benim tanışmamda şu şekilde oldu bilgisayarıma solcan bulaşmıştı bir arkadaşım format atılması gerektiğini ve kendisinin bu işlemi yapabiliceğini söyledi bende olur dedim arkadaşım sandığım insan bilgisayarımı öyle bir hale getirmişki bilgisayarımdaki tüm çalışmaları bilgileri evinden gözetliyip takip eder olmuş bunu farkettiğimde bu konuda yetersiz olduğumu anladım ve araştırmaya başladım msx labs la tanışmam böyle oldu aradığım soruların cevabını bulabildiğim bir site ve yabancı terimler en az düzeyde kullanıldığı için anlaşılırda bu şiteyi oluşturanlara bu hizmeti bize sunduğu için teşekkür ederim.
bende tesadüfen buldum,şu ana kadar içerik olarak güzel dilerim uzun vadeli olur. Bir de şunu merak ediyorum,siyasi konularda yazabilirmiyim bunu aydınlatacak arkadaşlardan öğrenmek isterim sınırı ve seviye nedir?
Meraba arkadaslar. Ben serdar. siteniz tek kelimeyle harika. Çok güzel vakit geciriyorum. Emegi gecen arkadaslara teşekkürler. Bundan sonra bende MsXLabs ailesinden biri sayılırım. Tabi müsade varsa
bende tesadüfen buldum,şu ana kadar içerik olarak güzel dilerim uzun vadeli olur. Bir de şunu merak ediyorum,siyasi konularda yazabilirmiyim bunu aydınlatacak arkadaşlardan öğrenmek isterim sınırı ve seviye nedir?
Site veForum Kuralları Madde 6# Ayrımcılığa neden olabilecek, özellikle de siyasi ve dini içerikli tartışmalarda bulunmak yasaktır. Spor konusunda da tartışma çıkarmamak kaydıyla herkes kendi takımının forumuna makul sataşma boyutlarında mesajlar gönderebilir.
ya bi arkadaş tavsiye etti bu siteden istediğini bulursun diye bende ondan sonra üye oldum ama bana bu msn hakkında detaylı bilgi varirseniz sevinirim.
ya bi arkadaş tavsiye etti bu siteden istediğini bulursun diye bende ondan sonra üye oldum ama bana bu msn hakkında detaylı bilgi varirseniz sevinirim.
selamlar bilgisayar teknolojisini 30 yaşından sonra tanıyan birisi olarak öğrenmeye meraklıyım aramalarım sırasında tanıdığım sitenize üyeliğim bu yolla gerçekleşti. şuana kadar üye olupta bana faydalı olmayan hiç bir siteye rastlamadım. sizlerdende azami derecede faydalanacağımı düşünüyorum. şimdiden teşekkürler herşey için