BEN GİZ...SÜREKLİ ZİYARET EDİYORUM AMA ÜYELİK İÇİN ANCAK FIRSAT BULBİLDİM.RESİM ARARKEN RASTLADIM..AMA BULMAK İSTEDİKLERİMDEN FAZLASINI BULDUM. VE ŞİMDİ VAZ GEÇEMİYORUM ..HASTAYIM SİZE YA
SEVGİLER...
ya bu sıte manyk ya cok hosuma gıtmıstı zaten bole resımlerr google de korkunc resım yazdımm ve bu sıte cık mıstıı ogunden berı gırıyodum ama uye olmamıstımm yenıyımm cok delıce bıse manyka bıse anlatılmaz yasanır herkes gelsın herkese onerıyorumm kuranlardan sıteyı cok tesekur edrımm herkeze slmm bye
ben bu siteyi 1 saat önce tanıdım ve 45 dk önce üye oldum
erkek arkadaşımın hangi sitelere üye olduğunu merak ettim ve araştırmaya başladım bi baktım bu siteyede üye biraz sitede takıldım forumları hoşuma gitti bende üye oldum yani daha çooookkkkk yeniyim
merhaba siteyi eski izmir resimlerini ararken gördüm.ilgimi çekti ve üye olmaya karar verdim.kısaca şöyle diyeyim benim ruh halimi yansıtan bi hava sezdim.şu an ilk dakikalarım site içinde.umarım bundan sonra hep buralarda olacağım.görüşmek üzere
MERHABALAR...
BEN SİVASTAN AHMET.
ASLEN MERSİN'LİYİM.FAKAT ÜNİVERSİTEDE OLMAM SEBEBİYLE SİVASTAYIM.İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ OKUYORUM VE BU SİTEYİDE BU SAYEDE BULDUM.
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK BÖLÜMÜNDEN STEDİĞİM BİRKAÇ PROGRAMIN LİNKLERİNİ BULDUM VE GERÇEKTEN ÇOK HOŞUMA GİTTİ.
GÜZEL BİR SİTEYE BENZİYOR.
İYİ ARKADAŞLIKLAR VE PAYLAŞIMLAR KURMAMIZ DİLEĞİYLE.
HERKESE İYİ EĞLENCELER...