyor insanın içini açıyor hem sayfa bakımına hemde yardım bakımından umarım bizde elimizden gelenleri sizle paylaşırız tüm çalışan arkadaşları tebrik eder bu bilgileri bizlerle paylaştıkları için teş. ederim