Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 207

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
paprika - avatarı
paprika
Ziyaretçi
13 Haziran 2007       Mesaj #2061
paprika - avatarı
Ziyaretçi
aslinda bu siteyi bos gezerken bulmadim bilgisayarimla ilgili problem yasiyorum onun icin formak klimesini tikladigimda karsima cikti ama goz gezdirdikce sitede guzel ve kaliteli paylasimlari buldugumu soyleye bilirim ha ben paprika bu siteye uye olmaktan memnunum
Sponsorlu Bağlantılar
erkek06 - avatarı
erkek06
Ziyaretçi
13 Haziran 2007       Mesaj #2062
erkek06 - avatarı
Ziyaretçi
gercekten güzel site teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Xcx_ReBeLLiouS_xcX - avatarı
Xcx_ReBeLLiouS_xcX
Ziyaretçi
13 Haziran 2007       Mesaj #2063
Xcx_ReBeLLiouS_xcX - avatarı
Ziyaretçi
Tesadüfen GoogLe'dan ßuLdumm..Çoqq GüseL Site..ÖzeLLikLe Çokk DüzenLi ßir Forum Sitesi..!!
TakıLdıgım Forum SiteLerinde En iLgi Çekici Ve DüzenLisi ArtıK ßende ßurdayımm..
deejay_atilla - avatarı
deejay_atilla
Ziyaretçi
13 Haziran 2007       Mesaj #2064
deejay_atilla - avatarı
Ziyaretçi
program araken buldum siteyi üye oldum tam bağımlı olduğum söylenemez böyle yerlere ama yinede gelirim
alakoclu - avatarı
alakoclu
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #2065
alakoclu - avatarı
Ziyaretçi
alakocludan selam ve sevgilerle. Sörf yaparken sitenizle karşılaştım ve beğendim. Çalışmalarınızın devamını dilerim.
DesignedBy - avatarı
DesignedBy
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #2066
DesignedBy - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar , öncelikle bu siteyi yapan ve katkıda bulunan tum arkadaşlarıma emegi icin tşk etmeyi kendime bir borc olarak sayıyorum.Çunki o kadar cok işime yarayan program vs. olduki tarif edilemez.
Msxlabs , ile tanısmam ıse bu zaman degıl bundan baya oluyor 1 yıl oldu sanırım yalan olmasın ama googleden deısık uzantılı msn adresı bulmaya calısıyordum ılk sayfa olarak cıkan msxlabsdan yararlanmıstım saolsun Msn Happy o zamandan bu zamana bılıyorummsıteyı ama bakınkı benclıgımıe uye bıle olmadım nese kısmet buguneymıs umarım benıde aranıza kabul edersenız,

MSXLABS aiilesi ile buyumeye ve gelismeye ...

Saygılar..
dreamangels - avatarı
dreamangels
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #2067
dreamangels - avatarı
Ziyaretçi
gothic resimler süper sırf oyüzden üye oldum diebilirm daha neler var onlarıda yavas yavas kesfedicm umarım
perisi - avatarı
perisi
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #2068
perisi - avatarı
Ziyaretçi
ben peri şu ana kadar hiç yalan knuşmamışımdır.bu site benim için o kadar özel olucak ki o zaman bağımlılık yapmış gibi bilgisayarımı açar açmaz bu sitede olucam pek aksiliklerden dolayı buraya mart ayında üye olmuştum ama küçük kuzenim "ESC" tuşuyla kapatınca siteyi unuttum aradan aylar geçti ve bana bu siteden bir mesaj geldi ve bu siteyi hatırladım bir daha bir kenara yazıp unutmamaya karar vericem.................
canel - avatarı
canel
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #2069
canel - avatarı
Ziyaretçi
önce herkeze selam-merhabalar.site gerçekten harikülade muhteşem diyebilirim zaten güzeldi ,ama yeni versiyonu dahada güzel olmuş ben üç yıldır biliyordum siteyi ama üye olmak bu günlere nasip oldu herşey için teşekker eder.çalışma gönderen arkadaşlarada ayrıca emeklerinin karşılıkları olarak şükranlarımı iletirim.sağğolun hepiniz.eelleriniz dert,yürekleriniz elem ,yakınlarınız keder görmesin.ve son olarak Allah gördüğünüz en son kederden büyük keder göstermesin..sevgi ve saygılarımla..
burila - avatarı
burila
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #2070
burila - avatarı
Ziyaretçi
bence çok emek harcanılmış bir site ve çok güzel çok beğendim herkese teşekürler