ASLINDA BU SİTEYİ TESADÜF ESERİ BULDUM.BEN Bİ BİYOLOG ADAYIYIM BU SİTEDE YAZAN Bİ YAZI BENİ ÇOK ETKİLEDİ.Bİ GÖZ ATAYIM DEDİM VE TAKILDIM BU SİTEYE.GÜZEL Bİ FORUM UMARIM UZUN Bİ SÜRE ARANIZDA KALIRIM.TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE
bende bu siteye daha önce bi kaç defa gelmiştim ve hep üye olmak istemiştim bugün yalnızdım öle boş boş internette dolanırken birden kafamdan bu site geçti hehehe
hemen girdim ve üye oldum etinden sütünden pardon sayfalardan forumundan yaralanmaktayım züper bişi burası biliodum onaylamış oldum kihkih meraba millletttt tanıştığıma memnun oldum ben rüya
waLLa ben tamamiyLe bi teknoloji özürlüsüyümdür..fazla siteye üye değilmdr..msn ye de fazla girmem.mode xl a bayıLıyorum..onLarLa iLgiLi kısa çapLı 1 araştrma yaparken,bu site gözüme çarptı..yeni üye oLduğum için şuan siteyi kurcaLama derdindeym..ama güseL bişiye benzioo??
valla boyle bir ailenin icinde bulunmak anlatılamaz bisi msx ailesini ben msn eklinti programlarında tanıdım sonradan biras arastırınca bu ailenin baya bir genis oldugunu ve herkese kapısının acık oldugunu gordum bende katılıverdim
bu siteyi aslında googleda arama yaparkenb kaç kere rastlamıştım ama nedense rastladığım zamanlarda çok meşguldum ve üye olmaya vait bulamamıştım ben tam anlamıyla fantastik kahramanlar orta dünya hayranıyım hatta biraz delice sanırım bu yüzden üzüldüğüm bile olmuştur. neyse buraya üye olmamın nedeni arama motoruna elf yazmamdır hepinize sevgilerimi sunarım :p keşke herşey gerçekten anlam yuklu olsa