Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 215

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.281 Cevap: 5.357
ışınQQQ - avatarı
ışınQQQ
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #2141
ışınQQQ - avatarı
Ziyaretçi
ASLINDA BU SİTEYİ TESADÜF ESERİ BULDUM.BEN Bİ BİYOLOG ADAYIYIM BU SİTEDE YAZAN Bİ YAZI BENİ ÇOK ETKİLEDİ.Bİ GÖZ ATAYIM DEDİM VE TAKILDIM BU SİTEYE.GÜZEL Bİ FORUM UMARIM UZUN Bİ SÜRE ARANIZDA KALIRIM.TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE
Sponsorlu Bağlantılar
rüya - avatarı
rüya
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #2142
rüya - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happybende bu siteye daha önce bi kaç defa gelmiştim ve hep üye olmak istemiştim bugün yalnızdım öle boş boş internette dolanırken birden kafamdan bu site geçti hehehe Msn Grin
hemen girdim ve üye oldum etinden sütünden pardon sayfalardan forumundan yaralanmaktayım Msn Dunno züper bişi burası biliodum onaylamış oldum kihkih meraba millletttt tanıştığıma memnun oldum ben rüya
Sponsorlu Bağlantılar

gemini - avatarı
gemini
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #2143
gemini - avatarı
Ziyaretçi
waLLa ben tamamiyLe bi teknoloji özürlüsüyümdür..fazla siteye üye değilmdr..msn ye de fazla girmem.mode xl a bayıLıyorum..onLarLa iLgiLi kısa çapLı 1 araştrma yaparken,bu site gözüme çarptı..yeni üye oLduğum için şuan siteyi kurcaLama derdindeym..ama güseL bişiye benzioo??
ozlemcix - avatarı
ozlemcix
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #2144
ozlemcix - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben özlem siteye uzun zamandan beri üyeyim Msn Happy bayadır da girmiyorum ama Msn Happy forum büyümüş siteye bakmayalı Msn Happy
AnGeLiCa - avatarı
AnGeLiCa
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #2145
AnGeLiCa - avatarı
Ziyaretçi
HéRKéSé MéRHABâ ¨`` BU sİté dâhâ öncédén biliyodum `` fakât hiç takılmâmıştım ârtık tâkılmâyâ bâşlıcâm tâbi inşallâh béni dé ârânızâ âlırsânız ```´¨¨ ... şimdidén téşékkürlér _?!!!´´
HaRukA - avatarı
HaRukA
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #2146
HaRukA - avatarı
Ziyaretçi
merhaba
ben haruka
naoko'nun kuzeniyim siteyi bana o önerdi.
gerçekten süper bir site elinize sağlık.
burda üye olmaktan mutluyum^^
ozann33 - avatarı
ozann33
Ziyaretçi
1 Temmuz 2007       Mesaj #2147
ozann33 - avatarı
Ziyaretçi
sizinle tanışmam 1 arkadaş sayesindeoldu msn için göz kırpması için sizin adresi vermişti ozaman sizinletanıştım iyideoldu size çok teşekkür ederim
eskdarbe - avatarı
eskdarbe
Ziyaretçi
1 Temmuz 2007       Mesaj #2148
eskdarbe - avatarı
Ziyaretçi
valla boyle bir ailenin icinde bulunmak anlatılamaz bisi msx ailesini ben msn eklinti programlarında tanıdım sonradan biras arastırınca bu ailenin baya bir genis oldugunu ve herkese kapısının acık oldugunu gordum bende katılıverdim Msn Grin
pis_kedi - avatarı
pis_kedi
Ziyaretçi
1 Temmuz 2007       Mesaj #2149
pis_kedi - avatarı
Ziyaretçi
bu siteyi aslında googleda arama yaparkenb kaç kere rastlamıştım Msn Tongue ama nedense rastladığım zamanlarda çok meşguldum ve üye olmaya vait bulamamıştım ben tam anlamıyla fantastik kahramanlar orta dünya hayranıyım Msn Grin hatta biraz delice sanırım bu yüzden üzüldüğüm bile olmuştur. neyse buraya üye olmamın nedeni arama motoruna elf yazmamdır Msn Grin hepinize sevgilerimi sunarım :p Msn Tongue keşke herşey gerçekten anlam yuklu olsa
ErHaN - avatarı
ErHaN
Ziyaretçi
1 Temmuz 2007       Mesaj #2150
ErHaN - avatarı
Ziyaretçi
slm ben erhan ankarada oturuyorum nette gezerken burayı buldum sevdim ve üye oldum başka mrk ettiniz işey varsa sorun cwplarım okee ???