Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 182

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.381 Cevap: 5.357
divine - avatarı
divine
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #1811
divine - avatarı
Ziyaretçi
aslında benimde diğer arkadaşlardan farklı bir tanışma olmadı.animasyon hastasıyımdır azıcık.öyle google dan resim ararken burayla tanıştım.farklı bir enerjisi var buranın.çok gizemli bir hava yaratmışlar.hoşuma gitti..daha öncede buraya takılıyordum ama üye değildim.şimdi fırsat buldukça burda olmaya çalışacağım.
Sponsorlu Bağlantılar
Darkblacks - avatarı
Darkblacks
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #1812
Darkblacks - avatarı
Ziyaretçi
mrb millet ben geldim umarım forumda iyi seyler yapacayız msn adresimde bu ekleyin arkadaşlar
Sponsorlu Bağlantılar
gzmdeadddd - avatarı
gzmdeadddd
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #1813
gzmdeadddd - avatarı
Ziyaretçi
ben messenger discovery live!nin resmi sitesinde bu sitenin bi bağlantısını gördüm simgesi ilginç gelmişti we sitenin içeriğini de okuyunca kendimi üye yapmadan çıkmadım çok güzel bir site her ley war internetle ilgili her şey bu sitenin kurucularına tesekkürlerimi sunuyorumMsn Grin
DarkAngel_83 - avatarı
DarkAngel_83
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1814
DarkAngel_83 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben Dark Angel..MsX le tanışmam çok zor olmadı,msn ifadesi ve dinamik görüntü resmi hakkında arama yaparken buldum burayı,iyi ki de bulmuşum çünkü çok güzel ve mükemmel bi site.emeği geçenlerin ellerine ve o güzel yüreklerine sağlıkSmiley32
CeZa__ - avatarı
CeZa__
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1815
CeZa__ - avatarı
Ziyaretçi
Hayat TesadufLerle Doludur Yane IstısNaaLar Kaydeyı Bozmaq İstisna İcaabı Budayım Budayımn Buraya TakıLacam Gusel Bır Sıte ....
tofy - avatarı
tofy
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1816
tofy - avatarı
Ziyaretçi
ben bugün geldim aranıza dolaşırken buldum ve çok hoşuma gitti çok kaliteli bir siteye benziyor.çok güzel bir site yapmışsınız ellerinize sağlıkHug
jöly - avatarı
jöly
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1817
jöly - avatarı
Ziyaretçi
herkese selam ben jöly sitenizi bugün keşfettim hemen üye oldum..çok beğendim sitenizi.. umarım birlikte daha da güzel yaparız burayı.. Msn Happy
dent - avatarı
dent
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1818
dent - avatarı
Ziyaretçi
selam ben dent.cooook zaman önce üye idim zaten.avatar ararken googledan ulasmıştım buraya.sonra yavas yavas takıldım biraz.ama nötro denen arkadas cok güzel site yapmış,bide bi sürü şey yapıyo allah razı olsun ama kendimi salakcça hissetmeye basladım.baktım ortamın en salagı oluyom bari gideyim dedim ve uzun bi süre önce ayrıldım.derken bir gece rüyama ak sakallı dede geldi.evladım şu nötro arkadas yeni avatar bulmus kimseye göstermiyo dedi,bende merak ettim geldim.gelmişken üye olayım dedim oldum.üye olmusken birkac ifade ve gözkırpması alayım dedim aldım.hazır burdayken bide cay içmeye kalayım dedim.
çaylar nerde kaldı bea
kutsalalev - avatarı
kutsalalev
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #1819
kutsalalev - avatarı
Ziyaretçi
internet haberleşmek için gerekli, haberleşmek için msn gerekli, msn'yi tam anlamıyla kullanmak için de msx'i gezmek gerekli...

google haklıymış sonuçlarda buraya yönlendirirken
SHADOW77 - avatarı
SHADOW77
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #1820
SHADOW77 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben SHADOW77..bu siteyi bana DarkAngel_83 önerdi,ben de siteye girip baktığımda çok güzel ve yararlı bi site olduğunu gördüm ve hemen kayıt oldum..keşke daha önce keşfetmiş olsaydım dedim,ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık.Smiley32