Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 226

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.281 Cevap: 5.357
SELİN06 - avatarı
SELİN06
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #2251
SELİN06 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ! siteniz çok güzel çok sevdiğim bir arkadaşım önerdi sitenizi umarım sizinle güzel vakit geçiririzMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
shelteringsky - avatarı
shelteringsky
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #2252
shelteringsky - avatarı
Ziyaretçi
mrb lar sitenizle en şeker öğrencilerimden biri sayesinde tanıştım.henüz inceleme fırsatım olmadı en kısa sürede keşfe çıkcam...Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
crazy5959 - avatarı
crazy5959
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #2253
crazy5959 - avatarı
Ziyaretçi
slm msxlabas uyelerı ve admınlerı ben bu sıteyı sıte sıte dolasırke bı baktım kı msxlabs yane öleee herkeze sitede iii eglenceler
umitakveren - avatarı
umitakveren
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #2254
umitakveren - avatarı
Ziyaretçi
tesadüf Msn Happy iyi olur umarım
zidane_05 - avatarı
zidane_05
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #2255
zidane_05 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ismim atilla amasya lıyım.msxlabs ı live messengers in son sürümünü yüklerken keşfettim..burda msn hakkında aradığım herşeyin mevcut olduğunu gördükten sonra üye olmaya karar verdim.bundan sonra burdayız bakalım.selamlar...
_unusual_stranger_ - avatarı
_unusual_stranger_
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #2256
_unusual_stranger_ - avatarı
Ziyaretçi
Siteye kuzenim sayesinde katıldım Msn Happy İsmim özge,öğrenciyim.
Çok güzel bi site olduğunu gördüm we hemen kaydoldum.Gerçekten mükemmel bi site burası.Msn HighfiveMsn Happy
okyanus - avatarı
okyanus
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #2257
okyanus - avatarı
Ziyaretçi
ben bi program arıyordum googleden oradan buldum ama ne programı arıyordum bilmiyorumMsn GrinMsn Grin
keremcem27 - avatarı
keremcem27
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #2258
keremcem27 - avatarı
Ziyaretçi
MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi geçenlerde bilgisayarımdaki virüsleri tararken sayfanın birinde net işareti gördüm, tıkladığımda bu site karşıma çıktı. ilk önce açıkçası biraz ürktüm. çünkü sitenizin gerçekten etkileyici ve aynı zamanda da ürkütücü bi havası var. sayfanızda gezinirken çıkan sesler biraz insanı tahrik edici olsa da tercih nedenlerim arasında yer almayı başardı. kurduğunuz siteden dolayı sizi tebrik ederim Msn Happy

dediğim gibi rastlantı eseri sitenizle tanıştım ama iyi bi rastlantı olmuş Msn Happy tebrik ederim.... cevaplarınız için teşekkür ederim...
Son düzenleyen Blue Blood; 21 Temmuz 2007 21:01 Sebep: Yazışma adresi verilmesi yasaktır.
laserion - avatarı
laserion
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #2259
laserion - avatarı
Ziyaretçi
Msn HappyEllerinize sağlık içerik olsun ,çeşitlilik olsun ,görünüm olsun, harika başarılarınızın devamını dilerim...
bayramoglu - avatarı
bayramoglu
Ziyaretçi
22 Temmuz 2007       Mesaj #2260
bayramoglu - avatarı
Ziyaretçi
ben abartıdan hoşlanmam mp3 ararken tanıştım ve fırsat buldukça ziyaret ediyorum kalitelerinden dolayı önce yönetime sonra tüm üyelere teşekkür ediyorum internet ortamının vazgeçilmezlerindensiniz saygılarımla nez.