Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 243

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.234 Cevap: 5.357
tbgrn - avatarı
tbgrn
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #2421
tbgrn - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşımın tavsiyesi ile
Sponsorlu Bağlantılar
misslogic - avatarı
misslogic
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #2422
misslogic - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
Kıbrıs/Lefkoşa'dan aranıza katıldım. Dün yeni sürüm program yüklemek için bilgisayarımdaki Windows Live Mesenger 8.0'ı sildim. Oysa Mesenger Discovery Programım da çalışıyordu. Çoklu ortamım da. Hepsini de sırf 8.5 yüklemek için sildim sonra da hiçbirini yükleyemedim. Bilgisayarım hata veriyor. Nette gezerken https://www.msxlabs.org/ adresini gördüm ve aradığım programları sorunsuz indirebileceğimi düşünerek siteye üye oldum. Şu an halen yükleme devam ediyor.İnşallah sorun yaşamadan tekrardan programları yükleyebilirim.

Bilgisayarım;
System;

Microsoft Windows XP
Professional
Version 2002
Service Pack 1

Computer;

IntelMsn Rainbow

PentiumMsn Rainbow 4 CPU 2.80 GHz
2.81GHz
512 MB Of RAM

Bu özelliklere sahip bir PC'de 8.5 uyumlu mudur bu da merak ettiğim bir husus. Şimdilik bu kadar...

Hoşça kalınız
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Ağustos 2007       Mesaj #2423
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
misslogic adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba Msn Happy

Kıbrıs/Lefkoşa'dan aranıza katıldım. Dün yeni sürüm program yüklemek için bilgisayarımdaki Windows Live Mesenger 8.0'ı sildim. Oysa Mesenger Discovery Programım da çalışıyordu. Çoklu ortamım da. Hepsini de sırf 8.5 yüklemek için sildim sonra da hiçbirini yükleyemedim. Bilgisayarım hata veriyor. Nette gezerken https://www.msxlabs.org/ adresini gördüm ve aradığım programları sorunsuz indirebileceğimi düşünerek siteye üye oldum. Şu an halen yükleme devam ediyor.İnşallah sorun yaşamadan tekrardan programları yükleyebilirim.

Bilgisayarım;
System;

Microsoft Windows XP
Professional
Version 2002
Service Pack 1

Computer;

IntelMsn Rainbow

PentiumMsn Rainbow 4 CPU 2.80 GHz
2.81GHz
512 MB Of RAM

Bu özelliklere sahip bir PC'de 8.5 uyumlu mudur bu da merak ettiğim bir husus. Şimdilik bu kadar...

Hoşça kalınız

Aramıza hoş geldiniz.

Sisteminizin Windows Live Messenger 8.5 Beta'yı çalıştırmaması için hiçbir neden yok.

Önce eski sürümü ve eklentileri kaldırın. Windows Live Messenger 8.5 İngilizce'yi, üstüne de Türkçe sürümü kurun, ardından da eklentileri...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
misslogic - avatarı
misslogic
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #2424
misslogic - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkür ederim. Yükleme devam ediyor. İnşallah bu sefer sorun yaşamayacağım...
punisher_69 - avatarı
punisher_69
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #2425
punisher_69 - avatarı
Ziyaretçi
SELAM DÜNYALILAR BENDE ALP Bow ARANIZA JUPİTERDEN KATILIORUM ÇOQ ÖZLEDİM MEMLEKETİMİ Msn Cry HOŞ KARŞILAYIN NEYSE BİR ARAMA MOTORUNDA BULDUM SİTEYİ GİRMEZSEM JUPİTERİ PATLATACAKLARINI SÖYLEDİLER TEHDİT YOLUYLA GELİORUM ARANIZA NEYSE 18 YAŞINDAYIM TEKİRDAĞDA OTURUYORUM ÜNİVERSİTEYE GİTME ÇABALARI İÇERSİNDEYİM Msn Confused İNŞ GİDECEM YARIŞMACI ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM .... Msn Grin
melisss666 - avatarı
melisss666
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #2426
melisss666 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben bu siteye neden kayıt olduğumu bilmiyorum ayrıca sesler beni ürküttü korktumMsn Sad umarım severim gerçi pek bişey anlamadım ama biraz etkilendim neden etkilendiğimide bilmiyorum aslında neyse boş verin
budak - avatarı
budak
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #2427
budak - avatarı
Ziyaretçi
ben bir sohbet sitesinde msjlaştığım kişinin önerisiyle tanıştım bu siteyle.ilginç ve hoşuma giden bir tarzı olduğunu ifade etmeliyim.
vampir07 - avatarı
vampir07
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #2428
vampir07 - avatarı
Ziyaretçi
Sitenizi google da tesadüfen buldum... dizaynına bakınca profesyonel bir tasarım ekibi tarafından yapıldığı belli oluyor!!! ee etrafta bu kadar baştansağma forumlar varken burası gibi first class bir yere katılmamak ayıp olur diye düişündüm
piyanisthalim - avatarı
piyanisthalim
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #2429
piyanisthalim - avatarı
Ziyaretçi
Site harika ötesi ..Benim bu siteye gelmemin sebebi flash programlarıyla uğraşmak ve bişeyler öğrenebilmekti...

Ama webmaster / flash site gibi bölümleri tıkladığım an hiç birşey yok daha konu bile açılmamış...İnşallah bu eksiklik bir an önce hal olur o zaman site mükemmelleşir..

Saygılar..PiyanisT
hülya_22 - avatarı
hülya_22
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #2430
hülya_22 - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA SITEYI PEK GEZMEYE VAKTIM OLMADI AMA GUZEL VEDE HOŞ BI YERE BENZIO.SES BIRAZ URKUTUCU AMA ALISIRIZ Smiley32 SITEYI HAZIRLAYANA TESEKKURLEERRR