valla google dan san eserı cıktı ve uye oldum cok guzel bır sıte msnde reklamınızı yapıyorum arkadaslarımında gelıcegınden amınım ama bıras karısık bı sıte daha cozemedım muzıkte dınleyebılıyorsak super bı sıte bakıcaz hayırlı gunler....
Googlede Buldum Normal Site Gibi Geldi aşağı iniyordum Lütfen Üye olunuz falan yazıodu tıklıcaktım boşver uraşamam dedim sonra biraz aşağı daha indir linkler var ve hiç zorlayıcı değildi yani : Linkleri Görmek için üye olunuz! yazan hiç bir siteye üye olmak istemedim olmamda yani zorlamayla bana birşey yaptıramazlar sonra msn 8.5 fln burada indirdim gayet başarılıydı [devamını dilerim] o kırık kalp resmi fln beni etkilioo ondan üye oldum
İlkönceleri babam (programlar hakkında çok meraklıdır) bi program araken size başvurmuş ve bi şeyi indirmekte güçlük çekmiş bende denedim ve başaramadım sanırım o kısım sayfanızı kaldırmışsınız açamadık. Ama sonra siteyi bizzat ben gezdim ve forumunuzdaki bu kadar kişide sizin bu denli faklılığınızı kanıtlıyor. Karanlık gibi ilginç bir yüzü böylesine masumane yargılamanız zaten bambaşka bi olay uzayla meraklı olduğum için karanlıkları iyi bilirim ve genellikle nöbülo karanlıkları mavi olur. BU tarzınızı sevdim ve siteyi kolay ve kullanışlı hazırlamışsınız emeği geçenlere teşekütrler benimde bi katkım olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Herkeze şimdiden selam DANGEROUSSPY ınız geldi...Karanlıklar benim sahnemdir oynama sırası bende...
Bir arkadaş sayesinde tanıştım.. Yeniyim daha Ama gerçekten hoş vakit geçirebileceğin ve gerçekten seviyeli bi ortamı olan kalite bir forum... her türlü sorunu halledebilmemize yardımcı güvenilir bir forum... Aslında tam anlamıyla mükemmel bir site... Emeği geçen herkesee teşşekkürler......süpersiinizzzzz::::::::
Daha önce bir çok kez misafir olarak bulundum, arkadaşıma teşekkür etmeliyim beni yönlendirdiği için. Konular çok güzel, seviye çok güzel ve resimler harika
Öylesine gezinirken gördüm.
Bir çok kez misafir olarak gezdim ve hayran kaldım.
Kendi kendime üye olmaya değecek bir forum dedim ve sonunda burdayım.
Tebrikler gerçekten harikasınız.