bi şeyler ararkan internette karşıma çıktı hoşuma gitti ben de üye oldum
ben raptim rap im sadece rap içinbu dünyaya gelmişim geç fark ettim ama olsun kendimi kabul ettirdim herkeze slm sözler kısa olsun burda bitirdim
Merhaba benim adım Tuğcan.
İzmir doğumluyum.Bu siteyi çok beğendim bunun kadar güzel site görmedim.Çok bilgi ve msn ile çok güzel şeyler buldum.Artık msnmi çok severek kullanıyorum.Çünkü msnmi çok geliştirdim.Herkes nasıl yaptın diyor.Tabiki bende; msxlabs tan buldum diyorum.Eee msxlabs işte ne güzel bir site.
selam öğretmenim.2.dünya savaşı bilgilerimi tazelemek için googlede arama yaparken sitenizle karsılaştım verdiğiniz bilgiler doyurucu geldi dizaynınız da hoş başka zamanlarda başka neler var bakmayı düşünüyorum. çok teknik konuşmaları anlamıyorum genel olarak sitenizi beğendim. teşekürler.şimdilik bu kadar
süper yaa bayıldım siteye tebrik edrim emği olanları çok ilgiç şeyler buldum. ama çok üzgünüm ki geç buldum bu siteyi.
resim ararken girdim girişteki resimler world of warcraft ile ilgi olduğu için ilgim arttı. oyuncusuyumdur bu arada:d
öle işte ben tuna aranıza kabul ettiğinz için çok saolun...
vapirlere çocukluğumdan berii bi hayranliğim vardii. bilgisayrima vampir resimleri indirmek icin google da arama yaptim ve bu siteye girdim ve artik ait olduğum yerdeyim)