MsXLabs'ı aslında uzun zamandır ziyaret ediyorum ama üye olmamıştım. Az önce kafaya koydum ve oldum. Bence her kişinin her arayacağını bulabileceği bir site MsXLabs
öncelikle hepinize merhaba bi arkadaşım sayesinde girdim bu siteye ara ara vakit buldukça siteyi inceliyodum. burda kendimden çok fazla şeyler buldum ve üye olmaya kara verdim.
selam
32 bit sitesinde sizin (bir programda) link verilmiş orayı tıkladım
sizin site ile karşılaştım
sitenizi inceledim ve çok hoşuma gitti
vede üye oldum
beni kabul ettiğiniz için memnun oldum
amacım öğrenmek-paylaşmak
bunuda sizin sitenizde yapabileceğime inanıyorum
uzun yıllar aranızda kalmak dileğiyle
her şey gönlünüzce olsun
merhaba sitenizle cinnet halindeyken tanıştım bir program arıyordum hatta aramakla kalmamıs butunlesmıtım kı sitenız karsıma cıktı detaylı şefaf açıklamalar yapılmış oldugundan ewet sewiyeli bir site diyerek aranıza katıldım.şimdimdilik program arastırmalarımada sitenızde bulunucagım ama dünya hali ne oldum dememeli ne olacagım demelı zıhnıyetıyle kimbilir sizlerle bi dolu paylasımda bulunup tam anlamıyla ailenızin bir ferdi olabılırım
bir ilkbahar sabahı bir internet sitesinin aracılığıyla rastladım.mutlandım.umarım birliteliğimiz seviyeli,saygıya dayalı olarak uzun sürer.iyi ki rastlamışım.güzel günler hepimizin olsun.
slm msxlabs alemi gerçek ismim faik! bu siteyle kuzenim(delice38) aracılığıyla tanıştım: kuzenimden msn yamsı istemiştim oda beni buraya yönlendirmişti iyikide lafını dinlemişim. şimdilik biraz acemilik çekiceğim hor görmezseniz sevinirimsite tasarım açısından olsun içerik açısından olsun gerçekten fevkalade yapanlardan ve emeği geçenlerden ALLAH razı olsun şimdilik sitede falz görünemiceğim ÖSS nedeniyle sosyal etkinliklere kapalıyız inşallah sınavdan sonra bol bol takılmak dileğiyle