google sayesinde tanıştım.msn ile ilgili bazı konulara baktıkça MsXLabs karşıma çıkıyordu.Baktım içeriğide güzel.Üye olup destek olmak istedim.Pek fırsatım olmuyor ama oldukça ziyaret etmeye çalışıyorum.Emeği geçen herkese teşekkürler.
Merhaba Öncelikle Kendimi tanıtayım ben antalya dan 24 yıllık bir Adet AHMET ..MsX ile Tanışmam aslınma mecburiyetten oldu ..iNTerNet Cafe işletilir de MsX Bilinmez mi ya adama gülerler valla... Şimdiye kadar hep dışardan takip ettim..ve her bakışımda bir kere daha anladım ki Bu aile Başka bi aile..İçinde bulunulması gereken bir yer..ve işte BU-RA-DA-YIM...!
PEKİ BEN NASIL BİRİYİM____?
BEN'i arıyorum..Sokaklar boş..Sokaklar anlamsız..Yağan yağmur mu yoksa Yıllar mı anlam veremiyorum..Vazgeçtim sevmelerden.. canım yanıyor..An-la-ta-mı-yo-rumBen DeliyimYorgun ve Yalnızım Kaldırımlara MisafirimGecenin Gözleri ÜzerimdeDenizin Ortasında Küçük Bir AdayımYüzme Bilmem Yüreğimi Bir Yere BırakmışımBıraktığım Yerden Çok UzaktayımKapıları Üstüme KapatmışımÜstüme Sürgüleri Beynime ÇekmişimHey!Sabreden DervişBana da Sabretmeyi ÖğretseneBen Deliyim...Ama Çok Şey BilirimRenkler ve Zevkler Birşey İfade Etmez Benim İçinSonların Başladığı YerdenBaşlangıçların Son Bulduğu Yere GidiyorumKara Bir Tren Gibiyim YaniBir İstasyondan Bir İstasyona Hep Aynı Raylar ÜzerindeBen Deliyim...Benim Mevsimim Değişmez Sadece BahardırKuşlardan Sadece Güvercini BilirimYüreğim Kanatlarıyla Beraber Çarpıyorİnsanlardan Sadece Çocukları SeverimOnlarıda Büyüyünceye KadarBen Deliyim...Ben Delinin Biriyim....