Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 217

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Temmuz 2007       Mesaj #2161
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kolerayla ilgili yazıları okuduktan sonra
Sponsorlu Bağlantılar
toprakkaplan - avatarı
toprakkaplan
Ziyaretçi
3 Temmuz 2007       Mesaj #2162
toprakkaplan - avatarı
Ziyaretçi
Aslında bu siteyi tamamen tesadüf üzerine buldum bir arkadaşımın bana göndediği link den bir program yüklemeye çalışırken biraz programın içindeki adresleri gezeyim dedim ve çok hoş bir site olduğunu düşündüğüm MsXLaBs ile tanıştım.
umarım bende burda birçok kişi gibi elimden geldiğince çok şey paylaşabilirim.

Sponsorlu Bağlantılar
punKei - avatarı
punKei
Ziyaretçi
3 Temmuz 2007       Mesaj #2163
punKei - avatarı
Ziyaretçi
siteyi sanırım resim ararken bulmuştum ilk ama üye olmamıştım Msn Happy

bikaç hafta önce de bi program ararken buldum biraz dolandım ama yine üye olmadımMooooh

bu gün de dedim bu site tam bana göre üye olmazsam ayıp olacak Kiss

sLm o zaman herkese !
Attila HUN - avatarı
Attila HUN
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #2164
Attila HUN - avatarı
Ziyaretçi
Az önce öylesine (can sıkıntısından) abidik gubidik kurukafa resimleri ararken tesadüfen buldum.
mine - avatarı
mine
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #2165
mine - avatarı
Ziyaretçi
slm. bilgisayar programcısıyım Msn Grin yani birazcık Msn Grin swish sürümlerini ararken tesadüfen buldum siteyi. üye olmadan indiremeyeceim için üye oldum Msn Grin çok mu açık sözlüyüm ne?! ama çok güzel anlatıodu programın kullanımını fln.. öle yani...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #2166
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aslın da herşey bi konu aramamla başladı.daha sonra msxlabs yazısını gördüm ve daldım,
dalış o dalış birdaha çıkamadım buradan.az önce "msx" inde dediği gibi burası benim evim artık ve evimin kapıları sonuna kadar herkese açık.hatta eyvah benim evin kapısı yok Msn Tongue
Son düzenleyen Blue Blood; 4 Temmuz 2007 09:30 Sebep: eksik harf
enise - avatarı
enise
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #2167
enise - avatarı
Ziyaretçi
NASIL KULLANACAĞIMI ANLAMADIM

Alıntı
mine adlı kullanıcıdan alıntı

slm. bilgisayar programcısıyım Msn Grin yani birazcık Msn Grin swish sürümlerini ararken tesadüfen buldum siteyi. üye olmadan indiremeyeceim için üye oldum Msn Grin çok mu açık sözlüyüm ne?! ama çok güzel anlatıodu programın kullanımını fln.. öle yani...

EEE NBR
Son düzenleyen enise; 4 Temmuz 2007 17:39 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
tatlibela - avatarı
tatlibela
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #2168
tatlibela - avatarı
Ziyaretçi
slm banada biri tavsiye etmedi ne yaptımsa ben yaptım yeni msn proğramı indircektim bide ne görimmm süper bi site karşımda ölece duruyo buraya kayıt ol der gibi bende kırmım dedim ve burdayım olay budur okişMsn Grin
alvays - avatarı
alvays
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #2169
alvays - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happyben alvays öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum siteyi çok beğendim şuan
keşfetmeye koyuldum. ilginiz için bir kez daha teşekkür ederim görüşmek dileğiyle
sessiz_ol - avatarı
sessiz_ol
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #2170
sessiz_ol - avatarı
Ziyaretçi
selam=) sitede daha yeniyim ... hatta pek bakmadım bile... karakalem resim çalışmaları içinn geldm umarım ii vakt geçiririm(: