merhaba arkadaşlar ben bu siteyi tesadüfen googlede masa üstü resim ararken buldum.herşey o an başladı ve müthiş deişti..burası sanki farklı bir dünyanın net ortamı..benzeri yok müthiş bir mekan sanki buranın vazgeçilmez oldugunu hissettim bir anda ..sanırım burası ile çok saygın iletişim içerisinde olacagız tüm sizlerle beraber.herkeze bu dünyada mutlu sörf dilerim..!!
Kendimi ßildim ßileli ßurdayım..ßende Google'den ßuldum..
Neutralizer Ve Emegi geçen Herkesin Eline Saglık Süper ßi Paylaşım Sitesi..Düzeninden Hiç ßi Kuşkum Yoq..
Slm gercekten harika bi site emegi gecenlerim hepsine teşekkür ederim.Ben bi konu araştırırken bu siteye girdim ilk başta gelen seslerden (tırsmadım desem yalan olur.)Sonra biraz sitenizi gezdim cok hoşuma gitti.Burda cok şey ögrenecegime eminim. Emeginize saglık..
slm))
sayfanızı google dan buldum üye oldum, olduğumdan beridir bi şey ihtiyacım olduğu zaman siteyi ziyaret ediyorum emeği geçen tüm arkadaşlara tşk............
netten gezinirken hep gözüme çarpıyodurr süperrr bi forum sesler hele baya bi anlam katmıss bence forumlar arasında en iyi si bu diyebilirimm .. süper herşeyy daha içerige pek bakmasamda tasarım harikaa ellerinize saglıkkk