MerhabaLar Herkese ... Google'da bir araştırma yaparken bu siteyi buldum aradığım şeyin tam ve doğru yanıtı bu sitede olduğu için iyi site olduğunu düşündüm ve vakit kaybetmeden üyelik aldım ... Bundan Sonra Burdayım ^^
Tesadüfen bi arama yapıyordum msxlabs taki bir sonuca bakmak icin girdim...
sesler gelmeye basladı tuhaf tuhaf...
say my name just lay back miyaww biraz ürpertici geldi ama siteyi unutmamamdaki tek sebep buydu
gecenin bi yarısı google da sıkıntıdan bişeyler ararken karşıma çıktı msx..girip baktığımda eğlenceli geldi,zaten giriş o giriş bidaha çıkamadımburdaki herkezin olduğu gibi benimde vazgeçilmezim..
Merhaba benim adım Saffet Trabzon/Maçka lıyım İstanbul'da yaşıyorum
Anime manyağıyımdır.
Naruto , Full Metal Alchemist , Kenichi , Captain Tsubasa , Magic Knight Rayearth , Ay Savaşcısı , Get Backers favori animelerimdir
İçerik tek keLimeyLe harika cidden emeğinize sağlık,böyle bir site yapmak kolay değil mükemmel olmuş; ama hız sorunu var,benden mi,yoksa siteden mi kaynaklanıyor çözemedim Gerçi oLsun ben böyle de gezinirim sitede,değer !
Merhaba Bende Romant_58 MsXi le rasgele google da arama yaparken bulumustum daha önce üyü olmusum haberim simdi tekrar üye olmaya calısınca bu mail kullanılıyor deyince aklıma geldi neyse bundan sonra bizde burdayız inşallah.