Merhabalar ben StyLeRiN burayı ben google dan buldum buranın güzel bir site olduğunu biliyordum ama üye olmak hiç aklıma gelmemişti ve artık ben burdayım
bende aynen google msn icin winks araken takildim simdi ise daha yeni bende bir webmaster im flash hemde ama bu kadar güzel bir flash programi daha gecmedi elime meraktayim acaba bu sitenin flash animasyonlarini hangi programdan yaptilar bunun cevabi verilirmi bilmem ama gercekten cok güzel animasyonlarin seslerle olan iliskileri bir harika neyse daha cok görüsürüz ben pek SIK giremiyorum ama yinede zamanimin büyük bir cogunlugu burda gececek galiba mavinin SIRINI cözmeden cikilirmi canim)
daha önce rastlamıştım ama pek ilgilenmemitim bu gün googlede birşey ararken denk geldi ve girdim üye oldum birkaç şeyde indirdim güzel bir site yeni tanıştık ama daha sonrası güzel olur
MsXLabs´la tasadüfen karşılaştım ama oldukça güzel ve güncel proğramlar bir arada bulmak beni çok sevindirdi. tüm emeği geçen arkadaşlara teşekürlerimi sunar başarılarınızın devamını dilerim... the wolci
herkeze selam;
güsel muhabbetler diliyorum ilk önce burda olmaktan mutluyum bu siteyi site diyorum bazıları için yaşam alanı olmasına rağmen, site işte yaw herneyse gereksinimler araştırıken buldum diyelim. Eskişehirden ve 25 yaşındaki birinden selamlar = yani benden byebyeeee
Tesadüfen girmiş oldugum sitenizi faydalı buldugum için Üye oldum..70 yaşında bir büyügünüz olarak aranıza katılmaktan son derece mutluyum.ayrıca tebriklerimi lütfen kabul ediniz..Sevgilerle