merhaba bende aranızda...googla'da arama sonucu sitenizle karşılaştım daha önce ismini duymultumda bu ladar güzel olduğunu tahmit etmemiştim...yanılmışım zaranın neresinden dönülse kârdır hesabı...saygılar...
ARKADAŞIMIN KORKUNÇ RESİMLERİNİ GÖRÜNCE NEREDEN BULDUĞUNU SORDUM.o BANA ADRES LİNKİ GÖNDERDİ.BİR DE İFADELERİ YÜKLEMEYİ BECEREBİLSEYDİM DAHA İYİ OLACAKTI AMA BU TÜR ŞEYLERİ NEDEN BU KADAR KARMAŞIKLAŞTIRIRLAR BİR TÜRLÜ ANLAM VEREMİYORUM.
slm Ben Kaan Yeni Üyeyim aranıza Yeni Katıldım Burayı Bi Tesaduf olarak Buldum Rap Sitelerini Geziyordum Bişde Baktımn Burdayım Karsıla Ve Acılım Dikkatimi Cekti Biraz Baktım Gezdim Farkettimki Değişiklik Olabilir söyliceklermn Bunlar herkese slmları İletiyortum..Beni aranıza Kabul Ettiğiniz İçinde Teşekür Ederim...
Siteyi msn discovery'i güncellerken buldum.Önce konuları üye olmadan okudum.Okurken neden bende msxlabs ailesine katılmıyorum dedim ve üye oldumGerçekten sitenin tasarımı mükemmel.Hazırlayan arkadaşların eline emeğine sağlık.
bende kendim blmadım tabe....çhok sewdiim bi ark.ım vardı...kendisi bütün zamanını burada geçriiodu... tabe bnde nerak ettim nasıl biryermiş orası die...onun sayesinde sizinle tanıştım.....CRAYZ EAGLE SENİ ÇOHK SEWİOM!!!