aslında sayfanız ilgi çekici.bir an bu site benim aradığım veya aslında vardı ama benim bulmamı bekliyen bir yerdi ama bana yardımcı olmanız gerekiyor şuan tam olarak ne yapıcağımı bilmiyorum.bir gerçek var beni tanıyın pişman olmuyacaksınız
yaa siteniz bence cok guzel gercekten ınsan dolasırken sıkılmıyor en azından bıde su gulup duran bayan olmasa sıtedekı tam super olcakmıs sankıı durduk yerde gulup duruyoo neysee degım gıbı sıtenız guzel bence
slm bende gerçeğini soylerse m tesadüf oldu bu sıteyı bulmam oyun ararken goggle den dırek buraya geldım ve bırdaha bırakmadım ama bencede sımdeye kadar gırdığım sıtelerın en guzeli hem paylaşım olarak hemde renk seceneklerı olsun goze cok hoş gelıyor şimdilik memnunum ve boyle gıderse daha cok paylaşımızdan yaralanıcasm şimdiden emeği gecen herkese sonsuz teşekulerler
Ahhh ah bir bilsem buraya nasıl düştüğümü desem de inanmayın Siteyi google de arama yaparken tesadüfen buldum. Kısa bir turistik gezinin ardından "Ben de burda olmalıyım" dedim ve işte burdayımmmm. Sanırım bunda en büyük etki sitede vize uygulamasının olmayışı
Ben Ankara da yaşıyorum öğretmenim ve ismim Onur... Site sakinlerine sakin yaşamlar dilerim sevgiyle...
aslinda ben metal ve rap hastasiyimdir bi site'de rap sarki ararken bu site karsima çikti artik bi isim oldumu MSX sitesine basvuruom :=) tam genç sitesi süp3r b! s!te
slm MsXLabs üyeleri.ben SuskuN_93.MsxLab'ı ben google de bir şey ararken tesadüfen buldum.şu ana kadar gördüğüm en iyi forum sitesi bencehepinize başarılar dilerim.iyi çalışmalar...
GoogLe'den ßuLdum Ve Çoqq Züperr ßi Site İyiKi de ßuLmuşumm İyi Vakit Geçircegimizi Umuyorumm..ßence Kendi DaLında ßir Numara ßi Site ÖzeLLikLe Forumu Çok DüzenLi Her Şey Mevcut..Emegi Geçen Herkesin Eline SagLık..
tek kelimeyle kalite farkını yasamak isteyenlerin yeri...
siteye ulasmak biraz uzun zaman aldı ama bir google araması sonucu buradayım ve mutluyum...
paylasmak dilegiyle...
iyi ki warsın msxlabs...