Aslında bu siteyi tamamen tesadüf üzerine buldum bir arkadaşımın bana göndediği link den bir program yüklemeye çalışırken biraz programın içindeki adresleri gezeyim dedim ve çok hoş bir site olduğunu düşündüğüm MsXLaBs ile tanıştım.
umarım bende burda birçok kişi gibi elimden geldiğince çok şey paylaşabilirim.
slm. bilgisayar programcısıyım yani birazcık swish sürümlerini ararken tesadüfen buldum siteyi. üye olmadan indiremeyeceim için üye oldum çok mu açık sözlüyüm ne?! ama çok güzel anlatıodu programın kullanımını fln.. öle yani...
aslın da herşey bi konu aramamla başladı.daha sonra msxlabs yazısını gördüm ve daldım,
dalış o dalış birdaha çıkamadım buradan.az önce "msx" inde dediği gibi burası benim evim artık ve evimin kapıları sonuna kadar herkese açık.hatta eyvah benim evin kapısı yok
slm. bilgisayar programcısıyım yani birazcık swish sürümlerini ararken tesadüfen buldum siteyi. üye olmadan indiremeyeceim için üye oldum çok mu açık sözlüyüm ne?! ama çok güzel anlatıodu programın kullanımını fln.. öle yani...
slm banada biri tavsiye etmedi ne yaptımsa ben yaptım yeni msn proğramı indircektim bide ne görimmm süper bi site karşımda ölece duruyo buraya kayıt ol der gibi bende kırmım dedim ve burdayım olay budur okiş
ben alvays öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum siteyi çok beğendim şuan
keşfetmeye koyuldum. ilginiz için bir kez daha teşekkür ederim görüşmek dileğiyle