Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 230

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.252 Cevap: 5.357
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
27 Temmuz 2007       Mesaj #2291
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Alıntı
alvares adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben isvicreden katiliyorumMsn Happy
sitenize tamamen tesadüf tiklamamla oldu ilgimi ,cekti yanliz nasil yükleme yapiliyor anlamis deyilim Msn Cry.yardim ederseniz sevinirim sevgilerleMsn Embarrassed can

Sponsorlu Bağlantılar
Sorularınızın Cvb Burada Bulacaksınız Tıklayınız
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
nbht - avatarı
nbht
Ziyaretçi
27 Temmuz 2007       Mesaj #2292
nbht - avatarı
Ziyaretçi
bncede herkesin dediği gibi müthiş bişi beendim yani bnimde arklarım önerdi aman neyse sonuçta üye oldum :d yaşasınMsn HappyMsn Happy:p
Sponsorlu Bağlantılar
HaSReTT - avatarı
HaSReTT
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #2293
HaSReTT - avatarı
Ziyaretçi
merhaba gogle sayesinde buldum bu siteyi ve bulamadigim herseyi burda buldum umarim benide alirsiniz araniza saygilarimla Msn Happy
fUcHs - avatarı
fUcHs
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #2294
fUcHs - avatarı
Ziyaretçi
SÜREKLİ SİTELERDE DOLAŞIRKEN GÖZÜME ÇARPARDI
ASLINDA BEN FORUMLARI FELAN SEVMEM AMA BURASI HOŞUMA GİTTİTürkiyem
FeArLeSs_PeSiMiSt - avatarı
FeArLeSs_PeSiMiSt
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #2295
FeArLeSs_PeSiMiSt - avatarı
Ziyaretçi
evet gerçegi söylemek gerekirse ilk görüşte aşık olunabilecek bir site ben site oyunları die google de arama yaparken buldum ve ilk gördügüm an üye oldum daha içerigine bakmadım ama içerigininde güsel oldugundan eminim ALLAH google ye zeval vermesin yoksa bu siteyi biraz zor bulurdum Msn GrinMsn Grin
Felsefe Türk - avatarı
Felsefe Türk
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #2296
Felsefe Türk - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, herkese selamlar. Benim ilgi alanım felsefe, formunuza Çin tarihini google'dan araştırırken denk geldim. Üye olabirirsiniz diyordu, bende neden olmasın dedim ve üye oldum.Felsefe bölümünü göremedim, başka başlıklar içinde olsa gerek. Genelde forumlarda felsefe bölümlerinde yazıyorum, enerjimi o yönde harcıyorum, formunuzda da felsefe sever dostlarla tanışmaktan ve duygu ve düşüncelerimizi paylaşmaktan memnun olacağım. Herkese tekrar saygılar hürmetler. Bu arada 47 yaşındayım, evliyim, 4 ve 11 yaşlarında iki oğlum var, İngilizce bilmiyorum. Msn Happy Öldükten sonra da evli iki çocuk babası ve İngilizce bilmiyor şeklinde duyurumun yapılmasını dostlarımdan sık sık rica ediyorum... Msn Happy
noox - avatarı
noox
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #2297
noox - avatarı
Ziyaretçi
3 yıl önceydi sanırım, bu site galiba yeni yapım aşamasındaydı.Sitenin kurucularından biri olan Akif tarafından öğrendimMsn Happy) ilk üyelerinden sayılırım.3yıldan sonra ilkkez girdim Akif umarım hala burdasındır...
PasShPallL - avatarı
PasShPallL
Ziyaretçi
29 Temmuz 2007       Mesaj #2298
PasShPallL - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar.. adım boran .. izmitenim . araba alım satım (galeri)işleriyle ilgilenıyorum yaşım 24 .. hayat gusel ne kadar isyanlara binsektee.bende bu gusel hayatın gusel bır vaktınde yanı saat gece 01.00 gibi bir zamanda rap muzık yorumcusu ihtilal in müziğini bulmya calısıyordum google 'a rap ihtilal yazdım ve karsıma bu sıte cıktıı uye falan ol dedıı bende isteklerını aynn kabul ettım.. durumbundan ıbaret inşallah gusel dostluklar kurarız.. herkese i eglenceler
Dogukann - avatarı
Dogukann
Ziyaretçi
29 Temmuz 2007       Mesaj #2299
Dogukann - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar benim adım yusuf mersinde yaşıyorum yaşım 19 pc benim vazgeçilmezlerimden... bu siteye bir arkadaşım sayesinde üye oldum ve harika bir sitee cok begendim.. herkese kolay gelsin...
RedDark - avatarı
RedDark
Ziyaretçi
29 Temmuz 2007       Mesaj #2300
RedDark - avatarı
Ziyaretçi
Msn Grin Çok klasik olacak ama yazayım....

İsmim Akif Aydın'dayım...Siteyle tanışmam çok basit"Google Arama Çubuğuna Msn Avatar" yazdım Msn Grin....Ben msxlabs'i .com oldugu yıllardan tanırım çok haylazdı Msn WinkHala da haylaz ...