Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 213

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
DİŞİ_KURT - avatarı
DİŞİ_KURT
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #2121
DİŞİ_KURT - avatarı
Ziyaretçi
Bir resım arıyordum ve bu sıteye tesadufen gırdım.gırış o giriş hala burdayım.tahmın edıyorumkı uzun bı surede bole olacak...WaveWave
Sponsorlu Bağlantılar
Mc Nero - avatarı
Mc Nero
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #2122
Mc Nero - avatarı
Ziyaretçi
bi şeyler ararkan internette karşıma çıktı hoşuma gitti ben de üye oldum
ben raptim rap im sadece rap içinbu dünyaya gelmişim geç fark ettim ama olsun kendimi kabul ettirdim herkeze slm sözler kısa olsun burda bitirdim
Sponsorlu Bağlantılar
KKORAY - avatarı
KKORAY
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #2123
KKORAY - avatarı
Ziyaretçi
selam olsun Mevlana Diyarı'ndan herkese...nette yalnız başıma dolaşırken buldum..iyikide bulmuşum...
kerberosss - avatarı
kerberosss
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #2124
kerberosss - avatarı
Ziyaretçi
herkesi burda görmek çok güzel
tugcan1997 - avatarı
tugcan1997
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #2125
tugcan1997 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba benim adım Tuğcan.
İzmir doğumluyum.Bu siteyi çok beğendim bunun kadar güzel site görmedim.Çok bilgi ve msn ile çok güzel şeyler buldum.Artık msnmi çok severek kullanıyorum.Çünkü msnmi çok geliştirdim.Herkes nasıl yaptın diyor.Tabiki bende; msxlabs tan buldum diyorum.Eee msxlabs işte ne güzel bir site.Msn SarcasticMsn Happy
funda - avatarı
funda
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #2126
funda - avatarı
Ziyaretçi
2004'ü 2005'e bağlayan bir yılbaşı gecesiydi, Msxlabs'i gördüğüm an içime Mavi bir nehirin aktığını hissettim! İşte Tam O zamandan beri buradayım..

Seninle Sonsuzluğa MsXLabs Msn Wink
bluedarks - avatarı
bluedarks
Ziyaretçi
27 Haziran 2007       Mesaj #2127
bluedarks - avatarı
Ziyaretçi
tamamen tesadüf eseri tanıştım ve siteyi incelediğimde içeriği beni etkiledi üye oldum ve aranızdayım işte elinize sağlık site çok hoş ve güzelMsn Happy
iyidilekler - avatarı
iyidilekler
Ziyaretçi
27 Haziran 2007       Mesaj #2128
iyidilekler - avatarı
Ziyaretçi
selam öğretmenim.2.dünya savaşı bilgilerimi tazelemek için googlede arama yaparken sitenizle karsılaştım verdiğiniz bilgiler doyurucu geldi dizaynınız da hoş başka zamanlarda başka neler var bakmayı düşünüyorum. çok teknik konuşmaları anlamıyorum genel olarak sitenizi beğendim. teşekürler.şimdilik bu kadarMsn Happy
Tuna - avatarı
Tuna
Ziyaretçi
27 Haziran 2007       Mesaj #2129
Tuna - avatarı
Ziyaretçi
süper yaa bayıldım siteye tebrik edrim emği olanları çok ilgiç şeyler buldum. ama çok üzgünüm ki geç buldum bu siteyi.
resim ararken girdim girişteki resimler world of warcraft ile ilgi olduğu için ilgim arttı. oyuncusuyumdur bu arada:d
öle işte ben tuna aranıza kabul ettiğinz için çok saolun...
jesus - avatarı
jesus
Ziyaretçi
28 Haziran 2007       Mesaj #2130
jesus - avatarı
Ziyaretçi
vapirlere çocukluğumdan berii bi hayranliğim vardii. bilgisayrima vampir resimleri indirmek icin google da arama yaptim ve bu siteye girdimMsn Happy ve artik ait olduğum yerdeyimMsn Happy)