Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 244

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.252 Cevap: 5.357
meral54 - avatarı
meral54
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #2431
meral54 - avatarı
Ziyaretçi
bende rasgele buldum Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
SİMON35 - avatarı
SİMON35
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #2432
SİMON35 - avatarı
Ziyaretçi
İNTERNET TE ÖYLESİNE TAKILIRKEN SİTENİZE RASTLADIM İLGİMİ ÇEKTİ VE BURDAYIM.İYİ ÇALIŞMALAR
Sponsorlu Bağlantılar
estudiantes - avatarı
estudiantes
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #2433
estudiantes - avatarı
Ziyaretçi
virtuecat ın tavsiyesiyle kaydoldum.
selcukxp - avatarı
selcukxp
Ziyaretçi
23 Ağustos 2007       Mesaj #2434
selcukxp - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba başlangıç olarak hoş bulduk diyorum,çok kullanışlı ve çok gizemli ama bir okadarda ilgili buldum alanınızı çok begendim banada ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim.
aynurum - avatarı
aynurum
Ziyaretçi
23 Ağustos 2007       Mesaj #2435
aynurum - avatarı
Ziyaretçi
merhaba MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi antivirüs prog için seria numarası araken tanıştıkMsn Happy diğer ziyaret ettiğim sitelerden çok farklı ve aktivasyonlu bir site benim fikrimce aradığım birçok konu hakkında yardım alabileceğime inanıyorum artık hep burdayımMsn Happysizlerin arasında olmaktan mutluluk duyarım...
haberci7 - avatarı
haberci7
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #2436
haberci7 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Msn Happy
Öncelikle sitenizi henüz gezmediğimi belirtmek isterim.
Ancak şu var ki sitenizin ana sayfasnın yüklenmesi biraz itici geldi bunu biraz daha hızlandırma imkanı olursa çok daha iyi olur kanısındayım.İlk bakışta biraz karmaşık gibi geldi site bana ama zamanla alışırım sanıyorum.
Bu siteyi bana tofy ve jöly önerdi hemen hiç tereddüt etmeden kayıt oldum.
Kendimden bahsetmek gerekirse;Yaşamayı seven, her şeyde hep iyiyi güzeli doğruyu arayan,dostlarını hiç bir zaman unutmayan,gezmeyi, seyehat etmeyi,araştırmayı seven ve rumuzum gereği haberci olan ben, sizlerden yani içinizden biriyim.Zaman buldukça sitenizi gezmeyi,iyi olan taraflar için teşekkür etmek, hoş olmadığını ya da eksikliğini hissettiğim şeyleri paylaşmak için sık sık aranızda olmayı düşünüyorum.Bu arada mesleğim gereği çok sık yurtiçi ve yurtdışı seyehatlerim olabileceğinden sanırım çok sıklıkla aranızda olmayabilirim.Dedik ya zaman buldukça sizleri tanımayı,sitenize bir şeyler katmayı,sizlerden bir şeyler öğrenmeyi arzu ediyorum.Şimdilik dilimin döndüğü aklıma gelenler bunlar.Teşekkürler.
YILDIRAY - avatarı
YILDIRAY
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #2437
YILDIRAY - avatarı
Ziyaretçi
SLM BEN SAKARYADA YILDIRAY
SİTEYİ GOOGLEDE ARAMA YAPARKEN BULDUM
GİZEMLİ SAYFA YAPISI İLGİMİ ÇEKTİ ÜYE OLMAK İSTEDİM
laykın - avatarı
laykın
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #2438
laykın - avatarı
Ziyaretçi
sitenize üye olan boran adlı arkadaşım sayenizde bu siteyle tanıştım gayet güzel bir site
semra95 - avatarı
semra95
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #2439
semra95 - avatarı
Ziyaretçi
siteyi keşfedişim tesadüf oldu bir şarkı ararken buldum çok güzel klipler var başarılar dilerim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #2440
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çeçen video klibi die yazdım googlede burasi cikdi karsima yorumları okuyunca dayanamadim üye olup yazma ihtiyacı duydum ve yaptim Msn Happy sonra birdaha girmedim 3 gun oncesine kadar mail geldi bizi unuttunuzmu die Msn Happy bende girim bakim dedim tekrardan