Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 222

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.252 Cevap: 5.357
darkprıvacy - avatarı
darkprıvacy
Ziyaretçi
13 Temmuz 2007       Mesaj #2211
darkprıvacy - avatarı
Ziyaretçi
meraba ben darkprıvacy bu siteyi tesadüfen buldum tabi o beni bulduda denebilirMsn Happyumarım ii vakit geciririm burda byMsn Tongue
Sponsorlu Bağlantılar
dinç76 - avatarı
dinç76
Ziyaretçi
13 Temmuz 2007       Mesaj #2212
dinç76 - avatarı
Ziyaretçi
benim tanışmamda şu şekilde oldu bilgisayarıma solcan bulaşmıştı bir arkadaşım format atılması gerektiğini ve kendisinin bu işlemi yapabiliceğini söyledi bende olur dedim arkadaşım sandığım insan bilgisayarımı öyle bir hale getirmişki bilgisayarımdaki tüm çalışmaları bilgileri evinden gözetliyip takip eder olmuş bunu farkettiğimde bu konuda yetersiz olduğumu anladım ve araştırmaya başladım msx labs la tanışmam böyle oldu aradığım soruların cevabını bulabildiğim bir site ve yabancı terimler en az düzeyde kullanıldığı için anlaşılırda bu şiteyi oluşturanlara bu hizmeti bize sunduğu için teşekkür ederim.
Sponsorlu Bağlantılar
selcukaktop - avatarı
selcukaktop
Ziyaretçi
13 Temmuz 2007       Mesaj #2213
selcukaktop - avatarı
Ziyaretçi
ben selcuk ben bu site yi bi program ararken buldum ve üye oldum
keskin965 - avatarı
keskin965
Ziyaretçi
14 Temmuz 2007       Mesaj #2214
keskin965 - avatarı
Ziyaretçi
bende tesadüfen buldum,şu ana kadar içerik olarak güzel dilerim uzun vadeli olur. Bir de şunu merak ediyorum,siyasi konularda yazabilirmiyim bunu aydınlatacak arkadaşlardan öğrenmek isterim sınırı ve seviye nedir?
uA_Serdar_ - avatarı
uA_Serdar_
Ziyaretçi
14 Temmuz 2007       Mesaj #2215
uA_Serdar_ - avatarı
Ziyaretçi
Meraba arkadaslar. Ben serdar. siteniz tek kelimeyle harika. Çok güzel vakit geciriyorum. Emegi gecen arkadaslara teşekkürler. Bundan sonra bende MsXLabs ailesinden biri sayılırım. Tabi müsade varsa Msn Happy
NihLe - avatarı
NihLe
Ziyaretçi
14 Temmuz 2007       Mesaj #2216
NihLe - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
keskin965 adlı kullanıcıdan alıntı

bende tesadüfen buldum,şu ana kadar içerik olarak güzel dilerim uzun vadeli olur. Bir de şunu merak ediyorum,siyasi konularda yazabilirmiyim bunu aydınlatacak arkadaşlardan öğrenmek isterim sınırı ve seviye nedir?

Site ve Forum Kuralları

Site ve Forum Kuralları Madde 6#
Ayrımcılığa neden olabilecek, özellikle de siyasi ve dini içerikli tartışmalarda bulunmak yasaktır. Spor konusunda da tartışma çıkarmamak kaydıyla herkes kendi takımının forumuna makul sataşma boyutlarında mesajlar gönderebilir.
sermet76 - avatarı
sermet76
Ziyaretçi
14 Temmuz 2007       Mesaj #2217
sermet76 - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabsla mısır piramitlerinin gizemi tanıştırdı ve bence çok iyi bir siteolduğunu gördüm ve üye oldum herkese merhaba
konyalı koray - avatarı
konyalı koray
Ziyaretçi
14 Temmuz 2007       Mesaj #2218
konyalı koray - avatarı
Ziyaretçi
ya bi arkadaş tavsiye etti bu siteden istediğini bulursun diye bende ondan sonra üye oldum ama bana bu msn hakkında detaylı bilgi varirseniz sevinirim.
NihLe - avatarı
NihLe
Ziyaretçi
14 Temmuz 2007       Mesaj #2219
NihLe - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
konyalı koray adlı kullanıcıdan alıntı

ya bi arkadaş tavsiye etti bu siteden istediğini bulursun diye bende ondan sonra üye oldum ama bana bu msn hakkında detaylı bilgi varirseniz sevinirim.

https://www.msxlabs.org/forum/msn-messenger-turkiye-forumlari
Forumları İnceleyebilirsiniz..
uran - avatarı
uran
Ziyaretçi
14 Temmuz 2007       Mesaj #2220
uran - avatarı
Ziyaretçi
selamlar bilgisayar teknolojisini 30 yaşından sonra tanıyan birisi olarak öğrenmeye meraklıyım aramalarım sırasında tanıdığım sitenize üyeliğim bu yolla gerçekleşti. şuana kadar üye olupta bana faydalı olmayan hiç bir siteye rastlamadım. sizlerdende azami derecede faydalanacağımı düşünüyorum. şimdiden teşekkürler herşey için