Organize Bir XxXxX-XxXxxX sitesinde Arakdaşlar arasında konuşurken duydum(okudum) Yapısal olarka güzel.. geniş kapsamlı olduğunu gördüm biraz incelememe kimsenin kızmayacağını inandım üye oldum.. ama Güzel Site Tasarımcısı da güzel zekalı olduğu kesin...
W_S
burayı daha önceden de biliyordum ama össye hazırlandığım için fırsat bulamıyordum... şimdi buldum ve hemen kayıt oldum... 19 yaşındayım... samsunluyum... koç burcuyum... basketbol, futbol ve yüzmeyi çok severim... nette dolaşmaya da bayılırım... değişik siteler keşfetmeyi de çok severim... benden bu kadar...
slm ben burayi google da tesadufen kesfettim her hangi bi yorum su an icin yapamiyorum ama google daki Fantastic Women adli resim beni buraya cekti bakalim ilerleyen zamanda daha farkli bir yorum yapabilirim sanirim bana zaman taniyin
şaşı bak şaşır die bulmaca tarzı bi göz oyunu var küçüklüğümden beri çok ilgilenirim ama uzun zamandır gazetelerde karşılaşmıyodum. Arama motoruna şaşı bak şaşır yazdım ve adresinizi keşfettim çok güzel şekiller çıkıyor ilk bakışta görmek zor ama görünce çok keyif alacaksınız...