Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 218

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
kalender - avatarı
kalender
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #2171
kalender - avatarı
Ziyaretçi
aslında sayfanız ilgi çekici.bir an bu site benim aradığım veya aslında vardı ama benim bulmamı bekliyen bir yerdi ama bana yardımcı olmanız gerekiyor şuan tam olarak ne yapıcağımı bilmiyorum.bir gerçek var beni tanıyın pişman olmuyacaksınız
Sponsorlu Bağlantılar
aspirin_ - avatarı
aspirin_
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #2172
aspirin_ - avatarı
Ziyaretçi
yaa siteniz bence cok guzel gercekten ınsan dolasırken sıkılmıyor en azından bıde su gulup duran bayan olmasa sıtedekı tam super olcakmıs sankıı durduk yerde gulup duruyoo neysee degım gıbı sıtenız guzel bence Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
baweryamin - avatarı
baweryamin
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #2173
baweryamin - avatarı
Ziyaretçi
Msn Dunnoslm bende gerçeğini soylerse m tesadüf oldu bu sıteyı bulmam oyun ararken goggle den dırek buraya geldım ve bırdaha bırakmadım ama bencede sımdeye kadar gırdığım sıtelerın en guzeli hem paylaşım olarak hemde renk seceneklerı olsun goze cok hoş gelıyor şimdilik memnunum ve boyle gıderse daha cok paylaşımızdan yaralanıcasm şimdiden emeği gecen herkese sonsuz teşekulerler
Son düzenleyen NihLe; 5 Temmuz 2007 16:12 Sebep: Mail Adresi Vermek Yasaktır..
newadam - avatarı
newadam
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #2174
newadam - avatarı
Ziyaretçi
Ahhh ah bir bilsem buraya nasıl düştüğümü desem de inanmayın Msn Happy Siteyi google de arama yaparken tesadüfen buldum. Kısa bir turistik gezinin ardından "Ben de burda olmalıyım" dedim ve işte burdayımmmm. Sanırım bunda en büyük etki sitede vize uygulamasının olmayışı Msn Happy
Ben Ankara da yaşıyorum öğretmenim ve ismim Onur... Site sakinlerine sakin yaşamlar dilerim Msn Happy sevgiyle...
BY_ALKOL - avatarı
BY_ALKOL
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #2175
BY_ALKOL - avatarı
Ziyaretçi
aslinda ben metal ve rap hastasiyimdir bi site'de rap sarki ararken bu site karsima çikti artik bi isim oldumu MSX sitesine basvuruom :=) tam genç sitesi süp3r b! s!te
Draconian80 - avatarı
Draconian80
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #2176
Draconian80 - avatarı
Ziyaretçi
burayı msn le alakalı bişey araken buldum Msn Happy
sahtoawrym - avatarı
sahtoawrym
Ziyaretçi
6 Temmuz 2007       Mesaj #2177
sahtoawrym - avatarı
Ziyaretçi
dinamik görüntü resmi araken çıktı karşıma şimdide aradığım bişey olduğu zaman ilk baktığım site haline geldi!Msn Happy
suskun_93 - avatarı
suskun_93
Ziyaretçi
6 Temmuz 2007       Mesaj #2178
suskun_93 - avatarı
Ziyaretçi
slm MsXLabs üyeleri.ben SuskuN_93.MsxLab'ı ben google de bir şey ararken tesadüfen buldum.şu ana kadar gördüğüm en iyi forum sitesi benceMsn Winkhepinize başarılar dilerim.iyi çalışmalar... Wave
RepLaCeMeNT - avatarı
RepLaCeMeNT
Ziyaretçi
6 Temmuz 2007       Mesaj #2179
RepLaCeMeNT - avatarı
Ziyaretçi
GoogLe'den ßuLdum Ve Çoqq Züperr ßi Site İyiKi de ßuLmuşumm İyi Vakit Geçircegimizi Umuyorumm..ßence Kendi DaLında ßir Numara ßi Site ÖzeLLikLe Forumu Çok DüzenLi Her Şey Mevcut..Emegi Geçen Herkesin Eline SagLık..
hiaxisheytan - avatarı
hiaxisheytan
Ziyaretçi
7 Temmuz 2007       Mesaj #2180
hiaxisheytan - avatarı
Ziyaretçi
tek kelimeyle kalite farkını yasamak isteyenlerin yeri...
siteye ulasmak biraz uzun zaman aldı ama bir google araması sonucu buradayım ve mutluyum...
paylasmak dilegiyle...
iyi ki warsın msxlabs...

hiaxisheytan dan selamlar...