Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 199

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
sessiz çığlık - avatarı
sessiz çığlık
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1981
sessiz çığlık - avatarı
Ziyaretçi
herkesciklere selam
bazı resimler ararken tesadüfen bu forumla karşılaştım dikkatimi fazlasıyla çekti üye oldum bakacaz artık ama güzel vakit geçireceğime eminim sizde yardımcı olursanız sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
ismim ruya istanbulda oturuorum 18 yaşındayım
Msn Grin yarışmacı arkadaşlara başarılarrrrrrrMsn Grin
dreammaster - avatarı
dreammaster
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #1982
dreammaster - avatarı
Ziyaretçi
MSN i hem iş amaçlı hem özel kullanan birisi olarak bi o msn i aç bi bunu derkene çoklu oturum açma yolları arakene msx çıktı google aramalarımda. o gunden beri de işim düştükçe buralardayım. bana gelince ben az1az kırık, deli dumrul bi yaşam stili olan. nerde akşam evde sabah bi insanım. yeterli olmadıysa beni bul açıklamalar yapayım.Msn Happy Msn Grin Msn Dunno Msn Cool Msn Lipssealed Msn Surprised Msn Embarrassed
Sponsorlu Bağlantılar
sehrazat - avatarı
sehrazat
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1983
sehrazat - avatarı
Ziyaretçi
selam coktandir forumunuzdayim ama arada kaybolurum diye paylasmak istemedim masallah cok kalabaliksiniz Msn Grin harika bir forum artik bende buradayim hepimize hayirli paylasimlar
BlueNighT
Yasaklı
31 Mayıs 2007       Mesaj #1984
Yasaklı
hoş geldiniz sefalar getirdiniz Msn Happy
bulgaristan_li - avatarı
bulgaristan_li
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1985
bulgaristan_li - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,
Bende formunuzu tesadüfen google'den buldum.Formunuz harika olmuş birlikte nice payalaşımlara Msn Happy
polaris - avatarı
polaris
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1986
polaris - avatarı
Ziyaretçi
İlk öncelikle merhaba herkese. Ben Polaris (Kutup Yıldızı manasında) . Msn discovery live'ı ararken karşıma çıktı. Emeği geçenlere şimdiden teşekkürler.
b123 - avatarı
b123
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1987
b123 - avatarı
Ziyaretçi
bu siteyi google da değişiklik ararken buldum. ve çok ilgimi çekti.sitenin içeriği olsun görsel olarak estetiği olsun müthiş!! ve sonradan üye oldum işte Msn Happy fazla uzatmanın bi manası yok dimi ama? Msn Wink
sevdiğim - avatarı
sevdiğim
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #1988
sevdiğim - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

Merhaba,
Ben bu işlerde acemiyim galiba. Google'da birşeyler ararken keşfettim bu siteyi. Önce anlayamadım "bu da ne" dedim kendi kendime. Sonra biraz inceleyince kesinlikle çok çarpıcı ve davetkar bir site olduğunu gördüm. Sonuçta işte buradayım. Çok hatalar yapacağımı en baştan söyleyeyim. Ama kendimden ümitliyim.
Hepinize tekrar merhaba ...
Son düzenleyen NihLe; 31 Mayıs 2007 18:29
ASLAN CIMBOM - avatarı
ASLAN CIMBOM
Ziyaretçi
1 Haziran 2007       Mesaj #1989
ASLAN CIMBOM - avatarı
Ziyaretçi
selam;böyle güzel ve düzenli-sistemli bir paylasim boardu olusturan tüm calisanlara saygilarimi sunuyorum.harika bir paylasim boardu gercekten.ben tip sekreteriyim,bati trakya(yunanistan) gümülcinenedenim,herkese selam ve sayilarimla...
we come one - avatarı
we come one
Ziyaretçi
1 Haziran 2007       Mesaj #1990
we come one - avatarı
Ziyaretçi
Net'den msn ifade ararken buldum hoşuma gitti site üye oldum ))