Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 209

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
makinist_ - avatarı
makinist_
Ziyaretçi
17 Haziran 2007       Mesaj #2081
makinist_ - avatarı
Ziyaretçi
valla google dan san eserı cıktı ve uye oldum cok guzel bır sıte msnde reklamınızı yapıyorum arkadaslarımında gelıcegınden amınım ama bıras karısık bı sıte daha cozemedım muzıkte dınleyebılıyorsak super bı sıte bakıcaz hayırlı gunler....
Sponsorlu Bağlantılar
bilgekral - avatarı
bilgekral
Ziyaretçi
17 Haziran 2007       Mesaj #2082
bilgekral - avatarı
Ziyaretçi
mitolojiye merkım vardı .MEDENYETLERLE İLGİLİ BİLGİ TOPLUYORDUM.GOOGLEDEN SİTENİZE GİRİŞ YAPTIM.İÇERİK MÜKEMELDİ.BAŞKA SİTELERDEN BİLGİ ALMAMA GEREK KALMADI.TEŞEKKÜR EDERİM.
Sponsorlu Bağlantılar
dumlu - avatarı
dumlu
Ziyaretçi
18 Haziran 2007       Mesaj #2083
dumlu - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben dumlu aranıza yeni katıldım umarım bu sitede iyi vakit geçirebilirim bana bu siteyi bi arkadaşım tavsiye etti onada teşekkürler
zeugma_trk - avatarı
zeugma_trk
Ziyaretçi
18 Haziran 2007       Mesaj #2084
zeugma_trk - avatarı
Ziyaretçi
Googlede Buldum Normal Site Gibi Geldi aşağı iniyordum Lütfen Üye olunuz falan yazıodu tıklıcaktım boşver uraşamam dedim Msn Grin Msn Happy sonra biraz aşağı daha indir linkler var ve hiç zorlayıcı değildi yani : Linkleri Görmek için üye olunuz! yazan hiç bir siteye üye olmak istemedim olmamda yani zorlamayla bana birşey yaptıramazlar Msn GrinMsn Happy sonra msn 8.5 fln burada indirdim gayet başarılıydı [devamını dilerim] o kırık kalp resmi fln beni etkilioo Msn GrinMsn Grin ondan üye oldum Msn Happy
Dangerousspy - avatarı
Dangerousspy
Ziyaretçi
18 Haziran 2007       Mesaj #2085
Dangerousspy - avatarı
Ziyaretçi
İlkönceleri babam (programlar hakkında çok meraklıdır) bi program araken size başvurmuş ve bi şeyi indirmekte güçlük çekmiş bende denedim ve başaramadım sanırım o kısım sayfanızı kaldırmışsınız açamadık. Ama sonra siteyi bizzat ben gezdim ve forumunuzdaki bu kadar kişide sizin bu denli faklılığınızı kanıtlıyor. Karanlık gibi ilginç bir yüzü böylesine masumane yargılamanız zaten bambaşka bi olay uzayla meraklı olduğum için karanlıkları iyi bilirim ve genellikle nöbülo karanlıkları mavi olur. BU tarzınızı sevdim ve siteyi kolay ve kullanışlı hazırlamışsınız emeği geçenlere teşekütrler benimde bi katkım olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Herkeze şimdiden selam DANGEROUSSPY ınız geldi...Karanlıklar benim sahnemdir oynama sırası bende...Msn Demon Wave Hey!
minessa_23 - avatarı
minessa_23
Ziyaretçi
18 Haziran 2007       Mesaj #2086
minessa_23 - avatarı
Ziyaretçi
Bir arkadaş sayesinde tanıştım..
Yeniyim dahaMsn Happy
Ama gerçekten hoş vakit geçirebileceğin ve gerçekten seviyeli bi ortamı olan kalite bir forum...
her türlü sorunu halledebilmemize yardımcı güvenilir bir forum...
Aslında tam anlamıyla mükemmel bir site...
Emeği geçen herkesee teşşekkürler......süpersiinizzzzz::::::::
Albertin - avatarı
Albertin
Ziyaretçi
18 Haziran 2007       Mesaj #2087
Albertin - avatarı
Ziyaretçi
Daha önce bir çok kez misafir olarak bulundum, arkadaşıma teşekkür etmeliyim beni yönlendirdiği için. Konular çok güzel, seviye çok güzel ve resimler harikaMsn Happy
musti26 - avatarı
musti26
Ziyaretçi
18 Haziran 2007       Mesaj #2088
musti26 - avatarı
Ziyaretçi
Bir sorum olacak; Msxlabs.org'la mavi karanlık aynı şeymi ?????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2007       Mesaj #2089
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
musti26 adlı kullanıcıdan alıntı

Bir sorum olacak; Msxlabs.org'la mavi karanlık aynı şeymi ?????

Evet Msn Happy
borealis - avatarı
borealis
Ziyaretçi
18 Haziran 2007       Mesaj #2090
borealis - avatarı
Ziyaretçi
Öylesine gezinirken gördüm.
Bir çok kez misafir olarak gezdim ve hayran kaldım.
Kendi kendime üye olmaya değecek bir forum dedim ve sonunda burdayım.
Tebrikler gerçekten harikasınız.