Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 204

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
ferigim - avatarı
ferigim
Ziyaretçi
8 Haziran 2007       Mesaj #2031
ferigim - avatarı
Ziyaretçi
SELAM BEN ARANIZA YENİ GELDİM UMARIM HEP BERABER İYİ VAKİT GECİRİRİZ BEN FERİGİM İSTANBUL DAN TESADÜFEN BULDUM DESEM BU SİTEYİ Msn Grin AMA İYİ YAPMISIM BENCE SAYGILAR...
Sponsorlu Bağlantılar
NucLeaR - avatarı
NucLeaR
Ziyaretçi
8 Haziran 2007       Mesaj #2032
NucLeaR - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle benı aranıza kabul ettiğiniz için çok tşklerrr .. forum tek kelımeyle mukemmel oolmus cok begendim tek bi kusuru isim yabancı aklımda Msn Grin tutamıyorum..
Bu arada Ben Adıyaman Lıyım okuyorum..21 yasındayım.
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
8 Haziran 2007       Mesaj #2033
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Messenger Plus! forumlarından Neutralizer'ın veya bir başkasının burayı reklam ettiğini gördüm. Bi bakayım dedim. Bi daha çıkamadım Msn Happy Ama gerçekten forumun tasarımı süper. Bu arada Patchou'ya bahsettim ve Messenger Plus!'ın Türkçe web sitesinin yardım sayfasına buranın bağlantısını koymasını istedim. Kontrol eder etmez koyacağını söyledi, müjdemi de vereyim burda Msn Happy.
SheqeR - avatarı
SheqeR
Ziyaretçi
9 Haziran 2007       Mesaj #2034
SheqeR - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben sitenizi google da gezerken buldum...ve çok ilgimi çekti..üye olmamın bana bişey kaybettirmeyeceğini düşündüm ve aranıza katıldım..burada emeği gecen herkese teşekkürler,,iyi paylaşımlarMsn Happy
TurXisH - avatarı
TurXisH
Ziyaretçi
9 Haziran 2007       Mesaj #2035
TurXisH - avatarı
Ziyaretçi
ya açık konuşuyum bayadır biliyodum forumunuzu çok sağlam bi forum üye oldum daha aktif olcam daha çok görceksniz orda burda beni herkese kolay gelsn slm lar Msn Wink
cansdar - avatarı
cansdar
Ziyaretçi
9 Haziran 2007       Mesaj #2036
cansdar - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar arkadaşlar nette sörf yaparken buldum verimli olur umarım mutlu günler dileklerimle
Cansdar
lina - avatarı
lina
Ziyaretçi
9 Haziran 2007       Mesaj #2037
lina - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bende size tesekkür ederm.böyle bir sitede yanımda oldugunuzu bilmek beni mutlu etti.adım habibeMsn Happy sitenize tesadüfen rastladım.acık konusmak gerekirse henüz sitenizin amacını anlamiş degilimMsn Happy eger bu konuda beni en kısa zaman da bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.ki böylece beni daha sık görebilirsinizMsn Happy simdiden hersey icin tesekkürler.tekrar konusmak dilegiyleMsn Happy
maycekeren - avatarı
maycekeren
Ziyaretçi
9 Haziran 2007       Mesaj #2038
maycekeren - avatarı
Ziyaretçi
BEMDE BUSİTEYİ BAŞKA SİTELERİN REKLAMINDAN BULDUM BU SİTEYE GİRDİĞİM İÇİN COK MUTLUYUM:d:d:d:d
kelebekcocuk - avatarı
kelebekcocuk
Ziyaretçi
9 Haziran 2007       Mesaj #2039
kelebekcocuk - avatarı
Ziyaretçi
GOOGLE DE KENDİ ADIMI VE SOYADIMI YAZIP ARARKEN YALNIZLIĞINIZA BENİM YAZMIŞ OLDUĞUM NAÇİZANE AMATÖR YAZIMI EKLEDİĞİNİZİ GÖRDÜM. TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN ÜYE OLDUM.
SAYGILARIMLA
dolphın777 - avatarı
dolphın777
Ziyaretçi
9 Haziran 2007       Mesaj #2040
dolphın777 - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy ya harika bi site...
rap müzik benim hayatım mı desem bilmiyrum ama dinlemeyi çok seviyorum ve bir gün nerden esti bilmiyorum google la türkçe rap yazdım bu siteyi buldum ve gezmeye başladığımda tam benlik bir site olduğunu anladım ve kısa bir süre sonra hemen üye oldum ve iyki böyle bişey yapmışım.. internette olmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı Msn Happy