Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 236

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.252 Cevap: 5.357
biyologebru - avatarı
biyologebru
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2351
biyologebru - avatarı
Ziyaretçi
mrb sitenize tesadüf eseri net te rasladım biraz gezindim ve hoşuma gitti bende üye olmak istedim ve oldumMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
YaZYaGMuRu - avatarı
YaZYaGMuRu
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2352
YaZYaGMuRu - avatarı
Ziyaretçi
vaLLa ben sLaYt aRıyodum karsıma cıktı..

Sponsorlu Bağlantılar

ama forumnlara hıc yazmıom..

daha çok sohbete takılıom
nazlıPelinŞahin - avatarı
nazlıPelinŞahin
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2353
nazlıPelinŞahin - avatarı
Ziyaretçi
mrbalar ben nazlı siteyle nsl tanıştım bilmiyorum ama çook güzel bi site olduğuna eminim.
CunK - avatarı
CunK
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2354
CunK - avatarı
Ziyaretçi
Bu forumu ilk ziyaret ettiğimde MSN bölümünü gezmiştim üye olmadan öncede MKS 2007 Programını inceledim.Temasıda gerçekten güzel.
Miss_BeRaaT - avatarı
Miss_BeRaaT
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2355
Miss_BeRaaT - avatarı
Ziyaretçi
selamunaleykümmmMsn Grin
ben google de bişiler araken bu siteyi buldummmMsn Grinve aradığım konuyla ilgili kapsamlı çalışma karşısında hayran kaldım dedim kız bu site eii bi site üye ol baqemMsn Grin Karadenizden katılıyorum + lazımMsn Cool umArım güzel paylaşımlar dileğiyle herkeslere eii günlerrrMsn Wink
marcomedina1988 - avatarı
marcomedina1988
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #2356
marcomedina1988 - avatarı
Ziyaretçi
OK
plsenta - avatarı
plsenta
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #2357
plsenta - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba henüz siteyi fazla gezemedim ama ilk etapta güzel bir site olduğunu ve bana gerekli herşeyi burda bulabileceğmi düşünüyorum.ayrıca tanışmamız tamamen tesadüfMsn Happy çok yeniyim ve siteyi gezmek istiyorum buralarda olacağım HOŞÇAKALIN
ahmet7272 - avatarı
ahmet7272
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #2358
ahmet7272 - avatarı
Ziyaretçi
çeviri programlarını ararken sizin site ile tanıştım. çeviri programlarını buldum ama onlar da demo olduğundan pek işime yaramadı.
masteng - avatarı
masteng
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #2359
masteng - avatarı
Ziyaretçi
slm adım cengiz aslında ben bu siteye aşagı yukarı 1 veya 1,5 sene önce üye oldum bişey arıyodumburayı bulmuştumMsn Grinama uzun zaman gectigindenmidir nedir silinmişim şimdi tekrar arnızdayım kabul ederseniz sevinirim güzel bir site
ebuşşş - avatarı
ebuşşş
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #2360
ebuşşş - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben ebuşşş sizleri arkadaşımın tavsiyesi üzerine sadece ziyaret edeyim dedim ve hoşuma gitti siteniz üye olmak istedim ankara doğumlu ve universite 2 sınıf öğrencisiyim umarım iyi vakit geçiririz burda şimdiden herkese beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim saygılar