SELAM BEN ARANIZA YENİ GELDİM UMARIM HEP BERABER İYİ VAKİT GECİRİRİZ BEN FERİGİM İSTANBUL DAN TESADÜFEN BULDUM DESEM BU SİTEYİ AMA İYİ YAPMISIM BENCE SAYGILAR...
öncelikle benı aranıza kabul ettiğiniz için çok tşklerrr .. forum tek kelımeyle mukemmel oolmus cok begendim tek bi kusuru isim yabancı aklımda tutamıyorum.. Bu arada Ben Adıyaman Lıyım okuyorum..21 yasındayım.
Messenger Plus! forumlarından Neutralizer'ın veya bir başkasının burayı reklam ettiğini gördüm. Bi bakayım dedim. Bi daha çıkamadım Ama gerçekten forumun tasarımı süper. Bu arada Patchou'ya bahsettim ve Messenger Plus!'ın Türkçe web sitesinin yardım sayfasına buranın bağlantısını koymasını istedim. Kontrol eder etmez koyacağını söyledi, müjdemi de vereyim burda .
Merhaba ben sitenizi google da gezerken buldum...ve çok ilgimi çekti..üye olmamın bana bişey kaybettirmeyeceğini düşündüm ve aranıza katıldım..burada emeği gecen herkese teşekkürler,,iyi paylaşımlar
ya açık konuşuyum bayadır biliyodum forumunuzu çok sağlam bi forum üye oldum daha aktif olcam daha çok görceksniz orda burda beni herkese kolay gelsn slm lar
merhaba bende size tesekkür ederm.böyle bir sitede yanımda oldugunuzu bilmek beni mutlu etti.adım habibe sitenize tesadüfen rastladım.acık konusmak gerekirse henüz sitenizin amacını anlamiş degilim eger bu konuda beni en kısa zaman da bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.ki böylece beni daha sık görebilirsiniz simdiden hersey icin tesekkürler.tekrar konusmak dilegiyle
GOOGLE DE KENDİ ADIMI VE SOYADIMI YAZIP ARARKEN YALNIZLIĞINIZA BENİM YAZMIŞ OLDUĞUM NAÇİZANE AMATÖR YAZIMI EKLEDİĞİNİZİ GÖRDÜM. TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN ÜYE OLDUM.
SAYGILARIMLA
ya harika bi site...
rap müzik benim hayatım mı desem bilmiyrum ama dinlemeyi çok seviyorum ve bir gün nerden esti bilmiyorum google la türkçe rap yazdım bu siteyi buldum ve gezmeye başladığımda tam benlik bir site olduğunu anladım ve kısa bir süre sonra hemen üye oldum ve iyki böyle bişey yapmışım.. internette olmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı