Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 220

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.281 Cevap: 5.357
Arrow - avatarı
Arrow
Ziyaretçi
9 Temmuz 2007       Mesaj #2191
Arrow - avatarı
Ziyaretçi
Yıllar önce Thinkerbell sayesinde öğrenip üye olmuştum. Daha sonra üyeliğim düştü. Geçenlerde başka bi yerden tanıdığım Hi-Lal buradan bahsedince sitesyi hatırladım ve tekrar üye oldum.
Sponsorlu Bağlantılar
eselena - avatarı
eselena
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #2192
eselena - avatarı
Ziyaretçi
azbuz içinde bir sitem var DOSTLUK ATEŞİ... yine azbuz dan bir arkadaşım site içi paylaşımlarda sizin sitenizden flash müzikler gönderiyordu ve bu benim çok hoşuma gidiyordu.. adresinizi aldım ve üyeniz oldum.. henüz site içini incelemiş değilim.. benim için yabancı bir yer.. ama biliyorum ki beni şaşırtan farklı muhteşem şeylerle karşılaşacağım..şu ana kadar gördüklerim beni etkiledi..elinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum.. saygılarımla.. ESELENA
Sponsorlu Bağlantılar
gloryam - avatarı
gloryam
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #2193
gloryam - avatarı
Ziyaretçi
sadece hareketli gif ararken sayfayı ziyaret ettim. güzel bi sayfa. üye olmayı gerek duydum okadar
ama kullanmayı bilmedim için zamana ihityacım var istenizi öğrenmek için
ladre - avatarı
ladre
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #2194
ladre - avatarı
Ziyaretçi
gerçekten çok yararlı bir site burada emeği bulunan bütün arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum Msn Happy iyiki varsınız Msn Wink
dogus - avatarı
dogus
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #2195
dogus - avatarı
Ziyaretçi
ben googledan baska bişia rıyodum.dogus hakkında.tıkladım bura cıktı.okudum yazıları biraz.baktım ki güzell.sonra hemen üye oldumm.yeniyim daha.bakalımm.inş. devamlılıgım olur dicem ama kasımda askerimm.adım dogus bu arada.zaten bende dogus delisiyim.öle iştee.ne diyimm.zamanla devamlılıgım artar umuyorum..
linda - avatarı
linda
Ziyaretçi
11 Temmuz 2007       Mesaj #2196
linda - avatarı
Ziyaretçi
slmlar öncelikle,bu siteyle tanismam yeni degil yaklasik 2 yil veya daha fazla tam tarihi su an bilemiyorum ama gelisen aksiliklerden dolayi buralardan uzaktim msx olmadan neti düsünemiyorum eski uyeyim ama uzun suredir olmadigim icin activem gitmis yeniden ve heyecanla tekrar zevkle uye oldum.Bu sitede olmak gercek bi ayricalık.....
berkda - avatarı
berkda
Ziyaretçi
11 Temmuz 2007       Mesaj #2197
berkda - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle böle bi sitede bulunmak çok güzel umarım zamanla dahada güzel olacak.siteyi biliyordum ama üye olmak bu günene nasipmiş.burada bulunacağım süre içinde inş güzel dostluklar kazanırım.herşey gönlünüzce olsun en kötü gününüz böyle olsun..
MesGen - avatarı
MesGen
Ziyaretçi
11 Temmuz 2007       Mesaj #2198
MesGen - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben mehmet ne zamandır üye olmak istediğim bir siteydi ilgilenemeyeceğimden dolayı üye olmamıştım ama şimdi tam zamanını ve fırsatını bulmuşken kayıt oldum aranızda olmaktan mutluyum Msn Wink
hillekar - avatarı
hillekar
Ziyaretçi
11 Temmuz 2007       Mesaj #2199
hillekar - avatarı
Ziyaretçi
gerçekten çok güzel bir site ve çok kolay bulunacak şekilde aranılan herşey mevcut msn hakkında farklı şeyler ararken buldum sitenizi ve çok hoşuma gitti başarılarınızın devamını beklerim ellerinize sağlık emeiğinizin karşılığını bulmanız dileğiyle inşallah bundan sonra devamlı olarak karşılaşmak dileğiyle site içerisinde teşekkürler..!
coolGRL_18 - avatarı
coolGRL_18
Ziyaretçi
11 Temmuz 2007       Mesaj #2200
coolGRL_18 - avatarı
Ziyaretçi
Msn Cry sesinde ne var biliyormusun ?
ev dağınıklığı var..
iki de bir elini başına götürüp
rüzgar da dağılan yalnızlığını
düzeltiyorsun

....

merrhabaa merve ben bu siteyi adımı ve yanında yalnızlık yazarak buldum komik
bir rastlantı ama ben yalnızlığı paylaşmak için gönderildimm Msn Wink Msn Happy Msn HappyMsn Happy

yalnızlık diye girdim google adımı bu forum sitesi açıldı Msn Grin Msn Grin Msn Grin

biraz karışıkmış ama olsun
Son düzenleyen NihLe; 11 Temmuz 2007 18:19