Öncelikle beni sitenize kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim Ben İstanbul da yaşıyorum Özel bir şirkette yöneticilik yapmaktayım evli ve bir çocuk sahiyim tüm üyelerle mesajlamak dileğiyle SAYGILAR
merhaba ben ahmet
sistemi bulmam pek zor olmadı her zamanki gibi bir proğram arayışına girdim ve buldum tabi mavi renkte en sevdiğim renk olunca baya bi dikkatimi çekti doğrusu
site gerçekten çok güzel özellikle resim bölümünü çok sevdim emeği geçenlerin ellerine sağlık
benimde bu siteyle tanışmam başka bir sitede sıkılmış bi şekilde sohbet edecek birini ararken oldu.bir kişi bana bu siteden bahsetti ve şimdi üye oldum.umarım güzel anlar güzel paylaşımlar yaşarım bu sitede.
mrba ben siteye japonca öğrenmek istediğimde buldum ve aradığım herşey olduğu için üye oldum ve gerçekten çok güzel herkese tavsiye edicem umarım bağımlılık yapmaz
Merhaba ben de bu siteye yeni üye oldum.Bu siteyle msn ile ilgili içerik ararken tanıştım.Bence msn ile ilgili geliştirilmiş en iyi site bu.Msn hakkında bu kadar bilgi içeren başka bi siteye rastlamadım.Siteyi hazırlayan ve katkıda bulunan herkese teşekkürler!!!