Selam...
Sözlük ararken böyle güzel bir siteyi bulabileceğim hiç aklıma gelmezdi. İlgiliniz ve alakanız takdire değer. Ellerinize sağlık çok başarılısınız. Bundan sonra hep sizlerle olmayı umuyorum... Sevgilerimle....
ben ayhan 9 yaşında kızım için ilginç resim ararken sitenizle tanıştım hoşuma gitti üye olmak istedim. .Bu sitenin yapımında fikir üreten arkadaşlara teşekkür ederim.
Merhaba
bana burayi bir arkadaşım tavsiye etmişti.daha yeni girdiğim için pekbir şey diyemem.Ama Süper birşeye benziyor bu arada siteniz çok büyük insan içinde kaybolabilirSitenizde yer ayırdığınız için teşekkürler
herkese selam.ben yıllarca forumlarla uğraştım.ve hala ülkenin önde gelen forumlarından birinde yöneticilik yapmaktayım.şizofren ile ilgili bilgi ararken sizi buldum ve gelmişken uğramak istedim.çok hoş bir paylaşım alanı oluşturmuşsunuz hepinizi kutlarım
Ben anime saplantıma bağlı olarak resim arıyordum. Sonra google da karşıma çıkan resimlerin çoğunun aynı kaynaktan olduğunu gördüm.
MsxLabs...
Dedim neymiş bakalım bu. Girdim siteye. O mavi siyah girişi gördüğüm an yıldırım aşkıyla vuruldum. Şimdi en çok girdiğim site ve bırakıcağımı da hiç sanmıyorum...