Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 235

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.234 Cevap: 5.357
SERSERY06 - avatarı
SERSERY06
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #2341
SERSERY06 - avatarı
Ziyaretçi
tavsiyesiz geldiğim bir site.radyo programcısıyım ve her zamanki gibi aradığım hikaye ve şiirler için nette dolaşırken birden kendimi msxlabs da buldum.görüntü ve içeriklerden olsa gerek üye oldum...işte böyle.umarım her daim mutlu paylaşımlarda kesişir yollarımız.byeeMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Di@bLeSsE - avatarı
Di@bLeSsE
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #2342
Di@bLeSsE - avatarı
Ziyaretçi
Bu sitede sizlerle tanışmam tamamen tesadüftü. Ben net içerisinde araştırmayı ve yeni bilgiler edinmeyi seven çokta meraklı olan birisiyim. Boş zamanlarımı bu şekilde değerlendirmekse çok hoşuma gidiyor. Öğrendiklerimi paylaşmak ve bu site içerisindeki paylaşılan yeni bilgileri edinmek bence çok ta güzel. Ayrıca siz site sorumlularının koymuş olduğu kurallar ve sitenin paylaşım amaçlı olması bu sitenin kalitesidir bence. Bende bu site içerisinde hoşca vakit geçireceğimi umuyorum. Saygılarımla Türkiyem

Sponsorlu Bağlantılar
asikar2020 - avatarı
asikar2020
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #2343
asikar2020 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar ben ALpeR denizliden sitenizi google de bi arama sonucu buldum faydalı olarak gördüm kendi adıma bende üye oldum aranıza kabul ettiginiz için tşk ederim elimden geldikçe her konuda yardımcı olmaya çalışıyım sizdende elinizden geldigi kadayırla yardımlarınızı bekliyorum ayrıca siteniz çok başarılı ve başarılarınızın devamını bekliyorum...
GöLgEdEkİ SeSsİzLiK - avatarı
GöLgEdEkİ SeSsİzLiK
Ziyaretçi
8 Ağustos 2007       Mesaj #2344
GöLgEdEkİ SeSsİzLiK - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ben mineMsn Wink ilgimi çektiği için burdayımMsn Grin umarım beraber güzel vakit geçiririzMsn Wink
mLk_e - avatarı
mLk_e
Ziyaretçi
8 Ağustos 2007       Mesaj #2345
mLk_e - avatarı
Ziyaretçi
msn smileyleri ararken tanıştım,daha yeni üye olduum için biraz karmaşık geliyo kafam karıştı desem yeridir ama alışıcam Msn Happy
kartallar - avatarı
kartallar
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2346
kartallar - avatarı
Ziyaretçi
elinize saglık degişik ve güzel bisite daha yeyeni tanımaya çalışıyom hoşuma gitti emegi bulunan herkeze teşekürler
esra75 - avatarı
esra75
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2347
esra75 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben esra siteye henüz üye oldum.Oldukça geniş kullanımlı bir site.Merak ettiklerim ve öğrenmek istediklerim çok oluğundan sanırım sık sık buralarda olacağım.
Herkese iyi paylaşımlar ve sevgiler.
avadar - avatarı
avadar
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2348
avadar - avatarı
Ziyaretçi
nasıl tanıştım şöyle oldu gurt yazdım burası çıktı göz gezdirdim daha önce gezdiğim sitelerden güzeldi (gerçekten ama ) baktım hoş bir ortam var üye oldum arkadaşlarıma da tavsiye ettim elinize sağlık güzel olmuş
lazLORD61 - avatarı
lazLORD61
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2349
lazLORD61 - avatarı
Ziyaretçi
google de dolaşırkn buldum baktım güzel bi site.(görünüm özellikle) ortam güzel.. beğendim...

Eliniza sağlık....
manjedix - avatarı
manjedix
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2350
manjedix - avatarı
Ziyaretçi
google da "en güzel fantastic resimler " yazdım arama sonucunda bir çok site gezdim ve aralarında en iyi bu siteydi ama ilk olarak üye olmadım aradan biraz zaman geçti ve baska bir konu hakkında bilgi ararken yine bana en iyi bilgiyi veren bu site ee tabii artık üye olmam gerektiğini anladım ve üye olum üye olduğum ve içerik bakımından en iyi site burasıydı çünkü . . .Msn UpMsn HighfiveMsn HighfiveMsn HighfiveMsn Up