benimde tanışmam tamamen rastlantı.bir arama motorunda arama yaparken karşıma çıkan bu sitenin görünümü çok ilgimi çekti ve üye oldum. pek paylaşımcı bir üye olamayışımdan dolayı tüm site yetkililerinden ve üyelerinden özür diliyorum.
ÖNCELİKLE HERKESE SLm ben bu siteyi tesadüfen buldum daha ne işe yaradığını dahi bilmiyorum ilk defa yazı yazıyorum bakalım eğlenceli ve gzel hazırlanmış bir siteye benziyo inş öyledir bende yeniyim işte tşk ederim siteyi hazılayanlara ayrıca hade kolay gelsin cok konuştum
merhaba ben sitenizi aslında googleden bir program ararken kesfettim.ama sorunumu halledemedim.güzel bir sitey benziyo zamanla anlarız bunu.neyse ben bir müzik indirdim ama zip dosyası sıfreli şifresini bulamadım bana yardımcı olurmusunuz??cevabınızı beklıyorum..
merhaba ben sitenizi aslında googleden bir program ararken kesfettim.ama sorunumu halledemedim.güzel bir sitey benziyo zamanla anlarız bunu.neyse ben bir müzik indirdim ama zip dosyası sıfreli şifresini bulamadım bana yardımcı olurmusunuz??cevabınızı beklıyorum..
merhaba arkadaşlar kısaca bana sleepless diyebilirsiniz açıkçası format atmayı öğrenmek amacıyla google da tarama yaparken ilk açılan kısma tıkladım ve bu siteyi buldum..kendimi ezik hissetmeye başlamıştımsayenizde bu ezikliği üzerimden atacağım...teşekkürler
mrhb ben 3 ay tanışdım cok süper bişey demek zor zaten süper olmuş bana kimse tavsiye temedi ben net dolşırken hoşuma gitti siteye girdim ama ben hersiteye kolaykolay üye olmam bu siteyi kuranın elerine saglık en içden teşekürler