Tam hatırlamıyorum aslında.Muhtemelen googleda avatar ararken. Avatar arşivinin genişliğine takılıp kalmıştım.Daha sonraları bağımlılık yaptı ayrılamadım.Eskiden pcyi açar açmaz msn mi açardım ama artık ilk önce MsXLabs sonra msn düşünün artık!!!
merhabalar
ben bu siteyi hiç ama hiç duymamıştım pit10 u araştırırken bu sitenin adını gördüm
ve bakmak istedim ve burdayım
ilk bakışda biraz karışık gelsede güzel bi site olduğu acık ve net ,
tekrar herkese merhaba!!!
ya ben ata uşakta yaşıyorum ama izmirliyim msxlabsla hoca bi ödev vermişti googleden yazdım burası çıktı bende üye olıyım dedim yeni geldim buraya ama güzel bi siteye benziyor
Ben bu siteyi Discovery Live' i Google'da ararken buldum. O günden beri oldukça ziyaret ettim ve çok faydalandım. Üye olmam biraz geç oldu ama siteyi her fırsatta ziyaret ediyorum Emeği geçen herkese teşekkürler
ben de bi çok arkadasim gibi tesadufen gordum siteyi (google 'da bi arama sonucu), enteresan basliklar ve farkli görünüm ilgimi çekti üye olup daha yakindan tanimak istedim.. emegi gecen herkesin emegine saglik..
bi gün cnm korkunç resimler bakmak istedi bende google la korkunç yazdım sonra msxlabs çıktı girdim ve sayfanın rengi çekti beni sonra üye oldum iyiki üye olmusum yani benim tanısma hikayem bu güzel bi site ...