Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 193

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.381 Cevap: 5.357
elifdeniz - avatarı
elifdeniz
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #1921
elifdeniz - avatarı
Ziyaretçi
Selam...
Sözlük ararken böyle güzel bir siteyi bulabileceğim hiç aklıma gelmezdi. İlgiliniz ve alakanız takdire değer. Ellerinize sağlık çok başarılısınız. Bundan sonra hep sizlerle olmayı umuyorum... Sevgilerimle....
Sponsorlu Bağlantılar
guzellet - avatarı
guzellet
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #1922
guzellet - avatarı
Ziyaretçi
ben ayhan 9 yaşında kızım için ilginç resim ararken sitenizle tanıştım hoşuma gitti üye olmak istedim. .Bu sitenin yapımında fikir üreten arkadaşlara teşekkür ederim.
Sponsorlu Bağlantılar
muhammed66 - avatarı
muhammed66
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #1923
muhammed66 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba
bana burayi bir arkadaşım tavsiye etmişti.daha yeni girdiğim için pekbir şey diyemem.Ama Süper birşeye benziyor bu arada siteniz çok büyük insan içinde kaybolabilirMsn HappySitenizde yer ayırdığınız için teşekkürler
batu1907 - avatarı
batu1907
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #1924
batu1907 - avatarı
Ziyaretçi
herkese selam.ben yıllarca forumlarla uğraştım.ve hala ülkenin önde gelen forumlarından birinde yöneticilik yapmaktayım.şizofren ile ilgili bilgi ararken sizi buldum ve gelmişken uğramak istedim.çok hoş bir paylaşım alanı oluşturmuşsunuz hepinizi kutlarım
Moonlight13 - avatarı
Moonlight13
Ziyaretçi
17 Mayıs 2007       Mesaj #1925
Moonlight13 - avatarı
Ziyaretçi
Ben anime saplantıma bağlı olarak resim arıyordum. Sonra google da karşıma çıkan resimlerin çoğunun aynı kaynaktan olduğunu gördüm.
MsxLabs...
Dedim neymiş bakalım bu. Girdim siteye. O mavi siyah girişi gördüğüm an yıldırım aşkıyla vuruldum. Şimdi en çok girdiğim site ve bırakıcağımı da hiç sanmıyorum...In Love
Hug Rose

ve size

Smiley32
NERGİZ - avatarı
NERGİZ
Ziyaretçi
18 Mayıs 2007       Mesaj #1926
NERGİZ - avatarı
Ziyaretçi
ya ben seyit yakut manyağıyım onu ararken MsXLabs'la tanıştım iyi ki de tanışmışım
aybetul - avatarı
aybetul
Ziyaretçi
18 Mayıs 2007       Mesaj #1927
aybetul - avatarı
Ziyaretçi
herkese selam arkadaşlar....Msn Grin Msn Grin

içinizde açık olan war mı???Banana Banana

selam herkese orada kimse var mı???:d:d:d

selam arkadaşlar orada kimse varmı??:d:d:d

selam arkadaşlar ben bu siteye bir kaç gün oldu üye olalı herkesi tanımak isterimMsn Wink Msn Grin
Son düzenleyen aybetul; 18 Mayıs 2007 19:23 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
coolboy59 - avatarı
coolboy59
Ziyaretçi
18 Mayıs 2007       Mesaj #1928
coolboy59 - avatarı
Ziyaretçi
ben burayı daha önce biliyordum arkadaşlar hep giriyorlardı ben de gireyim dedim cok guzel bır sıte ınsallah ıyı vakıt gecırırım saygılar...
bestekar_ist - avatarı
bestekar_ist
Ziyaretçi
19 Mayıs 2007       Mesaj #1929
bestekar_ist - avatarı
Ziyaretçi
Tesadüf eseri geldim dış dizayn harika elinize saglık gelmişken kalayım dedim hoş vakit geçiririz umarım .
spring - avatarı
spring
Ziyaretçi
19 Mayıs 2007       Mesaj #1930
spring - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyi google'da öööle gezinirkene buldum ama hoşuma gitti üe oldum güsel yaa Msn Grin