selamunaleykümmm ben google de bişiler araken bu siteyi buldummmve aradığım konuyla ilgili kapsamlı çalışma karşısında hayran kaldım dedim kız bu site eii bi site üye ol baqem Karadenizden katılıyorum + lazım umArım güzel paylaşımlar dileğiyle herkeslere eii günlerrr
Merhaba henüz siteyi fazla gezemedim ama ilk etapta güzel bir site olduğunu ve bana gerekli herşeyi burda bulabileceğmi düşünüyorum.ayrıca tanışmamız tamamen tesadüf çok yeniyim ve siteyi gezmek istiyorum buralarda olacağım HOŞÇAKALIN
slm adım cengiz aslında ben bu siteye aşagı yukarı 1 veya 1,5 sene önce üye oldum bişey arıyodumburayı bulmuştumama uzun zaman gectigindenmidir nedir silinmişim şimdi tekrar arnızdayım kabul ederseniz sevinirim güzel bir site
merhaba ben ebuşşş sizleri arkadaşımın tavsiyesi üzerine sadece ziyaret edeyim dedim ve hoşuma gitti siteniz üye olmak istedim ankara doğumlu ve universite 2 sınıf öğrencisiyim umarım iyi vakit geçiririz burda şimdiden herkese beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim saygılar