Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 187

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.419 Cevap: 5.357
karsesi - avatarı
karsesi
Ziyaretçi
4 Mayıs 2007       Mesaj #1861
karsesi - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar, çok farklı bir ortam burası ve çokta eğlenceli bu sitede gezinirken insanın canının sıkılacağını hiç sanmıyorum aranıza kabul gördüğpünüz için teşekkür ederim.. bu güzel ortamın sağlaması için ve sitenin güzelliğinde emeği geçen herkeze teşekkürler saygılarımla ...
Sponsorlu Bağlantılar
yalcinTİC - avatarı
yalcinTİC
Ziyaretçi
4 Mayıs 2007       Mesaj #1862
yalcinTİC - avatarı
Ziyaretçi
bir gün nette hareketli görüntü ararken skeleton yazdım google da ve işte burdayım sevgilerimle
Sponsorlu Bağlantılar
DJGladyator - avatarı
DJGladyator
Ziyaretçi
4 Mayıs 2007       Mesaj #1863
DJGladyator - avatarı
Ziyaretçi
Siteyi Google de buldum daha once de gormustum fakat uye olmamıstım bu sefer oldum guzel siteniz var yapanların eline emegine saglık
Saygılarımla :
DJ Gladyator
muro13 - avatarı
muro13
Ziyaretçi
4 Mayıs 2007       Mesaj #1864
muro13 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben murat
adu nazilli'de makine myo 2. sınıftayım
bi konu araştırırken bu formu gördüm biraz gezdim size katılmak istedim güzel saatler gecireceğime inanıyorum...
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
4 Mayıs 2007       Mesaj #1865
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
ben nasl oldu hatrlamıom ama cok mutluyum burda
b_celen - avatarı
b_celen
Ziyaretçi
4 Mayıs 2007       Mesaj #1866
b_celen - avatarı
Ziyaretçi
herşey arkadaşıma msn de titreşim bile yollayamamakla başladı. msn in gelişmiş sürümlerini ararken google attı buraya. üstelik acemiyim tanışıklığın dostluğa dönüşebilmesi umuduyla. sevgiler saygılar
ASİBUKALEMUN - avatarı
ASİBUKALEMUN
Ziyaretçi
5 Mayıs 2007       Mesaj #1867
ASİBUKALEMUN - avatarı
Ziyaretçi
1985 DOĞUMLUYUM ÜNİVERSİTEYİ BİTİRMEK NASIP OLMADI ÖZEL Bİ HASTANEDE ÇALIŞIYORUM ÇALIŞMAYI ÇALIŞMAKTAN DAHA ÇOK SEVİYORUM . BU SİTEYE DEĞİŞİK RESİMLER İÇİN KAYDOLDUM ŞİMDİLİK BUKADAR ÇOK SİNİRLENİRİM AMA SİNİRLENDİĞİMİ KİMSE BİLMEZ NEFRETİM SEVGİMDEN ÜSTÜN GELİR ÇOK KOLAY SEVERİM SEVDİĞİMDEN DAHA KOLAY SİLERİM ÇIKARCILARDAN NEFRET EDERİM BENDEN NEFRET EDENLERE SAYGI DUYARIM VE BİLİRİM TÜM NEFRET EDENLER Bİ GÜN BENİ ÇOK SEVECEK HEP ÖYLE OLUYO ÇÜNKİ.... ŞU ANDA TEK DÜŞMANIM ŞEYTAN BAŞKA HİÇ KİMSE DEĞİL..........
azadbilge - avatarı
azadbilge
Ziyaretçi
5 Mayıs 2007       Mesaj #1868
azadbilge - avatarı
Ziyaretçi
İndirdiğim yaklaşık tüm Msn programlarında MsXLabS var bende bu siteden yaralanıyım diyerek sizlerleyim
oskar - avatarı
oskar
Ziyaretçi
5 Mayıs 2007       Mesaj #1869
oskar - avatarı
Ziyaretçi
çok karışık bir site ama dğer tüm sitelere bin çeker bu sieye alışmam bir hafta sürer herşeyiyle kusursuz bir site
sukru ozturk - avatarı
sukru ozturk
Ziyaretçi
5 Mayıs 2007       Mesaj #1870
sukru ozturk - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs ile discovery ararken tesadüfen tanıştım bir garip emekliyim insan yaşadığı müddetçe ilim ve ilgi alanı olarak doğrusu yapısına göre değer kazanıyor aslında ciddiyetle yaklaşan insanların arasında bulunmak keyif verici kızımın sayesinde bende birşeyler öğrenmeye çalışıyorum eğer hata yaparsam mutlaka bilgisizliğimden yapabileceğimi biliyorum sürçü lisan ettiysem affola burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor saygılar sunuyorum