Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 212

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.281 Cevap: 5.357
bozkurtali - avatarı
bozkurtali
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #2111
bozkurtali - avatarı
Ziyaretçi
Deep freeze proğramını kaldırmak için forumlar da geziyordum. bu arada sizin forum önerildi böylece siteyi tanımış oldum saygılarımla
Sponsorlu Bağlantılar
Sweetlana - avatarı
Sweetlana
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #2112
Sweetlana - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.Msn Happysiteyi arkadaşım önerdi.ne zamandır üye olmamı istiyordu sonunda üye oldum.aranıza katıldığım için mutluyum..Rose
Sponsorlu Bağlantılar
adriano - avatarı
adriano
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #2113
adriano - avatarı
Ziyaretçi
Walla neden kaltıldıgımı Anlamadım O kadar forum warken umarım cvp bulurum saygılar Msn Grin
crazy_child - avatarı
crazy_child
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #2114
crazy_child - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,
İlk önce kendimi tanıtayım... Benim adım Yasin.12 yaşımdayım.Yaşıma bakmayın canım istediği zaman herşeyi koyarım siteyeMsn HappyAma genellikle canım istemez.Sitelerde dolaşırken bulursam paylaşırım sizlerledeMsn Happy
Bu siteyle nasıl tanıştım? Aslında herşey dün gece 23.00-24.00 arasında oldu.Babam ile birlikte Windows Live Messenger 8.1 veya bulabilirsek 8.5 arıyorduk.Ve ilk bu siteye girdim.Böylece üye oldum ve burdayım.Bu arada 8.5'i indirdim ama çalışmıyor.Neden? Özel mesajla bildirebilirmisiniz?Teşekkürler
askbahcesiningulu - avatarı
askbahcesiningulu
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #2115
askbahcesiningulu - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim. çok faydalı site
DJ GENCTURK - avatarı
DJ GENCTURK
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #2116
DJ GENCTURK - avatarı
Ziyaretçi
ahh
bilmem ki nasıl oldu
ne olduğunu bile anlamadım
şimdi çok mutluyum
çok farklı bişi bu
kısacası abi manyak bişi ya

çok teşekkür ediyorum
herkese slm
galiba çok takılıcaz
Son düzenleyen DJ GENCTURK; 24 Haziran 2007 18:39 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ria_jewel - avatarı
ria_jewel
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #2117
ria_jewel - avatarı
Ziyaretçi
can sıkıntısı sayesınde bu sityi buldum ..
nette oylesine dolasıyor bisiyler bulmaya calısıyordum ..
cok fazla ınceleme fırsatı henuz bulamadım ama cok guzel gorundu banaMsn Happy
cok memnun oldum ...
ruhhali - avatarı
ruhhali
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #2118
ruhhali - avatarı
Ziyaretçi
tam olarak nasıl rastladığımı hatırlamıyorum siteye,ilk bulduğumda üye olmuştum ama ondan sonra uzun süre giremedim sonra yine aklıma geldiğinde girmeyi denedim ama ne yazık ki şifremi hatırlayamadım hatta işin berbat tarafı üye adımı da hatırlayamadım,çok utanç verici bir durum...neyse o günden sonra hatırlamak için çok uğraştım ama olmadı,yine üye olmak istedim ama o zaman da siteye geçici bir süre alımlar durdurulmuştu bazı nedenlerden dolayı tam olarak bilmiyorum.ama en sonunda üye olabildim ruhhali olarak aranıza katılmaktan çok memnunum üçüncü üyelik denememde başarılı olabildimMsn Happyçok uzattım galiba...Msn Happy
SoNsPoR - avatarı
SoNsPoR
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #2119
SoNsPoR - avatarı
Ziyaretçi
kardeş bu ikinci link te ne yapcaz neyi indireceğiz ben üye oldum ama
Son düzenleyen SoNsPoR; 24 Haziran 2007 21:55 Sebep: yanlış yazı yüzünden
mito1172 - avatarı
mito1172
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #2120
mito1172 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben yeni üye oldum biraz geç yazdım ama kusuruma bakmayınMsn Happyancak vakit buldum çok harika bir site elinize sağlık.msxlabs bende uzun zamandır kurulu bir program bir arkadaşım vermişti 1 yıl önce. hep merak ediyordum gözkırpmaları nereden bulurlar diye.geçenlerde pcde program ekle kaldıra bakarken msxlabı tıkladım orada bu sitenin adresi vardı hemen üye oldumMsn Grinkısaca böyle işte pek kısada olmadı ama kusuruma bakmayın artıkMsn Grinfırsat buldukça gelmeye çalışıcam iyi forumlar kendinize iyi bakınMsn HappyMsn RoseSmiley9