Kıbrıs/Lefkoşa'dan aranıza katıldım. Dün yeni sürüm program yüklemek için bilgisayarımdaki Windows Live Mesenger 8.0'ı sildim. Oysa Mesenger Discovery Programım da çalışıyordu. Çoklu ortamım da. Hepsini de sırf 8.5 yüklemek için sildim sonra da hiçbirini yükleyemedim. Bilgisayarım hata veriyor. Nette gezerken https://www.msxlabs.org/ adresini gördüm ve aradığım programları sorunsuz indirebileceğimi düşünerek siteye üye oldum. Şu an halen yükleme devam ediyor.İnşallah sorun yaşamadan tekrardan programları yükleyebilirim.
Bilgisayarım; System;
Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 1
Computer;
Intel
Pentium 4 CPU 2.80 GHz 2.81GHz 512 MB Of RAM
Bu özelliklere sahip bir PC'de 8.5 uyumlu mudur bu da merak ettiğim bir husus. Şimdilik bu kadar...
Kıbrıs/Lefkoşa'dan aranıza katıldım. Dün yeni sürüm program yüklemek için bilgisayarımdaki Windows Live Mesenger 8.0'ı sildim. Oysa Mesenger Discovery Programım da çalışıyordu. Çoklu ortamım da. Hepsini de sırf 8.5 yüklemek için sildim sonra da hiçbirini yükleyemedim. Bilgisayarım hata veriyor. Nette gezerken https://www.msxlabs.org/ adresini gördüm ve aradığım programları sorunsuz indirebileceğimi düşünerek siteye üye oldum. Şu an halen yükleme devam ediyor.İnşallah sorun yaşamadan tekrardan programları yükleyebilirim.
Bilgisayarım; System;
Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 1
Computer;
Intel
Pentium 4 CPU 2.80 GHz 2.81GHz 512 MB Of RAM
Bu özelliklere sahip bir PC'de 8.5 uyumlu mudur bu da merak ettiğim bir husus. Şimdilik bu kadar...
Hoşça kalınız
Aramıza hoş geldiniz.
Sisteminizin Windows Live Messenger 8.5 Beta'yı çalıştırmaması için hiçbir neden yok.
Önce eski sürümü ve eklentileri kaldırın. Windows Live Messenger 8.5 İngilizce'yi, üstüne de Türkçe sürümü kurun, ardından da eklentileri...
merhaba ben bu siteye neden kayıt olduğumu bilmiyorum ayrıca sesler beni ürküttü korktum umarım severim gerçi pek bişey anlamadım ama biraz etkilendim neden etkilendiğimide bilmiyorum aslında neyse boş verin
Sitenizi google da tesadüfen buldum... dizaynına bakınca profesyonel bir tasarım ekibi tarafından yapıldığı belli oluyor!!! ee etrafta bu kadar baştansağma forumlar varken burası gibi first class bir yere katılmamak ayıp olur diye düişündüm
Site harika ötesi ..Benim bu siteye gelmemin sebebi flash programlarıyla uğraşmak ve bişeyler öğrenebilmekti...
Ama webmaster / flash site gibi bölümleri tıkladığım an hiç birşey yok daha konu bile açılmamış...İnşallah bu eksiklik bir an önce hal olur o zaman site mükemmelleşir..