Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 234

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.234 Cevap: 5.357
Emin00 - avatarı
Emin00
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #2331
Emin00 - avatarı
Ziyaretçi
site manyak yaaa tartışmaya gerek yok
Sponsorlu Bağlantılar
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #2332
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Emin00 adlı kullanıcıdan alıntı

site manyak yaaa tartışmaya gerek yok

Hoşgeldin manyak değil kardeşim muhteşem aramıza hoşgeldin tekrardan Hoş vakit geçirmeniz dileği ile Rose
Sponsorlu Bağlantılar
nihat83 - avatarı
nihat83
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #2333
nihat83 - avatarı
Ziyaretçi
siteye daha öncede girmiştim daha önce nerden denk geldiğimi hatırlamıyorum (sanırım geçen sene yine bişeyler araştırırken)
bu sefer flashla ilgili siteme bişeyler koymak için google da ararken rastladım ve daha öncede hoşuma giden bir site olduğu için üye olayım dedim
WolfmaN_AZE - avatarı
WolfmaN_AZE
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #2334
WolfmaN_AZE - avatarı
Ziyaretçi
Salam Aleykum.
Bir arkadash verdi bana bu forumu burdan bi program download etdim.
En cok bura beni ceken ise Kurt Adamlar hakkinda olan galeri oldu Msn Happy
Siz sormadan ben soyleyim Kurtlari cok severim Msn Happy
Bu nikide 7 yila yakindir ki,kulanirim Msn Happy
Kendim Azerbaycandan,Bakuden katiliyorum size Msn Happy
Designer-likle ilgileniyorum.
Dilerseniz Kanky-im ile yaptigim bir portali verim size izlersiniz Msn Happy
http://QaYNaR.TK
Bunu reklam gibi kabul etmeyin!
Inshallah,bni araniza kabul edersiniz.
Her kese teshekkurler Msn Happy

HaiR DesigN - avatarı
HaiR DesigN
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #2335
HaiR DesigN - avatarı
Ziyaretçi
merhaba. kimsenin tavsiyesiyLe değiL msn iLe aLakaLı bir sorunu çözmeye çaLışırken burda buLdum kendimi. girişte ürkütücü ama çok iLginç ve çok profosyoneL bir payLaşım sitesi oLmuş.. bence çok başarıLı.. yapanLarı canı gönüLden tebrik ediyorum.. herkeze tekrar MeRHaBa..
hunter jac - avatarı
hunter jac
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #2336
hunter jac - avatarı
Ziyaretçi
harika bi site bu yapanların eline saglık çok gzl hersey var valla gzl olmus tesekkürler Msn Grin
busecik0 - avatarı
busecik0
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #2337
busecik0 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba

Sitelerde gezerken tesadüfen buldum. Çok beğendim . Ortam hoşuma gitti , sıcak bir ortam. Bende bundan uzak kalmak istededim. Veeeeeeeeeeeeee

İşte aranızdayım Ve artık bu ailenin bir parçasıyım.
SeRsErİ_kİsS - avatarı
SeRsErİ_kİsS
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #2338
SeRsErİ_kİsS - avatarı
Ziyaretçi
googledan bi kaç program araştırıken karşıma çıktı istediğim program burdaydı ama birdaha karşıma çıkmamıştı MsX
düm discovery'i ararken burda buldum ve bu sefer unutmıcam ve kayıt olcam dedim ve oldum
yanii daha dün üye oldum Msn Embarrassed
avvrill - avatarı
avvrill
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #2339
avvrill - avatarı
Ziyaretçi
Kağıtlarımın arasında boğuşurken ve kıl patronuma sinir olurken aynı zamanda personel maaşlarını hesaplayıp bi yerlerde hatalar bulmuştum kafam karışmış ve çok susamıştım bir bardak soğuk su aldım ve deidmki biraz nete bakayım o sırada spaces alanıma baktım ve günlerdir beni taciz eden bir vatandaşı artık şikayet etme vaktinin geçti idiyor olduğunu düşündüm zaten çok sinirlenmişim işimden ötürü bir baktım ingilizce yazmamı istiyor kuzenimden yardım istedim oda ingilice olarak ne yazmam gerektiğini söyledi fakat bu seferde izlediğim yolda işaretleyeceğim yerleri şaşırdım tekrar kuzenimi rahatsız etmemk için googlede şansımı dneedim live spaces yardım yazdım ve siteniz karşıma çıktı haliyle kayıt oldum ve hemen yardım msjlı konumu açtım fakat konu mevcut olduğu için silinmiş bulunmakta fakat ben o konuya hala ulaşabilmiş değilim silen arkadaşa msj attım cevabını bekelrken gezineyim dedim ve burada spaces alnım için yararlanacağım bir çok konu olduğunu gördüm o sırada özel msjgeldiğini farkettim ve tingelbell (sanırım böyleydi aklımda kalamdığı için bu şekil yazdım hatalıysam affola) in güzel insanın gerçekten özel hissebileceği genel msjını gördüm ve hikayemi anlatmaya başladım işte...

umarım sizlerin kalıcılığı gibi benimde kalıcılığım olur ve birbirimizi kaybetmemek dileğiyle

MERHABAMsn Happy
HAZA_58 - avatarı
HAZA_58
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #2340
HAZA_58 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba site sakinleri gerçekten MSX LABS değerini bilin.Gerçekten dehşet bi site yani harika mekan AŞIK oldum.diyebilirim.aradığım herşeyi bulabiliyorum.en başta içerik çok önemli ben beğendim.herkeze tavsiye ediyorum. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM............DİKKAT MSX LABS BAĞIMLILIK YAPAR..!!!!!!