aslında ben program yükleyebileceğim güvenilir bir site arıyordum mesengerdan konuşurken arkadaşımın önerisi üzerine bu siteye girdim ve üye oldum iki yıldır kullandığım wep sitelerimin arasında gerçekten en çok kopamadığım ve kullandığım bir site yenilikler hiç bitmiyo ben çok memnunum
sitenizi cok harika buldum gercekten umarim sizlzrle ve arkadaslarla daha mutlu bir dunyanin tohumlari atariz birlikte ve yasalari harfi harfine uydugunuz icin tesekurler
okul hocamızın bana verdigi yine sacma sapan bi ödevi ararıyodum tabi bu ödevi derslerden kaçmak için kabul ediyodum o site bu sitede ararken birden bu site karsıma cıktı ve üye oldum bu ödev sadece dersten kaçmama deil böyle bi güzel siteyede üye olmamı sagladı
merhaba ben nehir bu siteyi ingilizce kaynak ararken tesadüf eseri googlede buldum umarım ilerki günlerde siteye daha çok uğrayıp faydalanırım şimdilik siteyi tanımaya çalışıyorum
sanIrIm ßu Siteden ßişi indirmiştim. ßu Gün iLk Girişim DiyebiLirim. Formu Gördüm daLdIm İçeri. Form HastasIyIm ßiraz. Neyse GüzeL Site ßa$arILârInIzI DevamI DiLegiyLe..
bir broşür çalışması için ilginç resimler arıyordum. Gooogle da rama yapınca bu adresi buldum. Sonra bir baktım msxlabs ın içindeyim. Hemen üye oldum ve şimdi burdayım.