google sağolsun
birisinin albumunu aradın googleden ilk link sizinkiydi ben girdim tam istediğim site walla ama bazı download linkleri bozuk çıkabiliyo
ismim gokhanca MsXLabs sitesi güzel bir site nasıl bulduğuma gelince msn plus ve çoklu ortam hakkında bilgi bakarken googlede buldum sayflarınıza baktığımda beni çazbedebilecek yazılar ve programlar dikkatimi çekti ve bu vesile ile üye oldum sitenize umarimki bü düşüncem bozulmaz ve devam eder.
saygılarımla gokhanca
Merhabalar MsXLabs'la bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım
Bana bilginin yanısıra paylaşımın ve yardımlaşmanın üst seviyede olduğunu söyledi
durum böyle olunca hemen üye oldum tabii
Sadece bilgilerinizden yararlanmayacak aynı zamanda paylaşımcı olmağa özen göstereceğim.
Başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.
her şey,
ETEK SARI şarkısı hakkında bir şeyler ararken oldu.
güya kendimce şarkı ve malatya ile ilgili bir sunu yapmış eşdeşlerini arıyordum
ve MAVİ KARANLIK kompoz. çok etkilendim
artık yanınızdayım
selamlar, sevgiler
Benim Adım Uğur
Sitenizi Ben önceden görmüştüm. ilk açıldığında pek ilgimi çekmedi ama bilgisayar kullanımında uzmanlaştıkça ilgimi çekti.
Sadece forumda bi tek sorun var oda bi konu açıldığında(örnek:"Msn8.O çıktı!"die bi konu var)yanında veya altında kısaca bir açıklaması olsaydı ii olurdu.Yani ben mesela Msn nin ne olduğunu bilmiyorum aaltında sohbet programı vs yazssaydı hem zaman kaybı azalır hemde diğer sayfalara bakma hızı artardı
bu öenerimi dikkate alırsanız ii olur
teşekkürler.
güzel bir konu olmuş çocukluğumuza dönmek gibi hissettim neyse konuya gelince bir gün yana yana bir şey arıyordum msn ilgili bir abim vardı sağolsun benim takıldığım bir forumda yöneticiydi ona sordum bana yolladı istediğim şeyi ve dediki www.msxlabs.com dan bulabilrisin ne arıyorsan ozmanlar com du ve ogün bugundür buradayım
çalıştığım kuruma internet yeni çekilmişti ve sürekli bir şeyler öğrenme uğraşındaydım ama aradığım şeyleri bir türlü bulamıyordum ki arkadaş msxlabs ın varlığından bahsetti. askerden döndüğümde yaptığım ilk şeylerden biri yeni bir üyelik açmak oldu.