Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 188

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.419 Cevap: 5.357
bendarn - avatarı
bendarn
Ziyaretçi
6 Mayıs 2007       Mesaj #1871
bendarn - avatarı
Ziyaretçi
sağolsun bi arkadaş !imitate le beni kızdırıodu ilk başta sinir oldum hatta küplere bindim deget başımdan dedim gitmedi sora sırrını açıkladı girdim indirdim ve artık ben onun başından ayrılmıorum MsX tam manasıyla süper
Sponsorlu Bağlantılar
orhan44 - avatarı
orhan44
Ziyaretçi
6 Mayıs 2007       Mesaj #1872
orhan44 - avatarı
Ziyaretçi
sitenizden msn discovery yi yükledim. msngerimi açtım.
sağ alttaki disc. kutusundan kişileri ve görüntü resimlerini ve geçmişi tıklıyorum. açılmıyor." Oturum açmış değilsiniz" ve " bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmış olmanız gerekmektedir" yazısı geliyor.
Sponsorlu Bağlantılar
düzeltmek için ne yapmalıyım? mümkünse cevaplarsanız çok sevinirim
peşinen sağolun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mayıs 2007       Mesaj #1873
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
orhan44 adlı kullanıcıdan alıntı

sitenizden msn discovery yi yükledim. msngerimi açtım.
sağ alttaki disc. kutusundan kişileri ve görüntü resimlerini ve geçmişi tıklıyorum. açılmıyor." Oturum açmış değilsiniz" ve " bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmış olmanız gerekmektedir" yazısı geliyor.
düzeltmek için ne yapmalıyım? mümkünse cevaplarsanız çok sevinirim
peşinen sağolun

Konuyu inceleyiniz:
MessengerDiscovery Live
Soru ve sorunlarınız için:
https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/30-messengerdiscovery-teknik-destek.html
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
6 Mayıs 2007       Mesaj #1874
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
herkese merhaba geç oldu ama olsun ben burayı google dan anime angel araken buldum hemen girdim birde baktım ki anime cennetine düşmüşüm ayrılamadım animeden başka hiçbirşeyi görmüyordu gözüm dersler falan filan derken takılamıyordum arada bir giriyordum ama şimdi öyle değil forumu tamamen inceledim takıldım hatta tüm günüm hatta ve hatta gecelerimi bile burda geçiriyorum Msn Happy ve şimdi çok hastayım yataktan kalkmamam gerekirken ben pc başında msx deyim ayrılamıyorum burda hiçbirşey yapmasan da her sayfayı dolaşmaktan bile zevk alıyorum hep burda olmak istiyorum.. Msn Happy
salihmakas - avatarı
salihmakas
Ziyaretçi
6 Mayıs 2007       Mesaj #1875
salihmakas - avatarı
Ziyaretçi
önce benikabul ettiginiz için sonsuz teşekküler.sizle tanışmama sebeb torunum yagızdır.ilkögretim 3 egidiyor ohaber verdi.sizinle öyle tanıştık,onun merakı göz kırpma (vinks)dolayısıyla bende ona uyuyorum. kolaycada indirdik(vinksleri)kulanıyoruz.siteniz inanılmaz,çekicive içacıcı,kolay ve anlaşılır. takip ettim, heryaşa hitap ediyor.okudugum ve takip ettigimsayfalar,faydalı ve güzel herşey çok güzel birde sayfalarçabuk atlasa beklemesem çok güzel olacak.hayırlı Türkiyem olsun. ekibe sonsuz teşekkürler
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
6 Mayıs 2007       Mesaj #1876
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
Alıntı
salihmakas adlı kullanıcıdan alıntı

önce benikabul ettiginiz için sonsuz teşekküler.sizle tanışmama sebeb torunum yagızdır.ilkögretim 3 egidiyor ohaber verdi.sizinle öyle tanıştık,onun merakı göz kırpma (vinks)dolayısıyla bende ona uyuyorum. kolaycada indirdik(vinksleri)kulanıyoruz.siteniz inanılmaz,çekicive içacıcı,kolay ve anlaşılır. takip ettim, heryaşa hitap ediyor.okudugum ve takip ettigimsayfalar,faydalı ve güzel herşey çok güzel birde sayfalarçabuk atlasa beklemesem çok güzel olacak.hayırlı Türkiyem olsun. ekibe sonsuz teşekkürler

Hgeldınız salihmakas Sitemizde Hos vakıtler Gecırmenız Dilegıyle Herhangı 1 SORUNUZ varsa Buyrun ..
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
yelegen - avatarı
yelegen
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #1877
yelegen - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy
Herkese selamlar Msn Happy Burayı tesadüfen buldum !! inceleyip üye olmaya karar verdim.
İnşallah güzel paylaşımlar yaşarız.

şimdilik

byeee
Glaze - avatarı
Glaze
Ziyaretçi
8 Mayıs 2007       Mesaj #1878
Glaze - avatarı
Ziyaretçi
ben glaze diğer bir deyişle niteliksiz bboyum rap dinlemeyi severim arada yazarım bile
bu kadar yeter sanırım
lanetli kız - avatarı
lanetli kız
Ziyaretçi
8 Mayıs 2007       Mesaj #1879
lanetli kız - avatarı
Ziyaretçi
bende sitelerde gezerken burayı buldum ve ilgimi cekti bende üye oldum site çok güzel Smiley32 Msn Grin
romantik26 - avatarı
romantik26
Ziyaretçi
8 Mayıs 2007       Mesaj #1880
romantik26 - avatarı
Ziyaretçi
ben msxle bı aarkadasım tanıostırdı yaklaşık bır bucuk sene oldu o gunden bu yana msx deyım