Yıllar önce Thinkerbell sayesinde öğrenip üye olmuştum. Daha sonra üyeliğim düştü. Geçenlerde başka bi yerden tanıdığım Hi-Lal buradan bahsedince sitesyi hatırladım ve tekrar üye oldum.
azbuz içinde bir sitem var DOSTLUK ATEŞİ... yine azbuz dan bir arkadaşım site içi paylaşımlarda sizin sitenizden flash müzikler gönderiyordu ve bu benim çok hoşuma gidiyordu.. adresinizi aldım ve üyeniz oldum.. henüz site içini incelemiş değilim.. benim için yabancı bir yer.. ama biliyorum ki beni şaşırtan farklı muhteşem şeylerle karşılaşacağım..şu ana kadar gördüklerim beni etkiledi..elinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum.. saygılarımla.. ESELENA
sadece hareketli gif ararken sayfayı ziyaret ettim. güzel bi sayfa. üye olmayı gerek duydum okadar
ama kullanmayı bilmedim için zamana ihityacım var istenizi öğrenmek için
ben googledan baska bişia rıyodum.dogus hakkında.tıkladım bura cıktı.okudum yazıları biraz.baktım ki güzell.sonra hemen üye oldumm.yeniyim daha.bakalımm.inş. devamlılıgım olur dicem ama kasımda askerimm.adım dogus bu arada.zaten bende dogus delisiyim.öle iştee.ne diyimm.zamanla devamlılıgım artar umuyorum..
slmlar öncelikle,bu siteyle tanismam yeni degil yaklasik 2 yil veya daha fazla tam tarihi su an bilemiyorum ama gelisen aksiliklerden dolayi buralardan uzaktim msx olmadan neti düsünemiyorum eski uyeyim ama uzun suredir olmadigim icin activem gitmis yeniden ve heyecanla tekrar zevkle uye oldum.Bu sitede olmak gercek bi ayricalık.....
öncelikle böle bi sitede bulunmak çok güzel umarım zamanla dahada güzel olacak.siteyi biliyordum ama üye olmak bu günene nasipmiş.burada bulunacağım süre içinde inş güzel dostluklar kazanırım.herşey gönlünüzce olsun en kötü gününüz böyle olsun..
slm arkadaşlar ben mehmet ne zamandır üye olmak istediğim bir siteydi ilgilenemeyeceğimden dolayı üye olmamıştım ama şimdi tam zamanını ve fırsatını bulmuşken kayıt oldum aranızda olmaktan mutluyum
gerçekten çok güzel bir site ve çok kolay bulunacak şekilde aranılan herşey mevcut msn hakkında farklı şeyler ararken buldum sitenizi ve çok hoşuma gitti başarılarınızın devamını beklerim ellerinize sağlık emeiğinizin karşılığını bulmanız dileğiyle inşallah bundan sonra devamlı olarak karşılaşmak dileğiyle site içerisinde teşekkürler..!