Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 195

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
ayşeee20 - avatarı
ayşeee20
Ziyaretçi
21 Mayıs 2007       Mesaj #1941
ayşeee20 - avatarı
Ziyaretçi
siteyi kimse önermedi gecenin bi yarısı can sıkıntısından her girdiğim siteye bakıyodum ama nedense bu sitede takılıp kaldım çok beğendim vaktim oldukçada girmeye çalışıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
esmeray - avatarı
esmeray
Ziyaretçi
21 Mayıs 2007       Mesaj #1942
esmeray - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben esmeray
sitenizle tesadüfen tanıştım çok fazla seçenek var beni bağlayan görünen o ki hep de bağlo kalıcam hepinize teşekkürler ellerinize ve emeklerinize sağlıkSmiley32
Sponsorlu Bağlantılar
Kugi - avatarı
Kugi
Ziyaretçi
21 Mayıs 2007       Mesaj #1943
Kugi - avatarı
Ziyaretçi
msn skin arıyodum google da bu siteye girdim baktım ki msn hakkında her şey burda var ve üye oldum Msn Happy
fersend - avatarı
fersend
Ziyaretçi
22 Mayıs 2007       Mesaj #1944
fersend - avatarı
Ziyaretçi
merhaba msxlabs

uzun zamandır msxlabs ı biliyorum

çünkü ne zaman bir şeye ihtiyacım olsa sırayla her yere tek tek bakarım ve ne zaman

msxlabs'a gelmişsem hiç dondüğümü hatırlamıyorum..

bu bu yuzden sana ve sana emek verenlere teşekuru bir borç bilirim

hep boyle kal........
lizgem - avatarı
lizgem
Ziyaretçi
22 Mayıs 2007       Mesaj #1945
lizgem - avatarı
Ziyaretçi
GUİTAR PRO 4 PROGRAMINI İNDİRİRKEN KENDİMİ BİR ANDA BU SİTEDE BULDUM.ŞİMDİLİK ÇAYLAĞIZ BAKALIM NELER OLACAK
kerberosss - avatarı
kerberosss
Ziyaretçi
22 Mayıs 2007       Mesaj #1946
kerberosss - avatarı
Ziyaretçi
şans eseri girdim bu siteye ve çok beğendim
kardelen_kaya - avatarı
kardelen_kaya
Ziyaretçi
22 Mayıs 2007       Mesaj #1947
kardelen_kaya - avatarı
Ziyaretçi
google sayesınde Msn Happy ben bole sırınmı sırın ucretsız ıfadeler ısteyınce kendımı burad buldum..mavılerın hosnutlugu cektı benı daha ınceleme asımasındayım ama sevıcekmısım gıbı gelıyo sıtenızı..umarım bırıbrıımızden memnun kalırız..
badboy34 - avatarı
badboy34
Ziyaretçi
22 Mayıs 2007       Mesaj #1948
badboy34 - avatarı
Ziyaretçi
cok güzel biste gerçekten bana bi arkadaş önerdi ama bundan hemen üye oldum budan sorada devam eder inş
ecrin_09 - avatarı
ecrin_09
Ziyaretçi
23 Mayıs 2007       Mesaj #1949
ecrin_09 - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben ecrin. daha bugun kayıt oldum evet gorunum cok harika burayı bı arkadasım onerdı msn de hacklendım de Msn Sad ve adresımı geı almaya calısıyorum.ama bu sıteye sık sık ugrayacagıma emınım.
PsYcHo_LoRd - avatarı
PsYcHo_LoRd
Ziyaretçi
23 Mayıs 2007       Mesaj #1950
PsYcHo_LoRd - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaslar Ben Mersinden Katiliyorum YArismaci arkadaslara basarilar Ben bu siteyi nasil Buldumu inan bilmiyorum icerigini bile daha dolasmadim sadece effekleri beni cok etkiledi gerek bide mavi olmasi cok hosuma gidi umarim icerigide disi kadar guzeldir ........Paiii paiii Hurmetler opuldunuzMsn Happy

Ecrin hosgeldiniz aramiza janum
Son düzenleyen PsYcHo_LoRd; 23 Mayıs 2007 09:49 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi